Punaiset kehykset

(74)

Punaiset kehykset erottuvat todellakin edukseen ja saavat kuvat tekemään samoin. Jos haluat todella näyttävän sisustuselementin kotiisi, suosittelemme valitsemaan pirteät punaiset kehykset. Haluatko punaiset kehykset ohuella tai paksummalla listalla, paspartuurilla tai ilman? Haluatko, että siinä on tilaa useammalle kuvalle?

Meiltä löydät laajan valikoiman punaisia kehyksiä.

Kuvakoko
Materiaali
Väri
Värisävyt
Kehyksen kiiltävyys
Puulaji
Lasityyppi
Tukijalka sisältyy
Aukkopahvi sisältyy
Paikka
Ripustus
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Kuvakoko
  • Materiaali
  • Väri
  • Värisävyt
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Listan leveys
   [mm]
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Puulaji
  • Lasityyppi
  • Tukijalka sisältyy
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Paikka
  • Ripustus
  • Hinta
  Näyttää 74 tuotteet

  Kehys Sigtuna Punainen

  Manufacturer: Ramverkstad 60x90 Ombud
  Open 51026167 in admin

  Alkaen 35.95 €
  Maksimimitta: 124x200 cm

  Kehys Karlholm Tulipunainen

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51036831 in admin

  Alkaen 35.95 €
  Maksimimitta: 80x110 cm

  Kehys Karlholm Rubiininpunainen

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51036828 in admin

  Alkaen 35.95 €
  Maksimimitta: 80x110 cm

  Kehys Westminster Punainen

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51060961 in admin

  Alkaen 35.95 €
  Maksimimitta: 100x160 cm

  Kehys Dorset Punainen

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51061081 in admin

  Alkaen 35.95 €
  Maksimimitta: 100x140 cm

  Kehys Karlholm Meripihka

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51036834 in admin

  Alkaen 35.95 €
  Maksimimitta: 80x110 cm

  Kehys Dorset Tummanpunainen

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51061123 in admin

  Alkaen 35.95 €
  Maksimimitta: 100x140 cm

  Kehys Cornwall Punainen

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51061135 in admin

  Alkaen 35.95 €
  Maksimimitta: 100x140 cm

  Kehys Cornwall Tummanpunainen

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51061129 in admin

  Alkaen 35.95 €
  Maksimimitta: 100x140 cm
  Näyttää 74 tuotteet

  Punaiset taulunkehykset

  Mikäli punainen taulunkehys on sinun juttusi, olet löytänyt oikeaan paikkaan! Meiltä löytyy lukuisat erilaiset taulunkehykset tässä värissä ja kiinnostuksesi kohteena olevasta koosta riippumatta tulet löytämään sen täältä meiltä! Meidän alaamme ovat taulunkehykset ja meille on todellinen ilo voida esitellä punainen taulunkehysvalikoimamme, kuten myös muukin värikäs kehystarjontamme!

  Punainen tuo ilon mukanaan!

  Jotkut värit ovat kivempia kuin toiset ja etenkin punainen on todella ihastuttava väri, josta lähes jokainen oitis ilahtuu! Kun kyseessä on punainen taulunkehys, tai vaikkapa kaksi punaista taulunkehystä, huoneeseen välittyy heti ihana tunnelma. Punainen ei ole ainoastaan rakkauden väri, vaan sen lisäksi myös erityisen cool väri!

  Sillä ei ole väliä, millaisen kuva-aiheen olet aikeissa kehystää – kun valintasi on punainen taulunkehys, aiheesi saa ansaitsemansa kultauksen hetkessä! Tämä tarkoittaa sitä, että sekä suosikkikuvasi että muut kuvasi tulevat saamaan hieman enemmän parrasvaloa osakseen, kun valintaasi on punainen taulunkehys. Tämän parempaahan ei voi ollakaan!

  Punaista siellä sun täällä – kukapa siihen ei rakastuisi?

  Suurin osa meistä on tuntenut rakkautta kotona, tai tietyssä huoneessa, eikö vain? Sekä suuremmille että pienemmillekin sisustusyksityiskohdille on helppo menettää sydämensä. Joskus kyseessä voi olla jotakin niinkin pientä kuin punainen taulunkehys, joka vie sydämen. Usein on myös niin, että rakastumaan saavat sekä taulunkehys että siihen ripustettu hieno kuva-aihe yhdessä.

  Ei vielä suinkaan riitä, että löytyy täydellinen punainen taulunkehys, josta itse pitää. Myös taulunkehykseen sijoitettavan kuva-aiheen on sovittava yhteen taulunkehyksen kanssa sataprosenttisesti. Kuva-aihe, jolle valitaan väärä valokuvakehys, menettää charminsa äkkiä, samoin kuin myös taulunkehys, jolle ei löydetä sopivaa kehystettävää aihetta. Sanalla sanoen täydellinen yhdistelmä on tässä asiassa välttämätön, ja juuri sen me voimme tarjota!

  Yhdistele saadaksesi sisustuksesta jännittävän

  Jotta kotisi sisustus olisi niin kiva kuin mahdollista, sisustaminen vaatii hieman rohkeutta. Kysymykseen voivat tulla vaikkapa juuri muusta sisustuksesta upeasti erottuva punainen taulunkehys, mutta sama koskee myöskin julisteita ja muita kehystettäviä aiheita. Sitä paitsi kehystää voi kuvien ja valokuvien lisäksi myös erilaisia esineitä, mikä sekin tuo oman lisäjännityksensä sisustamiseen.

  Värien ja erilaisten tyylien yhdisteleminen yhdelle ja samalle tauluseinälle, tai vaikkapa tiettyyn huoneeseen, on usein kannattava veto. Huomaat sen, jos kokeilet rohkeasti! Tee niin, että yhdistelet erilaisia itsellesi mieluisia kuvia, taulunkehyksiä ja valokuvia sen sijaan, että sijoittaisit kunkin niistä eri paikkoihin. Tällä tavoin saat kotiisi paikan, jossa on runsain mitoin kultahippuja. Sen jälkeen voitkin suunnata jahtaamaan uusia suosikkeja!