Taljat

Taljalla luot kotiin viihtyisän ja kotoisan tunnelman. Sijoita talja vaikkapa lattialle niin saat pehmeän alustan jalkojen alle tai aseta se kauniisti sohvalle mukavaksi somisteeksi. Kauniit taljamme luovat lämpimän tunnelman ja lisäävät viihtyisyyttä. Tervetuloa tutustumaan upeaan taljavalikoimaamme ja löydä sopiva vaihtoehto kotiisi!

Väri
Värisävyt
Materiaali
Leveys
Pituus
Näytä suodattimet
  Filters
  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  TALJAT – KAUNISTA SISUSTUSTA PAREMPAAN VIIHTYVYYTEEN

  Täältä löydät taljavalikoimamme. Taljalla lisäät kodin viihtyisyyttä ja samalla lisäät sisustukeen tyylikkään elementin. Taljalla luot lämpimän ja mukavan tunnelman tilaan kuin tilaan niin sisällä kuin ulkonakin. Mikä parasta: talja on ihanan pehmeä ja miellyttävän tuntuinen.

  TALJAN MONTA ERI KÄYTTÖTAPAA

  Talja on siitä mukava, että sillä voit sisustaa monella tapaa. Voit asetella taljasi kauniisti sohvalle mukavaksi yksityiskohdaksi vaikkapa divaanille. Nojatuoliin sijoitettuna talja voi toimia pehmeänä ja miellyttävänä istuinalustana. Talja on lämmin ja lokoisa ja siihen voi uppoutua hyvän kirjan seurassa tai television eteen seuraamaan lempiohjelmaa.

  Talja on alun perin ajateltu toimivaksi ensisijaisesti mattona, joten se tietysti sopeutuu siihen täydellisesti. Taljaan on ihana upottaa varpaansa ja se sopii kokonsa puoleasta täydellisesti sijoitettavaksi sängyn viereen, jossa ei välttämättä ole tarpeeksi tilaa matolle, tai pitkään eteiseen. Mitä sen parempaa kuin käynnistää aamu astumalla ensimmäiseksi lämpimälle taljalle. Talja sopii myös kauniiksi somisteeksi vaikkapa sängyn jalkopäähän.

  Taljat ovat paitsi ihanan lämpimät ja kauniit myös hyvin pehmeät. Ne toimivat siksikin erinomaisesti lastenvaunuihin alustoiksi, penkille istuinalustaksi tai lämmittäväksi istuinsuojaksi pulkkaan talvella. Taljaa voi myös käyttää koiranpedissä tai pehmeäksi alustaksi koiralle muissa huoneissa, joissa ei ole siihen tarkoitettua petiä.

  Taljalle on monta käyttötapaa, joten selvää on, että niitä kannattaa ostaa samalla muutama kappale, mikäli edellä mainitut vaihtoehdot kuulostavat sopivilta. Talja täyttää monta virkaa ja on samalla hyvännäköinen sisustuselementti. Voit myös sijoittaa muutaman taljan sateelta ja kosteudelta suojassa sijaitseville puutarhakalusteille tai mukaville parveketuoleille, lisälämmikkeeksi ennen kun kesän kuumuus on kunnolla lähtenyt käyntiin mutta haluat silti nauttia ulkoilmasta ja kevään ensimmäisistä lämpimistä auringonsäteistä.

  SISUSTA TALJOILLA JA LISÄÄ KODIN VIIHTYISYYTTÄ

  Monet haluavat luoda kotiinsa kotoisan tunnelman ja viehättävän, hyvin suunnitellun sisustuksen. Taljat ovat hyvä keino tuoda ympäristöön enemmän pehmeyttä. Valitse lämpimänsävyisiä tekstiilejä taljan pariksi lisäämään entisestään kodikasta tunnelmaa. Lämpimät ja pehmeät tekstiilit, ja erityisesti taljat, vaimentavat suorien ja terävien linjojen kovaa ilmettä ja antavat ympäristölle persoonallisen kosketuksen. Mikäli kotisi kaipaa pehmeyttä voivat lämpimät sävyt ja taljat olla hyvä ratkaisu. Myös pelkistetty ja minimalistinen sisustus säilyttää itsevarman tyylitietoisuutensa, mikäli täydennät sen mustalla taljalla. Talja on jännä yksityiskohta, joka erottuu taustasta. Taljoja löytyy useassa eri sävyssä, joten sopiva löytyy aina, huolimatta sisustustyylistäsi. Yhdestä asiasta voimme kuitenkin olla varmoja: piditpä modernista, maalaishenkisestä tai teollisesta sisustustyylistä, taljalle ja kauniille kodintekstiileille löytyy aina sopiva paikka jokaiseen kotiin.

  HOIDA TALJASI OIKEIN

  Kun taljaa käytetään alustana tai mattona se saattaa likaantua aika nopeasti. Useimmiten taljoja on helppoa pitää puhtaina ja joitakin voi pestä pesukoneessa alhaisessa lämpötilassa tai ne voi imuroida hellävaraisesti. Pesujen välissä taljaa kannattaa hoitaa ravistamalla ja tuulettamalla se säännöllisesti. Pitkäkarvaista taljaa on hyvä välillä harjata, jolla estät sen huopaantumasta. Huomaa, että kaikki taljat eivät kestä vesipesua. Seuraa huolellisesti taljan mukana seuraavat pesuohjeet.

  Mikäli haluat käyttää taljaasi mattona suosittelemme liukuesteen asettamista sen alle, jotta se pysyy paikallaan eikä kukaan vahingossa liukastu.

  VALITSE SINULLE PARAS MATERIAALI JA VÄRI

  Taljat tuovat useimmiten mieleen lämpimiä ja mukavia luonnonmateriaaleja. Lampaantaljaa muistuttavat kiharat ovat pehmeät ja koristeelliset ja tuntuvat yhtä ihanilta kuin miltä ne näyttävät. Keinotekoinen talja on hyvä vaihtoehto, kun syystä tai toisesta et halua ostaa aitoja lampaan- tai muiden eläinten taljoja. Valikoimastamme löydät keinotekoiset taljat, jotka muistuttavat aitoja lampaantaljoja. Sävyjä löytyy useita ja materiaalina on käytetty polyesteri.

  Erisävyisistä taljoista löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon, jolla viimeistellä kotisi sisustusta. Voit valita ruskean, mustan ja luonnonvalkoisen taljan välillä. Tervetuloa inspiroitumaan!