Seinähyllyt

(1)

Somalla seinähyllyllä voit luoda kodikkaan tunnelman ja muunnella sisustusta pienillä yksityiskohdilla loputtomiin. Hyllylle voit tehdä esimerkiksi viehättäviä asetelmia koriste-esineistä tai käyttää seinähyllyä hyödyllisemmin ja asetella siihen pieniä purkkeja, askarteluvälineitä tai maustepurkkeja. Mahdollisuudet ovat loputtomat. Tutustu seinähyllyvalikoimaamme!

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Hinta
  Näyttää 1 tuotteet
  Näyttää 1 tuotteet

  Seinähyllyillä säteilevämpi koti

  Seinähyllyt antavat huoneelle tilantuntua ja ovat käytännöllinen ja kaunis sisustuselementti. Monet seinähyllyt ovat niin hienoja jo itsessään, että ne voisivat toimia koristeina jopa tyhjillään. Hyllyjä on kuitenkin tarkoitus käyttää ja niille voi sijoitella erilaisia koriste-esineitä, kirjoja ja vaikkapa huonekasveja. Huolimatta hyllymallista voit käyttää sen juuri kuten itse mielit ja vaikka ostaisit aivan samanlaisen hyllyn kuin ystäväsi tai joku Instagram-sisustaja on tehnyt, oma hyllysi tulee kuitenkin olemaan yksilöllinen kun täytät sen omilla tavaroillasi.

  Seinähyllyt sopivat mihin huoneeseen tahansa

  Onko seinähyllyjen sijoitus mielestäsi vaikeaa? Siinä tapauksessa voimme ilahduttaa sinua ilmoittamalla, että seinähyllyt sopivat mihin tahansa huoneeseen. Niin pieniin kuin suuriinkin huoneisiin löytyvät sopivat seinähyllyt. Suurempaan huoneeseen voit ripustaa useamman samanlaisen seinähyllyn tai halutessasi jopa yhdistellä eri malleja. Mikäli asut ahtaasti seinähyllyillä saat enemmän tilaa tavaroille kun taas isoihin tiloihin voit luoda harkittuja kokonaisuuksia, jotka sitovat sisustuksen yhtenäisemmäksi. Siinä missä suuri tila saattaa tuntua tyhjältä ja kaivata koristelua, pienempi huone tuntuu helposti ahtaalta mikäli tavaroille ei löydy tilaa esimerkiksi seinähyllyillä. Lyhyesti sanottuna seinähylly on huonekalu, joka sopii kaikille ja kaikkialle!

  Erityyliset seinähyllyt antavat siistin vaikutelman

  Jos luulet, että kaikkien huoneen seinähyllyjen täytyy olla samaa mallia, niin mietipä vielä kerran. Erimalliset hyllyt saattavat sointua erinomaisesti samassakin tilassa. Kaikki on kiinni siitä, miten ne sijoitat ja mihin käyttöön ne on tarkoitettu. Käyttämällä seinähyllyjä eri tavoin ja löytämällä erilaisia, yhteensopivia malleja voit luoda huoneeseen siistin ja viehättävän tunnelman. Luota tyyliisi ja uskalla kokeilla

  Pyöreillä hyllyillä maksimoit tyyliä

  Pyöreä seinähylly on todella tyylikäs malli, joka pyöreän peilin lailla luo ihastuttavan vaikutelman huoneeseen ja tekee tilasta harkitun trendikkään. Erimallisten seinähyllyjen yhdistely luo näyttävän kokonaisuuden, mutta myös sarja pyöreitä hyllyjä vierekkäin tai erikorkeuksiin aseteltuina saavat aikaan upean sommittelun.

  Suuri vai pieni seinähylly?

  Mikä on seinähyllyn sopivin koko? Suuri seinähylly pienessä huoneessa voi saada aikaan sen, ettei seinälle mahdu juurikaan mitään muuta, joten harkitse tarkoin kokonaisuutta ennen hyllyn hankintaa. Suurille seinille on helpompaa ripustaa seinähyllyjä, jotka eivät vie liikaa tilaa tai huomiota, kun taas suuri hylly pienellä seinällä voi olla hyvinkin näyttävä.

  Tyylikästä ja modernia

  Modernin ja tyylikkään sisustuksen luomiseen voit käyttää erilaisia hyllyjä. Monesti hyllyvalinta kertoo paljon sisustajan persoonallisuudesta ja tyylimieltymyksistä. Ehkä kuulut itse niihin, joiden mielestä seinähyllyjen on oltava yksinkertaiset ja pelkistetyt. Vaihtoehtoisesti olet sitä mieltä, että seinähyllyn on oltava suoranainen tyylillinen kannanotto, jonka tarkoitus on tulla huomatuksi. Meiltä löydät vaihtoehtoja kumpaankin tarpeeseen. Mikäli pidät kuutiomaisesta seinähyllystä tai nahkaremmeistä riippuvasta yksinkertaisesta hyllytasosta meiltä löydät kummatkin, sekä kaikkea siltä väliltä.

  Ihastuttavia trendejä edullisesti

  Kodin ja sisustuksen päivitys on aina kivaa puuhaa. Parasta on se, että kodin voi piristää hetkessä ilman, että se maksaisi omaisuuden. Voit panostaa uusiin seinähyllyihin, tekstiileihin tai peileihin ja luoda kotiin uuden ja raikkaan tunnelman edullisesti. Vaikka sisustus tuntuisi hiukan elähtäneeltä sinun ei tarvitse ruveta remontoimaan koko taloa. Monesti pienten yksityiskohtien vaihtaminen ja uusiminen riittää pitkälle uuden ja säteilevän tunnelman luomiseen!