Sanataulut & sitaatit - tunnettuja ainutlaatuisuudestaan

(153)

Sitaattijulisteet ovat hauska yksityiskohta sisustuksessa ja ne sopivat yhtä lailla niin eteiseen, lastenhuoneeseen kuin muihinkin huoneisiin. Kaikki on kiinni siitä, millaisen sitaatin omaan julisteeseen valitsee – olemme koonneet valikoimaamme lukuisia erilaisia vaihtoehtoja, jotta voisit löytää sitaattijulisteen, jonka julistama sanoma merkitsee sinulle jotain.

Sitaattijuliste voi olla sekä hauska että ajatuksia herättävä – etsi sellainen, joka tuntuu oikealta valinnalta. Katso alle ja valitse julisteidemme joukosta se, joka puhuttelee juuri sinua.

Aihe
Väri
Suunta
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Aihe
  • Väri
  • Suunta
  • Hinta
  Näyttää 1 - 100 / 153 tuotteet
  Näyttää 1 - 100 / 153 tuotteet

  Sisusta sitaattijulisteilla

  Erilaiset julisteet ja taulut, joissa on tekstiä tai sitaatti, ovat nykyään erityisen suosittuja, mikä ei varmasti ole jäänyt keneltäkään huomaamatta! Me olemme melko varmoja, että näitä löytyy jo lähes jokaisesta kodista ja ymmärrämme hyvin, miksi!

  Siihen, miksi juuri tämän tyyppisistä tauluista ja julisteista on tullut niin pidettyjä, on varmasti monia syitä, mutta sitaattijulisteet ja tekstitaulut tekevät tavallisesta seinästä hieman hauskemman ja toimivat myös käytännöllisenä ohjekirjana tai muistutuksena perheenjäsenille. Tässä mietimme erityisesti julisteita, jossa on pesuohjeet.

  Lahja syntymäpäiväkortin sijaan!

  Nykypäivänä on melko harvinaista lähettää postikortteja, mutta heille, ketkä korteista pitävät, on kaupoissa myös hyvä valikoima erilaisia onnittelukortteja. Meillä on kuitenkin hieman hauskempi idea: entä jos valitset meiltä julisteen, kehystät sen ja lähetät sen kortin sijasta? Silloin vastaanottaja saa upean taulun, jossa on esimerkiksi teksti “I love you to the moon and back”, tavallisten onnitteluiden sijaan. Voit tietenkin hankkia pelkän julisteen, jossa on suloinen viesti ilman, että sitä tarvitsee kehystää!

  Voimme lämpimästi suositella tämän tyyppistä persoonallista onnittelua, vaikka nykyään onnittelu onkin hieman modernimpaa kuin aikaisemmin. Meillä on myös paljon erilaisia julisteita monessa eri koossa, joten valinnanvaraa riittää. Lähetä upea juliste tylsä tekstiviestin sijaan!

  Hauskoja rohkaisuja omaan kotiin!

  Jos haluat erilaisia julisteita esimerkiksi eteiseen, hanki silloin hienoja tekstijulisteita, joissa on inspiroiva teksti. Näin saat mukavan rohkaisun, kun lähdet kotoa ja kun tulet takaisin. Kokeile esimerkiksi “Be the reason someone smiles today” tai “Make it happen” ja aseta se oveen tai seinälle. Tämän motivaation kanssa voi päivä vain parantua.

  Yllä mainitut tekstit ovat vain muutamia esimerkkejä valikoimasta löytyvistä inspiroivista julisteista ja tauluista. Meillä on laaja valikoima inspiroivia ja motivoivia tekstejä ja lainauksia, jotka varmasti saavat jokaisen hyvälle tuulelle! Me kaikki pidämme eri asioista ja tämä näkyy tietenkin myös valikoimassamme, joka on suunniteltu erityisesti tarjoamaan sisustusvaihtoehtoja kaikille. Joten kun etsit pieniä sisustustavaroita jokaiseen tyyliin, tutustu valikoimaamme!

  Edullista ja hauskaa!

  Meiltä löydät paljon julisteita monessa eri kategoriassa ja monessa eri tyylissä. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että kaikki löytävät meiltä omaan tyyliin sopivia julisteita, tyylistä riippumatta. Mikä on myös erittäin hauskaa on tietenkin edulliset hinnat, mikä helpottaa myös kodin uudistamista hienoilla julisteilla. Meiltä ostaminen on todellakin edullista ja hauskaa!

  Pienet sisustusyksityiskohdat ovat edullisia ja tekevät suuren eron huoneen ilmeeseen. Julisteet ovat esteettinen osa sisustusta, joka viimeistelee tyylin upeasti. Monesti pienet sisustusyksityiskohdat, kuten julisteet, on helppo unohtaa, mutta pienet yksityiskohdat tekevät suurimman eron sisustuksessa. Joskus muutama juliste tai muutamat taulut ovat täydellinen tapa viimeistellä kodin tai yksittäisen huoneen sisustus.

  Pienet sisustustavarat, kuten julisteet ja taulut, ovat helppo ja nopea tapa sisustaa. Niiden avulla voit myös leikitellä eri tyyleillä ja kokeilla uusia tyylejä, joita et välttämättä muuten kokeilisi. Julisteilla teet suuren eron huoneeseen ja voit vaihtaa tyyliä hetkessä. Joten tutustu laajaan valikoimaamme ja inspiroidu uusista sisustusideoista! Lupaamme, että et tule katumaan!

  Eri värejä ja eri tyylejä

  Ihmisestä riippuen kaikilla omat suosikkinsa, mitä tulee väreihin. Jotkut pitävät mustavalkoisesta ja toiset rakastavat värejä. Voit tietenkin käyttää suosikkiväriäsi sisustuksessa tai kokeilla uusia värejä, sinä päätät itse mitä värejä haluat käyttää. Riippumatta siitä, mikä on sinun suosikkisi, suosittelemme aina yhdistelemään värejä rohkeasti tai kokeilemaan uusia ideoita – takaamme, että et tule katumaan!

  Kaikki julisteet, riippumatta siitä, onko kyseessä muotokuva, suloiset eläimet, sitaattijulisteet tai muuta, tarjoavat mahdollisuuden kokeilla uutta ja jännittävää sisustus maailmaa, jotta voit itse päättää, mistä pidät ja kehittää omaa sisustustyyliä. Tulet varmasti yllättymään siitä, kuinka suuri vaikutus julisteilla ja muilla on kodin sisustuksessa, kun vain uskallat kokeilla uutta!

  Tuotteemme ovat edullisia, mikä myös tekee sisustamisesta mukavaa, kun ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi. Sinulla on myös mahdollisuus kokeilla uusia tyylejä ja päästää mielikuvitus vapaaksi, joten tee se! Meillä on paljon upeita kehyksiä ja julisteita, jotka odottavat uutta kotia.

  Tauluseinä, jossa on sitaatteja ja tekstiä?

  Haluatko tehdä tauluseinän käyttämällä sitaatti- ja tekstijulisteita? Silloin olet löytänyt oikeaan paikkaan! Meillä on nimittäin paljon erilaisia vaihtoehtoja, joista voit valita juuri omat suosikkisi! Tutustu laajaan valikoimaan, josta löytyy paljon erilaisia julisteita, joissa on lainauksia ja tekstejä ja tilaa kotiin omat suosikkisi. Voit tietenkin asettaa niitä vierekkäin samalle seinälle, tai mihin vain!

  Sisustusvinkkejä

  Meidän sitaattijulisteilla tai muilla aiheilla saat luotua juuri sellaisen tunteen tauluseinällesi tai koko huoneeseen, kuin itse haluat. Voit valita tyylikkään muotoilun tilaan, joka on mahdollisimman tyhjä. Vähemmän yksityiskohtia ja mielellään yksiväristä. Valitse keskelle seinää kehystetty juliste, joka puhuttelee sinua. Silloin voit keskittyä siihen mitä haluat sanoa ja luot silmälle rauhallisen näkymän. Toinen vaihtoehto on luoda huoneeseen enemmän vauhtia ja elämää. Silloin voit valita useita meidän julisteitamme ja sijoittaa niitä ympäri seinää luoden upean tauluseinän. Huoneeseen on mukava luoda jännittävä tunnelma, jossa vieraat tulevat varmasti pysähtymään ja lukemaan taulusi sitaatteja. Siitä voi syntyä vaikka aihe jännittäviin keskusteluihin.

  Taulussa olevan oikean sitaatin avulla saat inspiraatiota ja voimia. Se voi myös toimia lisämotivaationa ja vaikuttaa huumorintajuun päivinä, kun kaikki ei tunnu niin kivalta. Meiltä löydät myös paljon hauskoja painettuja kuvia, jotka saavat aikaan yhden jos toisen hymyn. Mikäli haluat taulun vain sen muotoilun takia, on meillä jännittäviä aiheita yksittäisillä kuvilla. Löydät myös julisteita, joissa on erimuotoisia aakkosia, tai karttoja siluetteina. Tunnistat varmasti jonkin meidän taulumme sitaatin, kuten ”Live together, Laugh whatever, Love forever”, ”Always kiss goodnight”, ”Dream, create, enjoy”, ”Bryt ihop och kom igen”, ”Alla känner apan men apan känner ingen”, ”Have a great day” tai ”Choose happy”. Tarvitsette ehkä perheessänne muistutuksen viettää enemmän aikaa yhdessä, johon voi valita hauskan mutta tärkeän sitaattitaulun: ”Sluta glo i mobilen…" (suom. Lopeta tuijottamasta kännykkääsi)