Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 79 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

-20% kaikista julisteista. Koodi: POSTER20

Vakiomitat peilit

Täältä löydät laajan valikoiman peilejä joka makuun, jos et kuitenkaan löydä etsimääsi, meiltä löytyy myös -mittatilattuja peilejä-. Täältä löydät valikoimaamme kuuluvat valmiit peilit. Mottomme on; kauniit peilit hyvään hintaan!

164 Tuotetta
Nytt 1 - 60 / 164 tuotetta

Peili jokaiseen huoneeseen

Jokaisessa kodissa löytyy peili jokaiseen menoon. Käytämme niitä kun pesemme hampaat, meikkaamme tai ajamme parran. Ja tietysti juuri ennen kuin mennään ovesta ulos. Peilillä on ominaisuus jota me pidetään itseselvyytenä, mutta se oikea peili tuo myös tyyliä ja kodikasta tunnelmaa. Voit jopa maagisesti tuoda valoa tummaan nurkkaan, tai tuoda lisää avaruutta pieneeseen huoneeseen jos käytät oikealaista peiliä. Sijoita kaunis peili sellaiseen paikkaan, että se heijastaa valoa ikkunasta, niin saat lisää valoa. Ripusta peili pienen huoneen seinälle huijatakseen silmääsi, niin huone vaikuttaa heti isommalta. Peilejä voi käyttää luodaksesi pieniä ihmeitä monella eri tavalla!

Peilien avulla voit muuttaa tunnelmaa huomattavasti kodin kaikissa huoneissa, ja luoda kodikkuutta. Kylpyhuoneessa voit kaikkien eduksi heittää vanhan peilihyllyn, joka oli siinä jo muuttaessasi, ja ripustaa uuden hienomman peilin tilalle. Tällä tavalla voit paremmin valita sopivat käsipyyhkeet, suihkuverhon ja saippuapumpun, jotta kaikki sopisi yhteen.

Muista, että sirot ja kevyet peilit nostavat seinää, joka on erityisen tärkeää pienimmissä huoneissa, kuten kylpyhuoneet yleensä ovat.
Eteiseen taas sopii suuri eteispeili, jos tykkäät ihailla vaatteitasi juuri ennen kuin menet ulos. Mieti tarkkaan minkä mallinen peili sopisi seinällesi – kapea, pyöreä tai vaikka neliskulmanen?

Jos tykkäät laittautua kosmetiikalla, voit luoda mukavan meikkinurkkauksen helposti simppelillä kirjoituspöydällä ja keskikokoisella meikkipeilillä. Peili jolla on kaunis koristeellinen kehys antaa nurkkauksellesi klassista tyylikkyyttä. Muista että hyvä valaistus on erittäin tärkeää jos haluat nähdä kaikki pienet yksityiskohdat.

Kun valitset peilin kotiisi, kaikkein tärkein juttu muistaa, on että sen pitää sopii sinun kotiisi ja sinun luonteeseesi. Kaikilla meillä on oma tyyli ja maku. Se tunne jonka saat kun katson sitä oikeata peiliä, se on se tärkein asia!

Peileja sekä seinille että kylpyhuoneisiin

Löydä oikein hieno peili meidän valikoimastamme! Tähän olemme koonneet eteisen ja kylpyhuoneen peilit, seinälle ripustettavat sekä meikkipöydän pienemmät peilit. Peilejä löytyy useissa kooissa sekä malleissa, jotta helposti löytäisit omasi. Kätevä peili on aina hyvä, tehokas ja tuo samalla sitä eritystä tunnetta sisustukseesi. Juuri siksi on tärkeä että valitset peilin kylpyhuoneeseen, eteiseen, tai meikkipöydälle, josta pidät. Valitse simppeli ja sileä peilinkehys jos haluat tyylikkään kodin. Värikkään ja kuviollisen peilin vilkkaan ja peroonallisen kodin luomiseen, tai vaikka kultainen peilinkehys jos haluat vähän luksusta. Tästä kategoriasta löydät peilejä monessa värissä. Mm. beige, pronssi, ruskea, harmaa, kultainen, hopea, musta ja valkoinen. Jos sen sijaan haluat luonnollisen puunvärisen kehyksen, tietysti meiltä löytyy niitäkin!