Pronssinväriset kehykset

(30)

Riippumatta siitä, minkälainen sisustustyyli sinulla on kotonasi, pronssinväriset kehykset ovat aina hyvä valinta. Ylellisemmässä ympäristössä ne sulautuvat joukkooon, kun taas klassisessa sisustuksessa ne erottuvat kauniisti joukosta.

Meillä on pronssikehyksiä monessa eri koossa ja tyylissä.

Kuvakoko
Materiaali
Väri
Kehyksen kiiltävyys
Puulaji
Lasityyppi
Tukijalka sisältyy
Aukkopahvi sisältyy
Paikka
Float-lasi
Ripustus
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Kuvakoko
  • Materiaali
  • Väri
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Listan leveys
   [mm]
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Puulaji
  • Lasityyppi
  • Tukijalka sisältyy
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Paikka
  • Float-lasi
  • Ripustus
  • Hinta
  Näyttää 30 tuotteet

  Kehys Arjeplog Pronssinvärinen

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51036732 in admin

  Alkaen 35.95 €
  Maksimimitta: 100x120 cm

  Kehys Sälen Pronssinvärinen

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51036975 in admin

  Alkaen 35.95 €
  Maksimimitta: 100x140 cm

  Kehys Sandarne Pronssinvärinen

  Manufacturer: Ramverkstad 60x90 Ombud
  Open 51036747 in admin

  Alkaen 35.95 €
  Maksimimitta: 100x160 cm
  Näyttää 30 tuotteet

  Pronssinväriset taulunkehykset

  Pronssin väri on herkullinen valinta sisustukseen, sillä se loihtii kotiin tyylikkään hienostuneen ilmeen. Valokuvaan tai muuhun kehystettävään aiheeseen kannattaa siis valita pronssinvärinen taulunkehys aina, kun kotiin halutaan tyylikäs ja hieman ylellinen tuntu.

  Olipa valintana sitten pronssinvärinen valokuvakehys tai kehys, voimme luvata, että lopputuloksena on tyytyväinen asiakas! Kyseessä on nimittäin yksinkertaisesti sellainen taulunkehysväri, joka soveltuu erinomaisesti useimpiin kehystettäviin aiheisiin.

  Uskalla repäistä hieman

  Tänä päivänä yhä useampi uskaltaa repäistä hieman sisustusratkaisuissaan, ennen kaikkea pienemmissä yksityiskohdissa, kuten vaikkapa taulunkehyksissä. Kaikki eivät nimittäin välttämättä halua koko seinän kimaltavan pronssinvärisenä, vaan sen sijaan loihtia seinään erilaisen tunnun valitsemalla sille pronssinvärisen kehyksen tai pronssinvärisen valokuvakehyksen. Onkin ehdottomasti sekä helpompaa että hauskempaa täyttää kodin seinät valiten niille upeat taulunkehykset, olipa kyseessä sitten pronssinväriset taulunkehykset tai esimerkiksi hopeanväriset taulunkehykset, kuparinväriset taulunkehykset tai kehykset missä tahansa muussa värissä.

  Uskalla hieman ja osta meiltä pari kivannäköistä pronssinväristä taulunkehystä, ja saat seinillesi hieman raikkaan väristä piristystä. Tosiasiahan nimittäin on, että musta ja valkoinen eivät suinkaan ole ainoita värivaihtoehtoja, joten ne voi välillä ohittaa huoletta. Tämän tulet huomaamaan heti, kun uskallat kokeilla uutta väriä!

  Taulunkehysten ja kuva-aiheen vaihtaminen

  Taulunkehysten vaihtaminen toisiin säännöllisin väliajoin on hauskaa puuhaa. Uudistusta kaivatessa voi myöskin vaihtaa suosikkitaulunkehysten kuva-aihetta. Kun kuvan ympärille vaihtaa pronssinväriset taulunkehykset, vaikutus on vastaavanlainen kuin verhojen vaihtamisen tai uusien ruukkukasvien hankinnan aikaansaama tulos. Näin kotiin saa hieman uudenlaista mukavaa tuntua, ja vieläpä aivan pikkurahalla.

  Mikäli olet kekseliäs ja taipuvainen sisustamaan oman mielikuvituksesi mukaan, olipa kyseessä sitten pronssinvärinen taulunkehys tai jokin muu kodin ilmapiiriä piristävä seikka, kotiin on näin helppo luoda dynaaminen ilmapiiri ja siellä asuminen on entistä mukavampaa. Kuva-aiheen siirtäminen toisenlaisiin kehyksiin on aina hyvä uudistusvinkki. Aihe, joka on ollut kehystettynä vanhahtaviin valkoisiin taulunkehyksiin, ”pomppaa” todella esiin ja saa kokonaan uuden elämän pronssinväristen taulunkehysten myötä!

  Vanhan ja uuden sekoittaminen on tyylikästä

  Meillä kaikilla on varmasti muutamia suosikkeja niin kuva-aiheiden kuin taulunkehystenkin puolesta. Joskus saattaa kuitenkin olla paikallaan päivittää vanhoja suosikkeja muutamin uusin lisäyksin. Erilaisten taulunkehysten toisiinsa yhdistäminen loihtii ympärille erinomaisen hyvän tunnun. Niin pronssinvärinen valokuvakehys, pronssinvärinen kehys kuin pronssinvärinen taulunkehyskin on kerrassaan helposti yhdistettävissä muihin kehyksiin. Ja koska kehys itsessään on niin valtavan cool, se sopii taatusti minne tahansa!