Kylpyhuoneen hyllyt

Käytännölliset säilytysratkaisut ovat aina järkeviä, erityisesti kylpyhuoneessa, jossa haluamme pitää suosikkituotteemme helposti saatavilla. Ehkä etsit kylpyhuoneeseesi seinälle asennettavaa messinkistä suihkuhyllyä tai mustaa korihyllyä? Selaile valikoimaamme ja valitse omasi hienoista kylpyhuonehyllyistä, jotka eivät ole ainoastaan käytännöllisiä, vaan myös erittäin tyylikkäitä!

Näytä suodattimet
  Filters
  Näyttää 1 tuotteet
  Näyttää 1 tuotteet

  KYLPYHUONEEN HYLLYT – KÄTEVÄÄ SÄILYTYSTILAA

  Näppärät säilytysratkaisut ovat aina tärkeitä, ja erityisesti kylpyhuoneessa on etu, jos tavarat ovat käytännöllisesti ja helposti saatavilla. Kylpyhuoneessa tulee vastaan niin rauhallisia hetkiä kuin stressaavia aamuja, ja tilanteesta riippumatta kalusteiden olisi hyvä olla sellaisia, että löydät helposti etsimäsi. Kylpyhuoneen kaappi on käytännöllinen säilytystila, johon mahtuu paljon, mutta kylpyhuonehylly on erittäin hyvä lisä, joka on hieman käytännöllisempi.

  Kylpyhuonehyllyn avulla voit säilyttää suosikkituotteesi helposti saatavilla ja näkyvillä, joten sinun ei koskaan tarvitse etsiä kauan, mikä voi luoda sujuvamman aamurutiinin! Samalla kun kylpyhuonehylly on käytännöllinen, on se myös erittäin tyylikäs.

  KYLPYHUONEHYLLYSTÄ ON MONEKSI

  Kylpyhuonehyllyllä voi olla monia eri tehtäviä kylpyhuoneessa. Voit säilyttää siinä hygieniatarvikkeita, meikkejä tai muita tuotteita helposti saatavilla. Suihkutilaan voit laittaa suihkuhyllyn saippuan ja shampoon säilyttämistä varten tai sisustaa sijoittamalla kylpyhuonehyllylle koristeita tai esimerkiksi viherkasvin. Kylpyhuonehylly antaa mahdollisuuden sisustaa kauniisti helpommin. On erityisen hienoa asettaa tuoksukynttilä, muutama pieni käsipyyhe tai tuoksutikkuja esille kauniille kylpyhuonehyllylle. Kylpyhuoneen säilytysratkaisut saavat mielellään olla kauniita ja hillittyjä, jolloin kylpyhuoneen koristeet pääsevät oikeuksiinsa. On hauskaa valita erimallisista kylpyhuoneen hyllyistä. Ehkä kylpyhuoneeseesi sopii parhaiten musta teollinen kylpyhuonehylly tai messinkinen elegantti suihkuhylly? Kivan näköisen kylpyhuoneen saamiseksi ei vaadita paljon. Pienillä yksityiskohdilla pääsee pitkälle, ja kylpyhuoneesi ilme voi kohentua todella paljon.

  KYLPYHUONEHYLLYT SUIHKUSSA

  Kylpyhuoneen hyllyt voi sijoittaa eri tavoin, ja suosittu paikka on yleensä suihkutila, jotta shampoopulloja ja saippuoita ei tarvitse säilyttää ammeen reunalla tai lattialla. Voi helposti käydä niin, että yhteen paikkaan kasaantuu paljon erilaisia tuotteita, varsinkin, jos taloudessa on useampia henkilöitä. Kylpyhuonehylly on helppo keino pitää eri tuotteet järjestyksessä. Voit valita suihkuhyllyn, jossa on useampia lokeroita, jolloin vaikkapa jokaisella perheenjäsenellä voi olla omansa. Suihkussa on kätevää, kun tuotteet saa helposti seinällä olevasta suihkuhyllystä.

  Jos aiot asentaa hyllyn suihkutilaan, on tärkeää valita vedenkestävä hylly, jossa on kätevä muotoilu. Korihyllyt ovat suihkussa käytännöllisiä, koska niihin ei keräänny vettä.

  KÄYTÄNNÖLLISTÄ LISÄTILAA KYLPYHUONEESEEN

  Kylpyhuoneen hyllyt ovat välttämättömyys kaikissa kylpyhuoneissa, mutta erityisen käytännöllisiä ne ovat pienissä kylpyhuoneissa. Pienemmissä huoneissa täytyy usein maksimoida pinta-alan käyttö, jotta huoneesta saadaan kaikki irti. Tällöin on erityisen kätevää asentaa hyllyt seinille, niin saadaan enemmän säilytystilaa. Seinähyllyjen ansiosta lattialle jää enemmän vapaata tilaa, ja samalla seinille saadaan kauniita yksityiskohtia. Pienemmät hyllyt ovat muutenkin erityisen käytännöllisiä, ja voit asettaa niitä sellaisille pinnoille, jotka eivät muuten olisi käytössä.

  Ennen kylpyhuonehyllyn ostamista on tärkeää tarkistaa, minkä kokoinen hylly huoneeseen mahtuu. Helpointa on valita kylpyhuoneesta ensin paikka, johon haluat hyllyn, ja mitata sitten, kuinka paljon tilaa hyllylle on. Jos seinäpintaa on paljon, voit esimerkiksi yhdistellä erilaisia hyllyjä. Hyvä vinkki on ostaa useampia suihkuhyllyjä ja asetella ne eri korkeuksille, jolloin myös lapset ylettyvät niihin. Voit myös suunnitella hauskoja ja kauniita kuvioita ja sijoittaa hyllyt eri korkeuksille. Jos tarvitset erikokoisia hyllyjä, mutta et löydä tarkoitukseen sopivaa, voit ostaa useita pienempiä hyllyjä ja yhdistää ne. Neljä hyllyä rivissä korkealla seinällä voi esimerkiksi olla todella hyvännäköinen ratkaisu.

  ERILAISIA KYLPYHUONEEN HYLLYJÄ ERI MAKUIHIN

  Löydät valikoimastamme monia erilaisia korkealaatuisia kylpyhuoneen hyllyjä. Riippumatta siitä, mihin tarpeeseen hyllyä etsit, löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon. Tarjoamme erivärisiä ja -kokoisia suihkuhyllyjä, jotka on valmistettu ruostumattomasta, kestävästä teräksestä, joka soveltuu hyvin märkätiloihin. Ehkä haluat vain pienen kylpyhuonehyllyn täydentämään muita säilytystilojasi tai suuren kylpyhuonehyllyn seinälle. Tervetuloa tutustumaan kylpyhuonehyllyjen valikoimaamme, joka helpottaa niin lasten kuin aikuisten arkea!