• Meikkipeili, klassista ruotsalaista muotoilua KAILA:lta
  • Himmennettävä integroitu LED-valaistus
  • Peililasi kaksin- ja kolminkertaisella suurennoksella

KAILA Meikkipeili Fold I - 38x30 cm

  • Meikkipeili, klassista ruotsalaista muotoilua KAILA:lta
  • Himmennettävä integroitu LED-valaistus
  • Peililasi kaksin- ja kolminkertaisella suurennoksella
49.95 €
Valitse vaihtoehto:
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Syvyys
11,7 cm
Väri
Valkoinen
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
2800-3000K
Valonlähde
LED
Lumen
910-985
Materiaali
Komposiitti
Peilin pinta-ala
18x25 cm
Ulkomitat
28,5x25,5 cm
Paino
1130 g

Tässä trendikkäässä ja kauniissa jalallisessa meikkipeilissä on neljä eri peililasia ja himmennettävä LED-valaistus. Meikkipeilin vasen puoli on 2x/3x suurentava. Integroitu valaistus kehystää peilin keskiosaa kauniisti lämpimänvalkoisella valolla, jonka värilämpötila on 2800–3000 K. Valo syttyy yksinkertaisesti painamalla näytön kosketusnappia ja valon voimakkuutta voi säätää koskettamalla nappia muutaman sekunnin ajan. Peilin mitat ovat 38x30 cm ja sen on mahdollista säätää eri kulmiin.

Tämä elegantti meikkipeili kuuluu ruotsalaiseen KAILA-tuotemerkkisarjaan. KAILA panostaa kauniisiin sisustuselementteihin moderniin kotiin. Parhaan mahdollisen laadun takaamiseksi meikkipeilin materiaalina on ABS. Sen LED-lamput ovat energiaa säästävät ja niiden luonnollinen valo on omiaan meikkaamiseen!

Peili toimii neljällä AA-paristolla (myydään erikseen) tai sen voi ladata mukana seuraavalla USB-seinäadapterilla ja -kaapelilla.

Peilin valaistus muodostuu niin kutsutuista hohtodiodeista tai ledeistä. Lamppuja ei voi vaihtaa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän noin 50% alkuperäisestä voimakkuudesta.

Sku:
51044803

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.