Tyynynpäälliset

Tyylikkäällä tyynynpäällisellä voit uudistaa kotiasi näppärästi ja nopeasti! Erilaiset materiaalit, kuosit ja pinnat antavat niin yksivärisille kuin värikkäillekin tyynynpäällisille eloisan ilmeen. Yhdistä erilaisia tyynynpäällisiä valitsemalla keskenään sointuvia värejä tai valitse samansävyisiä päällisiä ja luo dynamiikkaa erilaisten pintojen avulla. Tervetuloa tutustumaan ihastuttavaan valikoimaan kauniita ja tyylikkäitä päällisiä tyynyillesi.

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  Tyynynpäällinen

  Tyynynpäällinen on upea tapa uudistaa sisustuksesi. Voit yhdistellä erilaisia tyynynpäällisiä vapaasti ja se on kaiken lisäksi edullista. Olemme panostaneet moderniin pohjoismaiseen muotoiluun ja meillä on hyvä materiaali-, väri- ja kuviovalikoima.

  Kodin koristelussa tyynynpäällisillä parasta on mahdollisuus vaihtaa ne aina vuodenaikojen mukaan aiheuttamatta suurempaa aukkoa kukkaroon. Monet valitsevat paksumpia ja reiluja tyynynpäällisiä vuoden kylmimpien kuukausien ajaksi, kun taas ohuemmat kuosit usein otetaan käyttöön keväällä ja kesällä.

  Meiltä löydät tyynynpäällisiä jokaiseen makuun. Meille on tärkeää voida tarjota laaja valikoima, josta kaikki voivat löytää omaan tyyliin sopivan tyynynpäällisen. Tyylipuhdas off-white, värikäs kukkakuvio vaiko mukavan tuntuinen materiaali? Erilaisten vaihtoehtojen yhdistely on kokonaan sinusta kiinni.

  Yhdistele ja sekoita

  Huoneen ilmeen voi edullisin yksityiskohdin muuttaa merkittävästikin. Tyynynpäällinen on tästä hyvä esimerkki ja kodin uudistaminen uusilla tyynynpäällisillä on todella hauskaa!

  Voit joko hankkia lisää tyynyjä päällisineen tai vaihtaa nykyiset tyynynpäälliset uusiin. Mitä tahansa päätät tehdä, vaikutelma tulee olemaan ihastuttava. Mitä useamman tyynynpäällisen päätät vaihtaa, sitä jännittävämpi lopputulos.

  Aivan kuten tauluseinänkin kanssa, tyynynpäällisiä on hauskaa yhdistellä ja sekoitella. Jos haluat sovitella koristetyynysi toisiinsa valitse yhteensopivia erikuvioisia ja -värisiä tyynynpäällisiä.

  Jos suosit dynaamisemman ilmeen voit ajatella enemmän out of the box ja sekoitella tyynynpäällisiä, jotka eivät ihan soinnu toisiinsa.

  Piristä kotisi edullisesti ja nopeasti

  Sisustuksen ystävien mielestä kodin ilmeen vaihtaminen uusilla tavaroilla on hauskaa. Riippuen kuitenkin muutosten mittakaavasta se myös maksaa. Kun suuret menoerät eivät houkuttele, panostaminen tyynynpäällisiin ja pieniin esineisiin on täydellinen vaihtoehto.

  Vaihtamalla tyynynpäällisiä voit piristää kotisi nopeasti ja edullisesti. Panostamalla kokonaan aikaisemmasta erilaiseen tyyliin uusin värein ja kuvioin, on lopputulos todella näkyvä.

  Sen sijaan, että ostaisit uuden sohvan tai sängyn, voit ostaa uusia tyynynpäällisiä. Sillä tavalla sohvasta ja sängystä tulee kuin uudet, eikä sen edes tarvitse maksaa paljoa.

  Loikoilua sohvalla ja sängyssä

  Koristetyynyt kutsuvat loikoilemaan sohvalle tai sänkyyn. Kun useampi huone kaipaa uusia tyynynpäällisiä sisustamisesta tulee todella hauskaa. Pienellä budjetilla voit uudistaa ja piristää suuren osan kodistasi.

  Kun vaihdat ainoastaan sohvan tai sängyn tyynynpäällisiä muutoksesta ei tule erityisen näyttävää. Jos tyynynpäällisiä täytyy vaihtaa yhdessä huoneessa, voit yhtä hyvin vaihtaa ne kaikissa muissakin huoneissa ja luoda juuri remontoidun kodin tunnun.

  Hyvä materiaalivalinta

  Valitsemme tyynynpäällisemme materiaalit tarkoin. Kun tyyny on käytössä, tyynynpäällisen on tunnuttava miellyttävältä ja mukavalta ja siksi panostamme hyviin materiaaleihin.

  Tietysti sekaan voi valita tyynynpäällisiä, jossa ulkonäöllä on ensisijainen rooli, mutta silloinkin voi sijoittaa mukavimman tyynyn lähimmäs vartaloa kun taas toiset tyynyt voivat toimia selän tukena.

  Erilaiset muodot

  Tyynyjen ja tyynynpäällisten eri muotojen valinta elävöittää niiden luoman vaikutelman. Keskenään samanlaiset koristetyynyt sulautuvat toisiinsa, mutta sekoittamalla erilaisia malleja jokainen tyyny ja tyynynpäällinen pääsee oikeuksiinsa.

  Me suosittelemme, että tilaat meiltä paria erilaista tyynynpäällistä, jotka joko toistavat kotisi värimaailmaa tai saattavat sinut mukavuusalueesi ulkopuolelle. Voisit testata jotain todella värikästä tai sitten jotain tavallista hillitympää. Päätös on sinun!

  Panosta laatuun

  Vaikka mielestämme monen monta tyynyä on ehdottomasti näyttävämpi vaihtoehto kuin vain muutama yksittäinen koristetyyny, haluamme silti korostaa, että laatu on tärkeämpi kuin määrä.

  Meiltä löydät ainoastaan korkealaatuisia tyynynpäällisiä. Minkä tahansa valitsetkin, tyynynpäällisemme kestävät hyvin pesua, ovat pehmeitä, miellyttäviä ja kestävät kulutusta.

  Jos haluat luoda ylellisen hotellifiiliksen, on valikoimamme juuri oikea sinulle. Tyynynpäällisemme edustavat laatua mitä tulee tyyliin, väriin ja muotoon. Muista täydentää kokonaisuutta kauniilla yhteensopivilla torkkupeitoillamme, joita löytyy monessa upeissa väreissä.