Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Harmaat kehykset

Valikoimastamme löydät paljon erilaisia harmaita kehyksiä, monessa eri koossa, muodossa ja tyylissä. Miltä kuulostaisi esimerkiksi sydämenmuotoinen harmaa kehys, tai yksi kehys, johon mahtuu monta pientä kuvaa?

Harmaa kehys on aina tyylikäs ja hienovarainen vaihtoehto ja sopii moneen kotiin.

54 Tuotetta

Harmaat kehykset

Harmaa on väri, joka tulee ja menee muodin maailmassa, mutta tällä hetkellä se on oikein trendikäs väri. Harmaa taulunkehys on siis oikea nappivalinta! Koska tämä väri sopii hyvin yhteen muiden värien kanssa, harmaa kehys tai harmaa valokuvakehys on helppo sijoittaa kotona minne tahansa. Helposti sijoitettavat taulunkehykset ovat aina hyvä valinta, olipa kyseessä sitten harmaa taulunkehys tai jokin muu väri, joten anna palaa!

Kokonaan harmaa tauluseinä?

Jos kysytte meiltä, vastauksemme edelliseen kysymykseen on kyllä! Tämä trendi kannattaa todella hyödyntää ja ottaa siitä kaikki ilo irti. Ajattele, kuinka kauniin tauluseinästä saa lukuisilla erilaisilla harmailla taulunkehyksillä! Kun seinälle yhdistellään eri kokoisia harmaita kehyksiä, lopputuloksena on ehdottoman cool tuulahdus kodin sisustukseen.

Kaiken kaikkiaan tauluseinät ovat kivoja, minkä moni meistä jo tietääkin. Jos kotona ei vielä ole tauluseinää, sellainen kannattaa pystyttää välittömästi kohottamaan huoneen tunnelmaa. Mikä parasta, meiltä voi ostaa sekä harmaat taulunkehykset että julisteet niihin. Toisin sanoen kaikki tämä hoituu kauttamme nopeasti ja näppärästi!

Anna kuva-aiheelle sen ansaitsema tila!

Tietyn väriset taulunkehykset, kuten harmaat taulunkehykset tai valkoiset taulunkehykset, antavat aiheelle lisää tilaa. Jotkin kehykset voivat vetää katseet itseensä vieden huomion kokonaan pois itse aiheesta, mikä ei ole hyvä juttu. Kaikkihan toki haluavat kuva-aiheen erottuvan ja ottavan oman tilansa. Samaan aikaan, kun taulunkehysten halutaan tuovan esille kehystetyn aiheen, niiden toivotaan tietysti olevan myös tyylikkäät. Juuri tämä aikaansaadaan, kun kyseessä on harmaa kehys tai harmaa valokuvakehys.

Harmaa taulunkehys – nappivalinta värikkäälle aiheelle

Jos kotonasi on runsain mitoin ihania, värikkäitä kuva-aiheita, joihin sinulla ei ole mielestäsi sopivia taulunkehyksiä, harmaat taulunkehykset ovat täysin oikea valinta. Harmaa väri on osuva valinta, olipa kyseessä sitten harmaa kehys tai harmaa valokuvakehys. Mitä tahansa oletkin aikeissa kehystää, harmaa taulunkehys loihtii erityisen hienon lopputuloksen.

Kun kyseessä on värien sijoittaminen kotiin, monelle saattaa olla hieman hankalaa uskaltaa repäistä. Kehotamme kuitenkin kokeilemaan sitä, sillä yksikään koti ei ole vielä tykännyt pahaa muutamista väripilkuista! Mutta jos haluat kodin ilmeen olevan hyvin viileän tyylikäs, harmaa on oiva valinta myös silloin. Harmaa taulunkehys sopii erittäin hyvin niin mustavalkoiseen kuvaan kuin uskaliaampiinkin variantteihin.