Klipsikehykset

(63)

On olemassa tilanteita, jolloin haluat antaa aivan erityisille kuville niiden ansaitsemansa huomion. Silloin lasikehys on erinomainen valinta ja hauskaa vaihtelua perinteisille kehyksille. Lasikehyksessä ei ole värillistä listaa, vaan ainoastaan lasilevy, joka suojaa valokuvaa.

Meillä on monta erilaista ja erikokoista vaihtokehystä.

Kuvakoko
Lasityyppi
Tukijalka sisältyy
Aukkopahvi sisältyy
Paikka
Ripustus
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Kuvakoko
  • Lasityyppi
  • Tukijalka sisältyy
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Paikka
  • Ripustus
  • Hinta
  Näyttää 63 tuotteet
  Näyttää 63 tuotteet

  Klipsikehykset

  Klipsikehykset ovat erittäin käytännöllisiä kehyksiä, jotka sopivat jokaiseen kotiin! Nämä taulunkehykset ovat monelle tuttuja, sillä niitä löytyy ja on löytynyt useista kodeista niin nyt kuin aikaisemminkin. Klipsillä varustettu taulunkehys on kehys, johon törmää lähestulkoon kaikkialla, mikä ei ole lainkaan ihmeellistä. Nämä taulunkehykset ovat nimittäin sekä käytännöllisiä, edullisia ja upeita että myös tuovat jokaisen kuva-aiheen esille upeasti – aivan kuten talunkehyksen kuuluukin!

  Klipsikehykset erilaisilla laseilla

  Klipsikehyksissämme on erilaisia laseja, joiden joukosta on helppo valita juuri omaan tarpeeseen parhaiten sopiva. Tarjoamme valikoimassamme sekä klipsikehykset tavallisella lasilla, klipsikehykset mattapintaisella antireflex-lasilla että klipsikehykset pleksilasilla. Toisin sanoen näiden kehysten joukosta on helppo löytää mieleiset juuri omaan makuun sopien!

  Taulunkehystä valitessa on tärkeää, ettei keskitytä pelkästään sen ilmeeseen. Yhtä tärkeää on nimittäin ottaa huomioon kehyksen käytännöllisyys, sillä tyylikkäässäkään kehyksessä ei ole oikein ideaa, jos se on epäkäytännöllinen. Mikäli valitset yhden klipsikehystemme joukosta, voit olla varma, että tulet olemaan tyytyväinen sekä kehysten muotoiluun että niiden käytännöllisyyteen!

  Eri koot sulassa sovussa samalla seinällä

  Halutessaan koko seinän voi ripustaa täyteen klipsikehyksiä. On mukava yhdistellä sekä pienempiä että suurempia kehyksiä, minkä ansiosta seinän saa näyttämään tyylikkäältä ja coolilta. Tauluseinää muodostettaessa voi olla hyvä miettiä sitä, kuinka auringonvalo kulkeutuu huoneeseen, ja valita taulunkehysten lasit sen mukaisesti.

  Valitse tarpeesi mukaan joko klipsikehys tavallisella lasilla, klipsikehys antireflex-lasilla tai klipsikehys pleksilasilla. Mikäli et tiedä, millainen klipsikehys sopii parhaiten tarpeeseesi, kysy meiltä tai halutessasi tutki lisää aiheesta netissä.

  Mikäli kehystettävän kuva-aiheen halutaan antaa tulla enemmän esille, on hyvä valita jokin muu kuin tavallinen taulunkehys. Tässä tapauksessa klipsikehys on hyvä valinta kehystämään esimerkiksi lasten piirustuksia. Valitsipa kehykseen tulevaksi aiheeksi ja kehyksen ripustuspaikaksi sitten minkä tahansa, valinnasta riippumatta klipsikehys tekee lopputuloksesta upean.

  Klipsikehykset – kätevät ja tyylikkäät

  Klipsikehykset tuovat kotiin upeaa ilmettä samalla, kun kuvien, valokuvien jne. asettaminen niihin käy erittäin näppärästi. Tällainen taulunkehys on erityisen helppokäyttöinen, minkä lisäksi sen valitessaan säästyy tuhlaamasta ylimääräistä aikaa. Kuva asetetaan paikalleen kehykseen, minkä jälkeen kehys vain ”klikataan” paikalleen – valmista!

  Erinomaisen hienon lopputuloksen saa aikaiseksi valitsemalla yhteen monta erilaista klipsikehystä usealla eri aiheella. Miksi säilyttäisit kaikkein tärkeimpiä muistojasi vain puhelimen, valokuva-albumin tai muun suojissa? Kaikki parhaat kuvaherkut kannattaa ehdottomasti sijoittaa seinille! Ja sama koskee tietysti muitakin kehystettäviä kuin valokuvia. Meiltä löytyy kehykset monessa eri koossa, ja niiden ansiosta kehystäminen käy nopeasti ja helposti, tyylikkäällä lopputuloksella.