Vihreät kehykset

Vihreä on miellyttävä ja positiivinen väri, mutta kuinka paljon sitä näkee sisustuksessa? Kokeile nyt jotain uutta ja hanki vihreät kehykset kuvien pariksi! Vihreä sopii tietenkin hyvin samansävyisten kuvien kanssa tai neutraalien värien parina.

Näyttää 32 tuotteet

Vihreät kehykset

Vihreät taulunkehykset – olipa kyseessä sitten vihreä kehys tai vihreä valokuvakehys – sopivat upeasti yhteen sekä mustavalkoisen että värikkäämmän kuvan kanssa. Kuten tiedämme, vihreä on kerta kaikkiaan ihana väri, jota löytyy monen kodin sisustuksesta. Ja vaikka kotoa ei löytyisikään tätä väriä, vihreät taulunkehykset ovat kannattava hankinta, sillä ne tuovat kotiin tyylikkään upean vaikutelman.

Millainen taulunkehys mihinkin aiheeseen?

Joskus voi olla vaikeaa tietää, millainen taulunkehys sopii mihinkin kuva-aiheeseen. Joissakin tapauksissa taulunkehysten valinnalla voi olla huomattava merkitys kuva-aiheelle, joten kannattaa uhrata hetki aikaa ja testata, millainen vihreä taulunkehys sopii mihinkin aiheeseen. Lempiaihe ei ole ehkä aina helposti yhdistettävissä lempitaulunkehykseen, mutta niinkin voi ilman muuta toimia – silloin saa helposti kaksi suosikkia yhden sijaan, suosikkitaulunkehys ja suosikkiaihe yhdessä ja samassa!

Joitakin kuva-aiheita on helppo leikata sopimaan pienempiin taulunkehyksiin, ja voipa myös pienemmän aiheen asettaa suurempiin taulunkehyksiin. Silloin tarvitsee vain keksiä kuvalle kaunis tausta, joka on taulunkehysten kanssa samankokoinen. Esimerkiksi upea tapetti tai vastaava on hyvä valinta pienemmän kuvan taakse suurten vihreiden taulunkehysten kanssa.

Vihreät taulunkehykset yhdessä muiden värien kanssa

Vihreä väri pääsee hyvin oikeuksiinsa yhdessä esimerkiksi mustan, harmaan, ruskea, violetin ja monen muun värin kanssa. Ehkä ensi ajatuksena ei ole vihreän yhteensopivuus muiden värien kanssa, mutta tätä kannattaa kokeilla ja tulet huomaamaan, kuinka ihastuttavaa on yhdistellä kotona vihreitä taulunkehyksiä muun värisiin!

Koska vihreä väri sopii niin hyvin yhteen muiden värien kanssa, vihreä taulunkehys on täydellinen valinta lähestulkoon kaikkiin aiheisiin. Melkeinpä kaikki aiheet tulevat upeasti esille seinästä, ku niitä ympäröi joko vihreä kehys tai vihreä valokuvakehys. Kokeile ja huomaa tämä itse!

Vihreä on ajaton väri

Tyylikäs vihreä taulunkehys on elämän pituinen investointi. Vihreä on aina värinä ajankohtainen, ja onkin hyvin yleistä nähdä kaikkialla julisteita, joissa on käytetty vihreää väriä.

Moni valitsee vihreää väriä makuuhuoneeseen, mitä mekin suosittelemme! Vihreä väri on sekä kaunis, rauhoittava että tyylikäs. Voit käyttää mieluusti huoneessa vihreän eri sävyjä nostattaaksesi sävyt entistä paremmin esille, sillä juuri sen tämän kaunis väri ansaitseekin! Vihreiden taulunkehysten ansiosta tila, johon ne sijoitat, tulee saamaan osakseen todellisen kasvojenkohotuksen.