Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Liilat kehykset

Pidätkö violetista? Haluatko kehystää kuvat violetinvärisillä kehyksillä? Meiltä löydät varmasti sinulle täydelliset kehykset! Meillä on paljon violetinvärisiä kehyksiä eri kokoisina, eri muotoisina ja paikalla joko yhdelle tai useammalle kuvalle.

15 Tuotetta

Liilat taulunkehykset

Liila on monen ehdoton suosikkiväri, eikä se ole lainkaan ihme! Kun kodin sisustuksessa on hieman liilan värisiä pilkahduksia antamassa kaivattua piristystä, lopputulos on kertakaikkisen ihana. Kuten on helppo huomata, liilanväristen taulunkehystemme joukossa on kaikkea mahdollista, minkä väliltä valita, joten tulet epäilemättä löytämään meiltä yhden jos toisenkin omaan makuusi sopivan kehyksen!

Älä pelkää valita värejä!

Pieni väriruiske on aina kiva juttu, eikä kodin ”maustamisen” väreillä tulisi pelottaa lainkaan. Skandinavian ulkopuolella näemme kotien sisustuksessa huomattavasti enemmän värejä, ja eikös se jos mikä ole ihanaa? Kaikki ei voi olla aina puhtaan valkoista, vaan pienet piristävät väripilkut ovat tarpeen kodin tunnelman elävöittämisessä.

Oletko sitä mieltä, että on haastavaa valita värit juuri omaan kotiisi? Kuuntele sydäntäsi, se on ainoa neuvomme tähän asiaan! Meiltä löytyy taulunkehysvalikoimaa lukuisissa eri väreissä, ja olipa kyseessä sitten liila taulunkehys tai vaikkapa valokuvakehys jossakin muussa upeassa värissä, kuva-aihe tulee takuulla näyttämään lyömättömän tyylikkäältä, mikäli värikkyyteen uskaltaa hieman satsata!

Eri värejä samalla seinällä?

Lukuisten eri väristen taulunkehysten kokoaminen yhdelle ja samalle seinälle on huipputyylikästä ja coolia, mikäli valinnat osuvat oikeaan. Meiltä löytyy runsaassa valikoimassa sekä liilat taulunkehykset että monia muita tyylikkäitä taulunkehysvärejä, kuten esimerkiksi turkoosi, vaaleanpunainen, punainen ja monia muita.

Jos on aikeissa satsata valitsemalla lukuisia eri värisiä taulunkehyksiä, voi päästää kerralla kunnolla vapaalle ja valita kehyksiin samalla runsain määrin hienoja aiheita. Eikö vain? Tottahan värikkäitä kehyksiä hankkiessa on pomminvarmaa panostaa vähemmän räikeisiin väreihin, mutta toisaalta on myös kiva satsata hankkien kunnolla värejä ja vielä kerran värejä!

Liila on väri, joka sopii erittäin hyvin yhteen monien muiden värien kanssa, ja erityisen hyvän liiton se solmii esimerkiksi hopean tai kullan värin kanssa. Sanalla sanoen liila taulunkehys on järkevä hankinta, sillä sitä on helppo yhdistellä lähestulkoon väriin kuin väriin!

Julisteet, jotka sopivat liilaan taulunkehykseen

Meiltä löytyy runsain määrin upeita julisteita, jotka sopivat täydellisesti yhteen liilojen taulunkehysten kanssa. Tottahan on toki sekin, että mikäli liila on lempiväri, ei ole huolta siitä, etteikö liila taulunkehys olisi kuitenkin toimiva nappivalinta kotiin!

Kun kotia on tarkoitus kaunistaa sellaisilla esineillä kuin liilalla taulunkehyksellä, myös kotiinpaluu on aina iloisempaa katseen osuessa kehykseen. Steriili koti ilman väripilkahduksia ei ole suinkaan mikään hauskin paikka maailmassa, vai kuinka?

Trendikäs ei ole aina paras valinta

Trendit tulevat ja menevät ja jos niiden perässä haluaa pysyä, kodin taulunkehyksiä sekä muuta kotia täytyy uudistaa jatkuvasti. Mutta jos trendien seuraamisen sijaan hankkii kotiin esineitä, joista pitää ja ilahtuu, niihin ei tule kyllästymään helposti, ja kotiin on lisäksi aina kiva tulla!

Mikäli liila on lempivärisi, liila taulunkehys on hyvä investointi, vaikka se ei juuri sattuisikaan olemaan pinnalla trendiväreissä. Yksi asia trendejä koskien on varmaa, ja se on se, että ne muuttuvat jatkuvasti. Se, mikä on trendikäs valinta tänään, ei ole sitä enää huomenna ja niin edelleen. Tästä syystä onkin viisasta satsata trendivärien sijaan omiin lempiväreihin!