Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

-25% alennus paspartuureista »

LÖYDÄ HIENO TAULUSEINÄ

Tässä näytämme paljon ideoita ja kuvia siitä, kuinka luot täydellisen tauluseinän kotona. Inspiroidu erilaista ideoista ja löydä uudet taulut valikoimastamme. Klikkaamalla kuvaa voit ostaa yhden taulun tai kaikki seinällä olevat taulut. Jos haluat vinkkejä siitä, kuinka luot oman tauluseinän, olemme keränneet sinulle ohjeen tauluseinälle »

 • Coffee Date & Monstera Family

  Coffee Date & Monstera Family

  Fr. 1.00 €
 • Ice Cream, Water meets Sand, Flying Home, Yellow Wall & Dripping Hand

  Ice Cream, Water meets Sand, Flying Home, Yellow Wall & Dripping Hand

  Fr. 1.00 €
 • BIRDS ON THE LINE & VAPOUR BRIDGE

  BIRDS ON THE LINE & VAPOUR BRIDGE

  Fr. 1.00 €
 • LOVELY PARIS, GROW IN A BULB & ROSEMARY BOUQUET

  LOVELY PARIS, GROW IN A BULB & ROSEMARY BOUQUET

  Fr. 1.00 €
 • MONSTERA DARK & MONSTERA FAMILY

  MONSTERA DARK & MONSTERA FAMILY

  Fr. 1.00 €
 • GREENHOUSE & MAGIC TRAIN

  GREENHOUSE & MAGIC TRAIN

  Fr. 1.00 €
 • GIRL IN WINDOW & VOLKSWAGEN GIRL

  GIRL IN WINDOW & VOLKSWAGEN GIRL

  Fr. 1.00 €
 • WAVY LEAVES & EUCALYPTUS III

  WAVY LEAVES & EUCALYPTUS III

  Fr. 1.00 €
 • PALM LIFE & PINEAPPLE CLOSEUP

  PALM LIFE & PINEAPPLE CLOSEUP

  Fr. 1.00 €
 • SWIM IN THE DARK & PRAYING

  SWIM IN THE DARK & PRAYING

  Fr. 1.00 €
 • FAMILY POSTER & OWL FAMILY

  FAMILY POSTER & OWL FAMILY

  Fr. 1.00 €
 • Leopard Tail & Cheetah

  Leopard Tail & Cheetah

  Fr. 1.00 €
 • Yellow Forest I & II - Autumn Road

  Yellow Forest I & II - Autumn Road

  Fr. 1.00 €
 • Stormy Walk, Divided Ocean & Whale Family

  Stormy Walk, Divided Ocean & Whale Family

  Fr. 1.00 €

Tauluseinä – inspiraatiota ja vinkkejä!

Täältä löydät inspiraatiota ja vinkkejä täydellisen tauluseinän luomiseen! Meillä on valmiita paketteja, jotka on kehitetty tarjoamaan tyylikkään konseptin erilaisista tauluseinistä. Kaikki taulut sopivat erinomaisesti yhteen. Valitsemalla jonkun näistä yhdistelmistä säästät aikaa sen sijaan, että yhdistäisit tauluja ja kehyksiä itse. Näistä paketeista löydät suosituimpia tauluja ja kehyksiä. Taulut on aseteltu huoneeseen, johon ne sopivat erityisen hyvin. Ideana on tarjota tauluseiniä kaikenlaiseen sisustukseen ja persoonallisuuteen sopien.

Onko sinulla on kysyttävää valmiista paketeista tai oletko löytänyt muita kuvia ja kehyksiä valikoimastamme, joita haluat käyttää tauluseinän luomiseen? Olipa asia mikä vain, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme! Me pyrimme tarjoamaan henkilökohtaista palvelua jokaiselle asiakkaalle ja haluamme, että olet todella tyytyväinen ostokseesi.

Se miltä tauluseinäsi näyttää, on aivan sinusta kiinni, mutta tässä on muutamia helppoja ohjeita, joita seuraamalla varmistut siitä, että taulut toimivat harmonisesti yhdessä. Tässä on muutamia vinkkejä tauluseinän luomiseen, jotta kokonaisuus toimii mahdollisimman hyvin.

Näin aloitat

Tavelvägg

Aseta taulut ja seinäkoristeet lattialle ja vaihtele niiden paikkoja, kunnes olet saanut haluamasi yhdistelmän. Ota valokuva tauluista ja käytä sitten valokuvaa tauluseinän luomisessa. Sitten siirrymme kuvista seinään. Helpoin tapa taulujen kiinnittämiseksi suoraan on käyttää laservatupassia, mutta tauluja voi myös kiinnittää esimerkiksi seinälle kiinnitettävällä narulla. Käytä myös aina seinämateriaalin vaatimia ruuveja ja tappeja. Puuseinä kestää ruuveja paremmin kuin kipsi- tai betoniseinä, jotka taas vaativat muita tarvikkeita kiinnikkeiden vakauttamiseen.

Säilytä yhtenäinen tyyli

Yksi helpoimpia tapoja asetella taulut on käyttää suoria linjoja. Valitse, haluatko, että taulujen ja kehysten suora linja on niiden yläreunassa vai alareunassa, tai voit halutessasi myös pitää suoran linjan taulujen keskipisteen suhteen. Tämä tapa sopii parhaiten keskisuurille tai suurille tauluryhmille ja voit olla varma, että lopputulos on järjestelmällinen, symmetrinen ja tyylikäs!

Pienempään tauluseinään voit käyttää enemmän luovuutta ja luoda juuri sinun tyylisesi tauluyhdistelmän. Tässä voit yhdistellä eri kokoisia tauluja, joissa on yhtenäinen teema tai tyyli, jolloin lopputulos on tasapainoinen ja hallittu. Yksi tyylikäs vaihtoehto on valita samanväriset, mutta eri muotoiset kehykset. Toinen vaihtoehto on kokeilla neliö- tai suorakulmaista tauluseinää käyttämällä samanvärisiä kehyksiä. Käytä neliönmuotoisia tai suorakulmaisia kehyksiä samanmuotoisen tauluseinän luomiseen, mikä tulee näyttämään erittäin siistiltä. Ulkoreunat ovat suorat, mutta neliön tai suorakulmion sisällä voit itse valita kehysten välisen etäisyyden. Neliönmuotoinen tai suorakulmainen muoto sopii hyvin myös kokonaisuuden koosta riippumatta.

Mukavan sekavaa

Dynaamisen ja huolitellun tyylin lisäksi on olemassa toinen vaihtoehto, joka vaatii hieman enemmän suunnittelua. Tämän tyylin ideana on yhdistellä erilaisia kuvia, erivärisiä kehyksiä ja eri muotoja yhdelle seinälle ja luoda seinäkoristeiden yhdistelmä, joka tuo järjestystä kaoottisuuteen. Tyylikkään lopputuloksen saat, jos ripustat taulut pystysuoraan, suoria linjoja seuraten ja varmistat, että ne istuvat symmetrisesti. Samanmuotoiset taulut voi asettaa niin, että niiden väliset etäisyydet ovat yhtä suuria. Aseta sitten pyöreä tai soikea koriste taulujen väliin. Pidä teema yhtenäisenä riippuen siitä, oletko luomassa tauluseinää keittiöön tai kylpyhuoneeseen. Huomioithan, että eri muodot vaativat usein suuren seinän.

Tee siitä helpompaa itsellesi

Posters

Yksi vinkki sinulle, joka et välttämättä halua suunnitella, mittailla ja porata, on käyttää taululistaa! Taululista vaatii vain vähän työtä, kun se kiinnitetään, mutta se on helppo ja nopea tapa kiinnittää tauluja seinälle ilman monen pienen reiän poraamista. Voit myös helposti vaihdella julisteitasi, valokuviasi ja koristeita tarvitsematta suunnitella koko seinää uudelleen. Yksi idea on hankkia muutamia taululistoja ja kiinnittää ne symmetrisesti vierekkäin ja antaa niiden seurata taulujen ulkoreunoja. Valitse samanväriset taululistat, jotta ne sopivat seinän väriin.

Yhdistä moderneja julisteita, valokuvia, vanhoja lippuja, tuikkuja tai peilejä tauluseinälle. Kerää kaikki suosikkisi ja luo niistä miellyttävä kokonaisuus.

Vinkkejä tauluseinälle >>

Onnea matkaan!