Torkkupeitot

Pehmeitä torkkupeittoja ja vilttejä löytyy monessa eri värissä, tyylissä ja materiaalissa. Viltti tai huopa sohvan tai sängyn päälle on paitsi mukava myös kaunis elementti! Torkkupeitolla luot kodikkaan tunnelman ja vilttejä ja huopia voi yhdistää ympäröivään sisustukseen poimimalla vaikkapa jonkun huoneen väreistä. Täältä löydät valikoimamme pehmeitä, ihania ja tyylikkäitä torkkupeittoja ja vilttejä!

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  Torkkupeitto

  Vuodenajasta riippumatta mukavaan vilttiin kietoutuminen on aina yhtä miellyttävää. Kesälläkin pehmeä, lokoisa huopa on täydellinen lisä viileinä iltoina. Istuskelu ulkona kesäiltoina on arvokas hetki, mutta Suomen säässä viltti on usein tarpeellinen varuste jos ei halua palella.

  Laaja huopavalikoimamme edustaa modernia pohjoismaista designia, joka soveltuu niin talveen kuin kesään. Kevääksi ja kesäksi suosittelemme kauniita puuvillaisia torkkupeittojamme, kun taas fleece- ja villahuopamme soveltuvat erinomaisesti syksyyn ja talveen.

  Sisustus ja sen kauniit yksityiskohdat

  Torkkupeitto on upea ja toimiva yksityiskohta sisustuksessa ja se voi hetkessä kohentaa huoneen ilmettä. Voit valita useista väreistä, kuvioista ja kuoseista, ja löytää juuri sinulle ja sisustukseesi sopivan tyylin.

  Mikäli haluat uudistaa kotisi pienin keinoin, tai haluat hankkia uuden raikkaan viltin juuri päättyneen kotiremontin jälkeen, valikoimastamme löydät helposti sopivan vaihtoehdon. Meillä on torkkupeittoja jokaiseen tyyliin ja makuun.

  Meiltä löytyy viltti aina käytön mukaan. – Jotkut mallit sopivat oivallisesti esimerkiksi sohvan päälle, kun taas toiset soveltuvat paremmin ulkotiloihin. Tietyt huovat ovat sopivan paksuja sängynpeiton päälle torkkupeitoksi. Meillä on myös lastenhuoneeseen erinomaisesti sopivia vilttejä.

  Panosta laatuun

  Torkkupeittomme ovat kaikki korkealaatuisia. Meillä on useita vaihtoehtoja eri kuoseissa. Tärkeintä ostaessasi viltin on panostaa laatuun määrän sijaan. Oli materiaalivalintasi villa, puuvilla tai muu, voit olla varma huopiemme hyvästä laadusta.

  Vilttiin, joka taatusti kestää päivittäistä käyttöä ja montaa pesua, kannattaa panostaa hiukan enemmän rahaa. Sama pätee tietysti muuhunkin kodin sisustuksen yksityiskohtiin kuten esimerkiksi tyynynpäällisiin ja valokuvakehyksiin.

  Valikoimamme torkkupeitot ovat todellakin hintansa arvoiset sillä ne ovat sekä edulliset, että laadukkaat. Mielestämme sinun ei tarvitse tinkiä yhdestä taikka toisesta, ja siksi tarjoamme valikoiman, joka täyttää kummatkin ehdot.

  Torkkupeito ja sen pesu

  Torkkupeiton pesutapa riippuu tietysti sen valmistusmateriaalista. Paras vaihtoehto on pestä peitto aina 30 asteessa, mutta jos materiaali sallii lämpimämmän pesuohjelman voit tietysti pestä sen mukaisesti. Mitä alhaisempi lämpötila kuitenkin sitä pitkäikäisempi huopa.

  Yleinen neuvomme on pestä torkkupeittosi mahdollisimman harvoin, jolloin se kestää kauniina pitkään. Konepesun sijasta voit ravistaa ja tuulettaa peittosi ulkoilmassa. Jos sinulla on parveke se onnistuu hyvin myös jos asut kerrostalossa.

  Älä arastele värejä ja kuvioita

  Huovilla ja muilla pienimmillä yksityiskohdilla voi sisustukseen uskaltaa lisätä sekä väriä, että kuvioita. Jos kotisi on tyylipuhdas ja vaaleansävyinen, voi silmiinpistävä torkkupeitto luoda hauskan särähdyksen.

  Meillä on vilttejä monessa eri väreissä ja niillä voi luoda hyvinkin pirteän tunnelman huoneeseen. Sisustuksen yksityiskohtana on torkkupeitto erinomainen vaihtoehto, jossa yhdistyvät estetiikka ja toimivuus.

  Torkkupeitto voi olla tapa luoda henkilökohtainen tatsi sisustukseen menemättä liiallisuuksiin.

  Materiaalin valinta

  Mitä tulee torkkupeittoihin materiaalin valinta on hyvin yksilöllinen Toiset ovat toisia herkempiä ja se tietysti vaikuttaa materiaalin valintaan. Siinä missä yksi voi loikoilla huoletta villapeiton alla, toisesta se saattaa tuntua epämukavalta.

  Tietysti villapeitto on aina hyvä esteettinen valinta huoneeseen kuin huoneeseen. Useimmiten se näyttää ylellisemmältä kuin muusta materiaaleista tehdyt viltit. Mutta jos sinulla on herkkä iho ja puuvillapeitto tuntuu paremmalta, meidän valikoimastamme löydät useita vaihtoehtoja.

  Pieni vai iso torkkupeitto?

  Monet ovat sitä mieltä, että mitä suurempi, sen mukavampi peitto. Mutta eri kokojen yhdistely voi luoda näyttävän vaikutelman. Suuria torkkupeittoja voi käyttää kun haluat lämmitellä, kun taas pienemmät voivat toimia enemmän värilisänä sohvalla, sängyllä tai mihin ikinä keksit asetella ne. Muista täydentää vaikutelmaa meidän kauniilla, erivärisillä tyynynpäällisillä.