Siniset kehykset

(134)

Pirteä väri, joka kerää katseita. Miksi et kehystäisi suosikkikuvaasi sinisellä kehyksellä?

Jos haluat korostaa kuvaa erityisesti, on sininen kehys erinomainen valinta keltaisen kuvan kanssa, koska sininen tunnetusti korostaa keltaisen eri sävyjä.

Kuvakoko
Materiaali
Väri
Värisävyt
Kehyksen kiiltävyys
Puulaji
Lasityyppi
Tukijalka sisältyy
Aukkopahvi sisältyy
Paikka
Float-lasi
Ripustus
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Kuvakoko
  • Materiaali
  • Väri
  • Värisävyt
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Listan leveys
   [mm]
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Puulaji
  • Lasityyppi
  • Tukijalka sisältyy
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Paikka
  • Float-lasi
  • Ripustus
  • Hinta
  Näyttää 1 - 100 / 134 tuotteet

  Kehys Cornwall Tummansininen

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51061147 in admin

  Alkaen 35.95 €
  Maksimimitta: 100x140 cm

  Kehys Dorset Tummansininen

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51061075 in admin

  Alkaen 35.95 €
  Maksimimitta: 100x140 cm

  Kehys Cornwall Sininen

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51061159 in admin

  Alkaen 35.95 €
  Maksimimitta: 100x140 cm

  Kehys Dorset Sininen

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51061069 in admin

  Alkaen 35.95 €
  Maksimimitta: 100x140 cm
  Näyttää 1 - 100 / 134 tuotteet

  Siniset kehykset

  Taulunkehysten ollessa kyseessä niiden valinta on aina hauskaa, mikäli saatavilla on kivoja värejä. Jos lempiväri on vaikkapa sininen, on supersiistiä ostaa sininen taulunkehys kodin seiniä koristamaan. Kodin tunnelma muuttuu kertaheitolla viihtyisämmäksi, mikäli taulunkehykset on valittu oman lempivärin mukaan – niin yksinkertaista se on!

  Hauska väriläiskä!

  Useimmilla meistä on jokin lempiväri ja hyvin monella se on juuri sininen. Kun kyseessä on sininen kehys tai sininen valokuvakehys, se piristää nopeasti ilmapiiriä missä tahansa tilassa! Kaikkein parasta on se, että upea, värikäs taulunkehys voi myös nostattaa itse kuvan aavistamattomiin korkeuksiin!

  Mikäli kotisi on suhteellisen tyylikäs ja sieltä löytyy väripiristyksiä melko vähänlaisesti, voi olla hyvä idea satsata juuri siniseen taulunkehykseen tai ehkä jopa useampaankin. Sisustuksessa on aina mahtavaa suunnata hieman tuntemattomammille vesille, ja taulunkehystemme avulla voi tehdä juuri niin. Ja mikä parasta, vieläpä edullisin hinnoin!

  Sininen hehkuu tyylikkyyttä

  Sinisen värin sisällään pitämä tyylikkyys ei yllätä ketään, vai kuinka? Värinä sininen sopii helposti kaikkialle, mihin sitä halutaankin sijoittaa, mikä on ehdoton etu kodin sisustusta suunniteltaessa. Olipa kyseessä sitten sininen kehys tai sininen valokuvakehys, niiden sisään on helppo löytää sopiva aihe jokaiseen kotiin sopien.

  Kun satsataan klassiseen väriin, kuten siniseen, ja aikeissa on hankkia kotiin sininen taulunkehys tai useampia, kyseessä on fiksu investointi. Nimittäin jos mieleen tuleekin myöhemmin uudistaa huoneen ilme toisenlaiseksi, kehys on helppo siirtää huoneesta toiseen. Miten täydellistä! Tänä päivänä puhutaan paljon uusiokäytöstä, mitä olisikin hyvä noudattaa mahdollisimman pitkälle. Kun silloin tällöin vaihtaa kodin sisustusyksityiskohtien, kuten sinisten kehysten tai sinisten valokuvakehysten, paikkaa, kodin ilmapiirin saa helposti tuntumaan uudelta ja upealta, siitä huolimatta, että käytössä on samat vanhat kehykset.

  Aina yhtä ajankohtainen väri

  Koska sininen on ajaton väri, jonka suosio ei hiivu koskaan, ei ole pelkoa siitä, että se alkaisi koskaan tuntuakaan muodista poistuneelta. Päinvastoin, sillä sininen väri pysyy raikkaana vuodesta toiseen. Näin ollen sininen on yksi kaikkein parhaimmista sisustusyksityiskohtien väreistä mustan ja valkoisen ohella.

  Useimmat meistä pitävät juuri sinisestä väristä, joten se on voittajaväri monellakin tapaa. Olipa etsinnässä sitten kehys, valokuvakehys tai taulunkehys, siniset vaihtoehdot ovat varteenotettava valinta. Siniset kehykset tulevat nimittäin tuomaan mukanaan iloa merkittävän pitkäksi ajaksi, toisin kuin tilapäisesti trendikkäät värit.