Hyllyt

(43)

Hyllyillä on monta mainiota käyttötarkoitusta! Käytännöllisintä on tietysti käyttää ne säilytykseen hyödyntäen seinäpintaa mahdollisimman fiksusti. Mutta älä unohda, että hyllyjä voi käyttää myös kauniiden sisustusesineiden näyttämiseen. Tauluhyllyille voit asetella tyylikkäitä julisteita ja kauniisti kehystettyjä valokuvia. Näppärä seinähylly pienille sisustusesineille on toinen erinomainen käyttöesimerkki. Tervetuloa tutustumaan loistavaan hyllyvalikoimaamme!

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Hinta
  Näyttää 43 tuotteet
  Näyttää 43 tuotteet

  Hyllyt – säilytystilaa parhaimmillaan

  Hyvillä ja kauniilla hyllyillä saat käytännöllistä säilytystilaa ja kohennat huoneen ulkonäköä. Hylly on elementti, joka sopii huoneeseen kuin huoneeseen ja jos löydät useamman kuin yhden suosikin sinun ei tarvitse valita vain yhtä, sillä voit sijoitta eri hyllyt yksinkertaisesti eri tiloihin. Sillä tavoin voit koristaa kotiasi usealla kauniilla hyllyllä, jolla säilyttää lempiesineitäsi ja somistaa kotisi. Jos sinulla on tyhjä seinä, jolle kaipaat eloa ripusta siihen vaikkapa tauluhyllyn ja seinähyllyn.

  Hyllyt somisteena

  Hylly voi olla paljon enemmän kuin pelkkä säilytystila. Hyllyvalikoimastamme löydät kauniita vaihtoehtoja, joita on kiva katsella ihan tyhjilläänkin! Hyllyjä ei ole ainoastaan jokaiseen makuun vaan moneen eri tarkoitukseen. Sisustuksessa ainoastaan mielikuvitus on rajana ja sama koskee myös hyllyjen sijoitusta ja käyttöä. Jos asut ahtaasti seinähyllyt ovat järkevä ja käytännöllinen säilytysratkaisu, joka ei vie yhtään lattiatilaa.

  Käytännölliset hyllyt

  Hyvä valikoima käytännöllisiä huonekaluja kuuluu joka kodin perustarpeisiin. Huolimatta siitä mistä huonekalusta on kysymys, pieni uudistava piristys on aina paikallaan ja hyllyt ovat siinä mielessä mainio vaihtoehto, että niitä voi käyttää kaikkeen mahdolliseen. Tarvitsetko säilytystilaa kirjoillesi? Meillä on juuri sopivat hyllyt siihen! Jos taas etsit hyllyjä pientavaroille, huonekasveille tai vaikkapa levyillesi löydät varmasti jotain sopivaa niillekin. Yksi mainio esimerkki käytännöllisestä hyllymallista on tauluhylly. Se ei vie juurikaan tilaa ja on täydellinen taulujen ja kuvien asetteluun. Mikä sen parempaa?

  Minimalismi vai maximalismi?

  Mikä on oma tyylisi? Onko minimalismi ehdoton suosikkisi vai viihdytkö paremmin runsaassa ja koristeellisessa ympäristössä? Tyypillisesti pohjoismainen sisustus suosii riisutumpaa ja pelkistettyä ilmettä, kun taas runsaan ylellinen tyyli saattaa saada rohkean kitsimäisiä ja muhkeita piirteitä. Hyllyjen avulla voit luoda juuri haluamasi tyylin ja pitää tilan joko pelkistetyn suoralinjaisena tai revitellä ’more is more’ -periaatteen mukaisesti antamalla hyllyille tyylisi mukaisen käyttötarkoituksen.

  Hyllyillä luot aistikkaan sisustuksen kädenkäänteessä

  Hyvä puoli hyllyissä on se, että niille voi sijoittaa aika paljon tavaroita samalla kuin ne antavat huoneelle tyylikkään vaikutelman. Riippumatta siitä haluatko luoda Instagram-ystävällisen kirjahyllyn vai tarvitsetko omaperäisen ja henkilökohtaisen hyllyn rakkaimmille esineillesi, hyllyillämme huoneesi tulee varmasti erottumaan edukseen. Anna hyllyn olla osa kaunista kokonaisuutta ja tehdä työtään käytännöllisenä säilytystilana. Valitsemalla sopivan hyllyn voit asetella sille yhtä sun toista ja luoda viehättäviä ja harkittuja sommitelmia.

  Erinomainen laskualusta

  Hyllyjä voi ripustaa korkealle tai matalalle riippuen hyllymallista sekä tietysti sen käyttötarkoituksesta. Hylly on esimerkiksi erinomainen laskualusta eteiseen. Siihen voit asettaa avaimesi ja hanskasi kun astut ovesta sisään ja koti saa eläväisen ja viihtyisän ilmeen. Koti voi näyttää raikkaalta ja siistiltä vaikket piilottaisi ihan kaikkea kaappeihin ja laatikkoihin. Kun ostat pohjoismaista muotoilua saat aina laatua, mikä on tärkeää minkä tahansa huonekalun kohdalla, hyllyt mukaanluettuina. Hyllyn on oltava toimiva ja kestävä ja kun panostat laadukkaisiin hyllyihin tiedät, että ne kestävät hyvin kulutusta ja ovat pitkäikäisiä. Panosta hyllyihin, joista todella pidät ja yhdistä uutta ja trendikästä vanhempiin perintökalleuksiin ja muistoesineisiin. Sillä tavoin luot viihtyisän ja kotoisan tunnelman samalla kuin sisustat ihastuttavasti ja seuraat ajankohtaisia trendejä.