Lapsille kylpytakit ja ponchot

Kiedo lapsesi mukavaan ja lämpimään kylpytakkiin suihkun tai uinnin jälkeen. Lasten kylpytakki tai kylpyviitta kuivattaa, lämmittää ja suojaa. Pehmeät lasten kylpytakkimme ja kylpyponchomme toimivat hupullisina pyyhkeinä ja miellyttävinä viittoina – niin lapsille kuin vauvoillekin. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme pehmeitä, ihania kylpytakkeja ja kylpyviittoja, jotka sopivat käytettäviksi niin mukaviin saunailtoihin kuin rannallekin.

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  LÄMPIMÄT JA PEHMEÄT LASTEN KYLPYTAKIT JA KYLPYVIITAT

  Hemmottele lastasi ja kiedo hänet pehmeään ja mukavaan kylpytakkiin saunan ja suihkun jälkeen! Kylpytakit ja kylpyponchot ovat todella suosittuja niiden tehokkaan imukykynsä ansiosta. Niitä voi käyttää myös aamutakkeina niin aamulla kuin illallakin, tai ottaa mukaan matkalle tai rannalle. On ilman muuta selvää, että jokaiselle lapselle on hankittava oma kylpytakki tai -viitta.

  Me haluamme tarjota parasta mahdollista perheen pienimmille ja siksi tarjoamme upean valikoiman korkealaatuisia, pehmeitä kylpytakkeja ja kylpyviittoja. Kylpytakkimme ja -viittamme ovat lämpimät ja tuntuva miellyttävältä ihoa vasten.

  HUPULLISET KYLPYTAKIT JA KYLPYVIITAT

  Valikoimastamme löydät kylpytakit ja kylpyviitat eri-ikäisille lapsille. Pehmeät ja miellyttävät kylpytekstiilit sopivat kaikenikäisille lapsille ja vaihtoehtoja löytyy eri kokoisina. Kylpytakit soveltuvat parhaiten hiukan isoimmille, 6 – 8 -vuotiaille lapsille. Kylpyviitta on taas täydellinen vaihtoehto pienimmille, 3 – 6 -vuotiaille. Kylpytakeissa on solmittava vyö, joten niissä on jonkun verran kasvunvaraa. Yhteistä kummallekin on materiaali, joka on 100% puuvillasta valmistettu, pehmeä vohvelikangas. Se on miellyttävä ja mukavan pehmeä materiaali, joka tuntuu ihanalta iholla. Kaikissa kylpytakeissa ja -viitoissa on huppu, joka on lasten mielestä erityisen mukava ja arvostettu yksityiskohta.

  MUKAAN RANNALLE TAI UIMAHALLILLE

  Kylpytakin ja kylpyviitan käytölle on monta oivaa tilaisuutta. Tietysti pehmeään ja imukykyiseen kylpytakkiin on täydellistä kietoa lapsi saunan ja suihkun jälkeen, mutta sen voi myös ottaa mukaan rannalle tai uimahallille. Ihanan pehmeä, puuvillainen kylpytakki on varma tapa pitää perheen pienimmät lämpiminä ja kuivina.

  Uintituokion jälkeen, kun vesi on ehkä hiukan viileää, saattaa auringon lämmittämä kylpytakki tuntua upealta iholla. Pienimmät voi taas kietoa pehmeään kylpyviittaan. Kun on pulikoinut vedessä pitkään ja on alkanut palelemaan, lämmin ja kuiva vohvelikangastakki tuntuu extraihanalta. Ja jos päivä on todella kuuma ja aurinko paistaa taivaan täydeltä kylpytakki suojaa ihoa palamasta. Älä kuitenkaan unohda käyttää myös auringonsuojaa! Kylpytakki ja kylpyviitta ovat täydellinen varuste hiekkaleikkeihin ja rantahetkiin!

  Kylpytakki on välttämätön ja kätevä seuralainen uimahallille, olipa kyse päivästä vesipuistossa tai iltapäivän uimaopetuksesta. Pulikointien välillä on mukavaa lämmitellä ihanantuntuisessa kylpytakissa samalla kun istuu kuuntelemassa uimaopettajaa tai kun mutustelee eväitä uimahallin kahvilassa.

  IHANAT JA HAUSKAT VÄRIT

  Valikoimastamme löydät kylpytakkeja ja kylpyviittoja useassa eri värissä. Kun valitset kunkin lapsen oman lempivärin mukaan, uuden ja ihanan kylpytakin käytöstä tulee varsinainen tähtihetki, josta nauttivat niin vanhemmat kuin lapsetkin. Yksi vaihtoehto voisi olla samanväristen kylpytakkien valinta koko perheelle. Päinvastoin voi jokaiselle perheenjäsenelle valita oma väri, mikä saattaa olla kätevä ratkaisu, mikäli perheessä on useampi lapsi samassa ikäluokassa niin, että jokaisen on helppo paikantaa nopeasti oma kylpytakki. Anna lapsen olla mukana valitsemassa oma kylpytakki! Valitseeko hän vihreän kylpytakin vaiko vaaleanpunaisen kylpyviitan?

  RAUHALLISIA ILTAHETKIÄ JA HITAITA AAMUJA

  Aivan kuten meille aikuisillekin rentoutuminen ja palautuminen on tärkeää myös pienimmille. Seuraavan päivän juoksut ja leikit vaativat energiaa. Niinpä kietoutuminen pehmeään kylpytakkiin iltasuihkun jälkeen ja hetken loikoilu sohvalla ennen pyjamaan sujahtamista voi tuntua erityisen mukavalta. Ja lapselle, joka ei pidä vaatteiden vaihdosta voi kylpytakki joskus olla oiva ratkaisu.

  Hitaat ja laiskat pyhäaamut ovat nekin oivat tilaisuus tassutella ympäriinsä kylpytakkiin pukeutuneena. Silloin voi nauttia aamiaisesta kaikessa rauhassa ennen päivän varsinaista käynnistämistä.

  VINKKI – OMPELE VYÖ KIINNI KYLPYTAKKIIN JA KIINNITÄ SIIHEN NIMILAPPU

  Useimmiten lasten kylpytakkien vyö on irtonainen ja voi helposti kadota. Se on ikävää ja turhaa, joten pienenä vinkkinä voimme neuvoa ompelemaan vyötä kiinni takkiin muutamalla pistolla. Jos olet erityisen kätevä voit myös ommella kylpytakkiin tai -viittaan nimilapun, joka tekee niistä erityisen henkilökohtaiset. Se on fiksu ratkaisu varsinkin jos kylpytakkia pakataan mukaan usealle eri reissuille ja toimintoihin.

  LASTEN YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISET TUOTTEET

  Meille on tärkeää voida tarjota lapsille tuotteita, joille on myönnetty joutsenmerkki ja joita on sertifioitu 100 by ÖKO-TEX® standardin mukaan. Sertifikaatti takaa, että tuotteessa ei ole terveydelle eikä ympäristölle haitallisia aineita. Toisin sanoen valikoimamme kylpytakit ja kylpyviitat ovat hellävarainen ja turvallinen valinta niin lapsellesi kuin ympäristöllekin. Yksinkertaisesti hyvä valinta!

  Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme pehmeitä ja miellyttäviä kylpytakkeja ja kylpyviittoja kaikenikäisille lapsille.