Matot

Kaikille on selvää, kuinka suuri merkitys huoneen matolla on. Matto pehmentää kotisi ilmettä ja luo kutsuvan ja viihtyisän ilmapiirin. Etsitkö pientä vai suurta, suorakulmaista vai pyöreää mattoa? Ehkä toivot kotiisi tyylikkään yksivärisen maton tai maton, jossa on upea kuviointi? Meillä on jotain jokaiselle. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme tyylikkäitä mattoja!

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  Matoilla luot dynamiikkaa huoneeseen

  Matolla on suuri merkitys huoneen kokonaisilmeeseen. Sillä voi korostaa huoneen muita värejä ja tyyliä, joten maton valinta on tärkeä osa sisustusta. Valikoimamme matot edustavat raikasta pohjoismaista muotoilua ja niistä on helppoa löytää oma suosikki aina hillityistä sävyistä räikeimpiin väreihin. Matto on katseenvangitsija, jonka sävyllä on merkitystä. Jos tuntuu siltä, että kodissasi on huone, joka ei tunnu ihan oikealta, voi olla yksinkertaisesti kyse siitä, että se tarvitsee uuden maton.

  Laatua ennen määrää

  Vaikka välillä tuntuisi houkuttelevalta shoppailla iso kasa edullisia mattoja, laadukkaan ja kestävän maton valinta voi olla viisaampi ratkaisu. Hyvälaatuinen ja kaunis matto kestää pitkään ja vaikka haluaisitkin vaihtaa tyyliä aina välillä, voit aina rullata maton varastoon ja ottaa se uudestaan käyttöön tulevaisuudessa. Vaihtoehtoisesti voit vain vaihtaa sen paikkaa huoneesta toiseen ja muuttaa eri tilojen ilmettä. Kokeile vaikkapa vaihtamalla juuttimaton ja värikkään maton paikkoja keskenään niin uudistat huoneesi ilmeet hetkessä.

  Muodikkaat matot sisustuksen kohentamiseen

  Eri huoneiden ulkonäköä voi kohentaa monin eri tavoin, mutta varmaa on, että oikea matto tekee ihmeitä tilan ilmapiirille ja tyylille. Modernin ja tyylikkään maton hankinta luo huoneeseen ihastuttavan ilmeen, joten oikean designin löytäminen on kullan arvoista. Useammat trendit tulevat ja menevät ja se koskee niin värejä kuin kuosejakin. Toiset tyylit kestävät ajassa pitempään kuin toiset, mutta tuurilla saattaa lempimattosi design kestää ajan saatossa läpi monet trendimuutokset.

  Pyöreä vai kulmikas?

  Suositko pehmeitä ja pyöreitä muotoja vai pidätkö enemmän kulmista ja suorista linjoista kun sisustat? Makuja on tietysti joka lähtöön, mutta monet yhdistävät erilaisia muotoja sisustuksessaan ja tietysti on niin, että oikean muodon löytäminen omaan kotiin saa lopussa kaiken natsaamaan täydellisesti. Älä siis keskity ainoastaan väreihin ja kuoseihin, vaan mieti myös mikä voisi olla maton oikea muoto kuhunkin huoneeseen tai tilaan.

  Pöyheät matot lisäävät kodikkuutta

  Viihtyisän ja kodikkaan tunnelman luomiseksi pöyheä ja pehmeä matto on yleensä täydellinen valinta. Pörröinen matto ei ole ainoastaan kaunis sisustuselementti, vaan siihen on myös ihanaa upottaa varpaat. Sellainen matto soveltuu täydellisesti makuu- tai olohuoneeseen ja kutsuu rentoutumaan. Siinäkin tapauksessa, että tyylisi on pohjoismaisen pelkistetty ja minimalistinen, pehmeä ja ilmava matto sopii kokonaisuuteen mainiosti ja kohentaa sekä korostaa muun sisustuksen huolitellun riisuttua henkeä.

  Matto luo huoneen luonteen

  Matolla voit määrätä huoneen luonnetta, vaikka se ei kiinnitäisi erityisemmin huomiota. Matot ovat täydellinen sisustuselementti siksi, että niillä voi luoda huoneeseen tietyn tunnelman tai asenteen. Voit panostaa prameaan ja värikkääseen tai hillittyyn ja maltilliseen mattoon ja kun annat sen vallata tilan luot samalla huoneen hengen.

  Muuta ilmapiiriä uudella matolla

  Matolla voit nopeasti uudistaa kotisi. Se pätee niin pienissä kuin suurissa tiloissa, niin kylpyhuoneessa kuin makkarissa tai keittiössä. Myös eteisen matot ovat tärkeä yksityiskohta. Muista toki miettiä kokonaisuutta. Kun suunnittelet tarkkaan eri tilojen mattojen muodon ja värin etukäteen tuloksena on tasapainoinen ja tyylikäs koti. Isompaan huoneeseen voi pitkä matto olla oiva ratkaisu siinä, missä kylpyhuoneeseen tai lasten huoneeseen pyöreä matto on pehmeine muotoineen sopivampi valinta.