Turkoosit kehykset

(15)

Rakastatko sinäkin värejä? Miksi et kokeilisi turkooseja kehyksiä, kun on aika kehystää suosikkikuvat? Turkoosi kehys ei ole mikään huomaamaton kehys, mutta se tuo ihanaa väriä kodin sisustukseen ja sopii moneen eri tyyliin.

Kuvakoko
Materiaali
Väri
Värisävyt
Kehyksen kiiltävyys
Lasityyppi
Tukijalka sisältyy
Aukkopahvi sisältyy
Paikka
Ripustus
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Kuvakoko
  • Materiaali
  • Väri
  • Värisävyt
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Listan leveys
   [mm]
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Lasityyppi
  • Tukijalka sisältyy
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Paikka
  • Ripustus
  • Hinta
  Näyttää 15 tuotteet
  Näyttää 15 tuotteet

  Turkoosit taulunkehykset

  Turkoosi on väri, joka todella nostattaa kaiken lähellään olevan. Olipa kyseessä sitten turkoosi taulunkehys tai mahdollisesti jotain muuta, lopputuloksesta tulee takuulla todella tyylikäs! Joillakin väreillä on nimittäin sellainen vaikutus ja juuri näitä värejä kannattaa suosia!

  Runsaasti eri kokoja!

  Arvaapa, löytyykö turkoosin värisestä taulunkehysten valikoimastamme monta eri kokoa? Tottahan toki! Halutessasi voit täyttää kokonaisen seinän eri kokoisilla turkoosin värisillä taulunkehyksillä. Usein on nimittäin niin, että kehystettäväksi haluttavia kuva-aiheita on monia eri kokoisia, ja siinä tapauksessa tulee myös tietysti olla monta eri kokoista taulunkehystä. Valitse vain suosikkisi täältä ja täytä kotisi hankkien sinne niin monta turkoosia taulunkehystä kuin ikinä haluat!

  Kun aikeissa on luoda tauluseinä, on hienoa saada seinälle hieman eri kehyskokoja kokonaisuutta rikkomaan. Mikäli tauluseinässä käytetään ainoastaan yhtä kehyskokoa, lopputuloksesta ei tule yhtä lailla jännittävä. Toki huomioon on otettava sekin, minne ja miten kehykset halutaan ripustaa. Mihin ratkaisuun ikinä päätyykään, meiltä löytyy monia eri kokoja, joiden väliltä valita!

  Panosta persoonalliseen kotiin

  Kodin tulee olla paikka, jossa on paras olla. Kotona voi rentoutua kunnolla ja kodin kaikissa huoneissa on tärkeää viihtyä. Tämä onnistuu parhaiten miettimällä, millaisista väreistä ja sisustuksesta itse ilahtuu. Onko se kenties turkoosi taulunkehys tai parikin turkoosia taulunkehystä, jotka tarvitaan tekemään huoneesta hieman hauskempi paikka? Vai tarvitaanko siihen uusi sohva? Tai ehkäpä vain vähän julisteita?

  Mitä ikinä keksitkään kotisi viihtyvyyden parantamiseksi, tulet huomaamaan, että hankittuasi itseäsi puhuttelevan ratkaisun myös kodin viihtyvyyden parantuminen toteutuu! Tämän tietää jokainen, joka tykkää täyttää kodin esineillä ja asioilla, joista todella pitää. On parempi panostaa kivoihin ja hienoihin, itse valittaviin sisustuselementteihin kuin seurata trendien perässä. Näin kodista tulee persoonallisempi paikka.

  Uutta kotiin nopeasti ja edullisesti

  Mikäli kotiinsa tuntee tarvitsevan raikkaan tuulahduksen, mutta siihen ei halua sijoittaa paljon rahaa ja aikaa, voi hyvin satsata hankkimalla kotiin muutamia pikku juttuja. Tällaisia seikkoja ovat esimerkiksi uudet taulunkehykset, ruukut, matot ja niin edelleen. Harvoin tarvitaan yhtään tuon enempää ja siitä huolimatta saadaan todella tyylikäs koti pienellä rahalla ja vaivalla!

  Mikäli olet sitä mieltä, että sisustuksessasi on hieman liian vähän väriä, turkoosi taulunkehys, tai vaikkapa pari turkoosia taulunkehystä, voivat olla toimivia ratkaisuja! Taulunkehysten valikoimastamme löytyy myös muita kivoja värejä, joita voi helposti yhdistellä oman maun mukaisesti. Näin lopputuloksesta tulee takuulla persoonallinen!