Oranssit kehykset

Jotkut sisustustavarat ovat vaikeasti löydettävissä tavallisista kaupoista, kuten esimerkiksi oranssit kehykset! Siksi olemme valinneet laajaan kehysvalikoimaamme myös oransseja kehyksiä. Jos etsit pirteitä oransseja kehyksiä, olet tullut oikeaan paikkaan.

Meiltä löydät oranssit kehykset monessa eri koossa.

Näyttää 7 tuotteet

Oranssit taulunkehykset

Teille, jotka pidätte oranssista väristä, haluamme esitellä hienon oranssien taulunkehysten valikoimamme! Tämä ihastuttava väripiristys ei voi mennä koskaan vikaan, ja erityisesti juuri oranssi väri on kerta kaikkiaan ihana! Sen lisäksi, että oranssi taulunkehys nostattaa mustavalkoisen kuvan tai valokuvan esiin poikkeuksellisella tavalla, värinä oranssi on myös erityisen upea yhdistettäväksi hieman värikkäämpään kuva-aiheeseen.

Kasvojenkohotus kodillesi

Mitä tulee kodin sisustuksen piristämiseen, monen asian tulee osua kohdilleen. Ei ole nimittäin kyse pelkästään siitä, että riittäisi vain ostaa mitä tahansa ja toivoa sen toimivan, vaan on fiksua laatia myös suunnitelma.

Jotta kodille voisi tarjota uuden ilmeen, jota se usein kaipaakin osakseen, on tärkeää ensiksi kartoittaa, mitä kotoa jo löytyy. Mitä kodin sisustuksessa halutaan vaihtaa? Usein nämä ovat hyvin pieniä asioita, kuten vaikkapa uusi oranssi taulunkehys, jotka tuovat mukanaan pientä ekstraa saaden kodin tuntumaan yhtäkkiä äärettömän raikkaalta!

Pieni voi olla ratkaiseva tekijä

Ei ole välttämättä tarpeen tapetoida tai maalata tai ostaa uusia huonekaluja saadakseen kodin tuntumaan viihtyisältä ja raikkaalta. Useimmiten hyvin pienet asiat tekevät suuren eron kodin sisustuksessa.

Kun kyseessä ovat huoneeseen asetettavat oranssit taulunkehykset, tai vain yksi oranssi taulunkehys, kotiin tulee ihana tuntu, jota ei pysty saavuttamaan esimerkiksi mustien tai valkoisten taulunkehysten avulla. Koti voittaa aina, kun hieman uskaltaa repäistä värien kanssa. Pidä tämä mielessäsi valitessasi omasi taulunkehysten joukosta täältä meiltä!

Hauskaa lukuisten eri värien kanssa!

Kun kehysten etsinnässä on vihdoin päässyt vauhtiin ja tuntee haluavansa hankkia kotiin muutamia väripilkkuja, tämä on hauskaa toteuttaa siten, että hankkii juhliin useita eri värejä. Taulunkehys on esine, joka voi tehdä paljon sekä huoneen ilmeelle että kuvalle – ole siis avoin valikoimamme hauskoille väreille! Yhdistä oranssit taulunkehykset turkooseihin, vaaleanpunaisiin, kullanvärisiin kehyksiin ja niin edelleen. Sama pätee myös aiheeseen – yhdistele vapaasti lukuisten eri tyylien ja värien kesken.

Olipa kyseessä sitten tauluseinä tai sen sijaan huone, jossa on monta eri aihetta useissa erilaisissa taulunkehyksissä joko pysty- tai vaakasuorassa asennossa, muodikas värien sekoitelma on todella upea idea. Yhä useampi ja useampi uskaltaa sekoittaa värejä sisustuksessa. Liity sinäkin meihin, jotka rakastamme värejä!