I need more shoes Juliste (21x29.7 cm (A4))

10.95 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Kaikki tarvitsevat tiettyjä perusjuttuja pysyäkseen hengissä. Happea, vettä ja ravintoa. Ja sitten tarvitsemme kenkiä. Paljon kenkiä. Jotta elämä olisi ihanaa! Oletko sinäkin uusien kenkien tuoksua ja tuntua rakastava true shoe lover? Siinä tapauksessa tämä juliste sopii sinulle kuin korkkarit jalkaan. Kyseessä on yksinkertaisen tyylipuhdas juliste, jonka sanoma "I need more shoes" (tarvitsen enemmän kenkiä) on painettu tyylikkäin kirjaimin. Ympäröivä ohut viiva on neliön muotoinen. Koska posteria on saatavana useita eri kokoja, löydät vaivatta niin kirjoituspöydälle kuin isolle konttorin tai olohuoneen seinälle sopivan vaihtoehdon. Lisää tilaukseen vielä suosikkiväriäsi kantava kehys! Aina kaiken ei tarvitse olla niin syvällistä.

I Need More Shoes -juliste painetaan omassa painostudiossamme 230 gramman premium-luokan FSC-sertifioidulle ja vanhentumattomalle paperille. Painamme julisteemme paksulle paperille mattapintaisina, jolloin lopputuloksena on kaunis, tasokas ja heijastamaton painotuote. Painamalla tuotteet itse, kestävästä metsätaloudesta peräisin olevalle paperille, vähennämme osaltamme ympäristökuormitusta.

Kehys ei sisälly hintaan, mutta voidaan tilata erikseen.

Hyvä tietää

Trendikkäät julisteet jotka ovat sovitettu edullisesti muihin motiiveihin tauluseinän luomiseen. Älä unohda täydentää meidän tyylikäistä kehyksien tai juliste ripustin kanssa.

Juliste on painettu 230 gramman premium paperille joka on FSC-serifoitu ja täten iänkestävä.

Kehystä ei sisälly toimitukseen mutta sen voi tilata.

Sku:
51013894

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.