Vaaleanpunaiset kehykset

(46)

Valikoimastamme löydät pinkit kehykset monessa eri koossa ja eri tyylisinä. Meillä on paljon erilaisia pinkkejä kehyksiä, jotka sopivat monen eri kuvan kanssa. Meiltä löydät luonnollisesti myös perinteiset pinkit puukehykset.

Kuvakoko
Materiaali
Väri
Värisävyt
Kehyksen kiiltävyys
Puulaji
Lasityyppi
Tukijalka sisältyy
Aukkopahvi sisältyy
Paikka
Float-lasi
Ripustus
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Kuvakoko
  • Materiaali
  • Väri
  • Värisävyt
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Listan leveys
   [mm]
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Puulaji
  • Lasityyppi
  • Tukijalka sisältyy
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Paikka
  • Float-lasi
  • Ripustus
  • Hinta
  Näyttää 46 tuotteet

  Kehys Cornwall Roosa

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51061318 in admin

  Alkaen 35.95 €
  Maksimimitta: 100x140 cm

  Kehys Dorset Vaaleanpunainen

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51061057 in admin

  Alkaen 35.95 €
  Maksimimitta: 100x140 cm

  Kehys Vince Vaaleanpunainen

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51036933 in admin

  Alkaen 35.95 €
  Maksimimitta: 50x70 cm
  Näyttää 46 tuotteet

  Vaaleanpunaiset taulunkehykset

  Kaikki vaaleanpunaisesta pitävät, käsi ylös! Totta tosiaan, monta kättä nousee. Vaaleanpunainen on todella hieno väri, josta on lähestulkoon mahdotonta olla pitämättä ja jota on alkanut nähdä käytettävän olohuoneissakin viimeisten vuosien aikana. Kun vaaleanpunainen taulunkehys oli aikaisemmin jotain, jonka saattoi mitä varmimmin löytää lastenhuoneesta, tätä nykyä sellaisen voi bongata lähes mistä tahansa sekä mistä vain kodista. Tästä mekin tykkäämme!

  Vaaleanpunaisen monet sävyt

  Mikäli vaaleanpunaista väriä ajatellessasi mieleesi tulee ensimmäisenä vauvamainen roosa, mieti vielä kerran! Meiltä löytyy vaaleanpunaiset taulunkehykset myös huomattavan”aikuisemmassa” roosan värissä. Toisin sanoen meiltä voi löytää täsmälleen oikean sävyn aiheeseen, jonka haluaa kehystää. Tämän värinen taulunkehys tulee ilahduttamaan pitkään ja olipa kyseessä sitten värikäs kehys tai värikäs aihe, vaaleanpunainen taulunkehys tekee kokonaisuudesta erityisen mahtavan!

  Oikea vaaleanpunaisen sävy on siis helppo löytää sopimaan erilaisiin aiheisiin sekä kodin eri huoneisiin. Mikäli suosikkiväri on vauvamainen roosa, on se toki luonnollinen kehysvalinta ja jos taas kirsikanvärinen on se oma juttu, kannattaa antaa palaa ja valita seinilleen pinkkiä väriä. Minkä tahansa vaaleanpunaisen sävyn taulunkehysostoksilla valitseekaan, väri tulee takuulla tuomaan huoneeseen dynamikkaa mitä parhaalla mahdollisella tavalla!

  Vaaleanpunainen tekee kodista hauskemman!

  Värejä ei tarvitse pelätä. Me suomalaiset tapaamme olla hieman pelokkaita värien valitsemisessa koteihimme, mikä on valtavan ikävää. Kodin tulisi nimittäin olla persoonallinen paikka, mutta sellaista tunnelmaa on vaikea aikaansaada, jos ympärillä on pelkkää mustaa ja valkoista. Uskaltaudu pois mukavuusalueeltasi valiten kotiisi värejä, kuten vaaleanpunaista, turkoosia, punaista ja niin edelleen. Lupaamme, että kodistasi tulee tällä keinoin merkittävän paljon eläväisempi ja hauskempi paikka!

  Koska väripilkut tekevät hyvää kodin ilmapiirille, asiaa voi ajatella siltä kantilta, että mitkä värit ilahduttavat ja mitä värejä sisustuksessa halutaan tuoda enemmän esiin. Onko väri kenties vaaleanpunainen ja valintana siitä syystä vaaleanpunainen taulunkehys? Vaiko sitten punainen? Tai ehkäpä punainen ja vaaleanpunainen yhteistyössä? Tai jotain aivan muuta? Ainoastaan sinä tiedät, mistä pidät eniten, mutta muistathan, että vaaleanpunainen on väri, joka todella vetää katseet puoleensa ja joka on erityisen loistava valinta sisustukseen!

  Seuraa sydäntäsi sisustaessasi!

  Mikä tahansa onkaan valintasi kodin sisustusta koskien, sydäntäsi seuraten lopputulos tulee olemaan varmasti hieno. Niin kauan, kun kodin sisustus valitaan sydämellä eikä trendien, käytännöllisyyden tai muiden vastaavien kriteerien perusteella, kodista tulee myös viihtyisämpi paikka viettää aikaa.

  Monen mielestä sisustaminen on hankalaa ja useat kokevat haastavaksi tehdä kodista viihtyisän tuntuinen. Tämä johtuu usein siitä, että kovin monista asioista stressataan. Anna kodin viihtyisyyden luomiselle aikaa ja osta asioita ja esineitä, joista todella pidät. Sen sijaan että miettisit, mitkä kodin elementit sopivat mahdollisesti yhteen minkäkin kanssa, hankintoja tehdessä on parempi miettiä sitä sydämen tunnetta, jonka esimerkiksi vaaleanpunainen taulunkehys tai jokin muu kiva juttu voi saada aikaan!