Sivupöytä

Sivupöytä on erittäin käytännöllinen sisustuselementti täydentävänä säilytystilana, mutta sivupöytä on myös kaunis taso, johon voit sijoittaa sievän lampun, tyylikkäät kynttilänjalat tai muita hienoja sisustusyksityiskohtia. Se on oiva huonekalu, jolla voit ehkä viimeistellä sohvan viereen jääneen tyhjän tilan. Mitä sanot pyöreästä metallisesta sivupöydästä? Vai onko nelikulmainen puinen pöytä parempi? Sivupöytävalikoimastamme löydät varmasti mieleisesi!

Väri
Materiaali
Pituus
Leveys
Korkeus
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Pituus
  • Leveys
  • Korkeus
  • Hinta
  Näyttää 1 tuotteet
  Näyttää 1 tuotteet

  Sivupöytä – ihastuttava sisustuselementti

  Korosta kodin eleganssia panostamalla erityyppisiin sivupöytiin. Sivupöytiä löytyy jokaiseen tilaan ja tyyliin, joten oikean vaihtoehdon löytäminen ei ole vaikeaa. Jos sinulla ei ole sivupöytää ennestään nyt on aika hankkia sellainen. Se on ihastuttava, trendikäs ja funktionaalinen sisustuselementti. Sivupöytä täyttää siis kaikki hyvän huonekalun ominaisuudet. Inspiroidu sivupöytävalikoimastamme ja suunnittele sisustuksesi sen mukaisesti. Sivupöytä on nimittäin täydellinen lähtökohta uudelle sisustukselle, joskin se soveltuu yhtä hyvin tarkoin suunnitellun huoneen täydennykseksi.

  Väriä ja muotoa

  Mitä kaikkea voikaan tehdä värin ja muodon avulla, jos on mielikuvitusta ja pistää vipinäksi. Sijoita sivupöytä parhaaksi katsomallesi paikalle. Sivupöytä on niin käytännöllinen huonekalu, että voit siirrellä sen eri paikkoihin, kunnes löydät sille juuri oikean sijainnin. Yleensä sivupöytä on suhteellisen pieni huonekalu, joka mahtuu niin pieneen asuntoon kuin suureen kotiin. Voit sijoittaa sen pieneen eteiseen sen lainkaan häiritsemättä yhtä hyvin kuin sohvan viereen ilman, että se tekee huoneesta ahtaan tuntuisen. Sivupöytä on todella hurmaava yksityiskohta sisustuksessa ja värejä sekä muotoja löytyy monta. Ei muuta kuin valitsemaan juuri sinulle ja kotiisi sopiva sivupöytä.

  Oikein valitun sivupöydän tyylikäs olemus

  Pienestä koostaan huolimatta sivupöytä voi luoda huoneeseen juuri oikean tyylin. Kaunista ja itsevarmuutta säteilevää sivupöytää on kivaa sekä katsella, että käyttää ja onhan se hauskaa, kun jotkut huonekalut erottuvat joukosta. Mielestämme sivupöytä on siihen juuri sopiva huonekalu. Jos et halua panostaa läpeensä näkyvään ja rohkeaan sisustukseen voit lisätä hiukan pientä räikeyttä kotiin pirteällä sivupöydällä ja muilla pienillä yksityiskohdilla.

  Sivupöydän täydellinen koko

  Sivupöydän on oikean kokoinen kun se soveltuu täydellisesti ympäröivien huonekalujen tueksi ja apulaiseksi. Sitten onkin päätettävä, josko haluat panostaa pyöreään pöytään, klassiseen muotoiluun, trendikkääseen tyyliin vaiko suorakulmaiseen pöytään, jossa on alahylly. Muista aina mitata etukäteen tila, johon haluat sijoittaa uuden sivupöytäsi niin et voi valita väärin.

  Sivupöydällä luot nopeasti uuden tyylin

  Kun kaipaat nopeasti uudistusta kotiisi sivupöytä voi olla vastaus pulmaasi. Sivupöydällä on helppoa uudistaa tilan kuin tilan niin itse uudella pöydällä, kuin esineillä, joita haluat sille sijoittaa. Kaunis pöytälamppu, hedelmäkulho, suuri kukkamaljakko tai pino kirjoja ovat esimerkkejä koristeellisista yksityiskohdista, joita voit asetella uudelle sivupöydälle. Seuraa tyyliäsi ja makuasi ja anna mennä!

  Hyvä paikka pienille esineille

  Huolimatta mihin ne on sijoitettu, eri pöydille on hyvä asetella kaiken maailman tavaroita. Usein sijainti määrää pöydän toiminnon ja sivupöydälle voi vaikkapa laskea teekupin kirjan luvun lomassa. Sivupöytä soveltuu myös mainiosti eteisen pöydäksi, jolloin sen tehtävä laskualustana pääsee oikeuksiinsa.

  Huomioi huoneen muut pöydät

  Haluatko, että kaikki pöydät seuraavat yhtä ja samaa tyyliä? Samantyylisten pöytien ostaminen on aika tavallista, mutta jos haluat löytää sopivan sivupöydän jo aikaisemmin ostamasi suuremman pöydän seuraksi voit harkita, josko haluat sen olevan samanvärinen, samaa materiaalia tai samaa tyyliä. Jos taas haluat mieluummin sommitella erilaisia tyylejä, on olemassa todella montaa vaihtoehtoa, joita voit sovitella nykyiseen sisustuksesi.

  Sivupöydät sopivat kaikkialle!

  Sivupöytien etu on se, että ne voi sijoittaa helposti mihin vain, huolimatta siitä onko sinulla vähän tai paljon tilaa. Lisäksi sivupöydät sopivat kaiken tyylisiin koteihin. Kitsch, retro, moderni tai hillityn pelkistetty, klassinen tai perinteinen tyyli, oikeaan paikkaan sijoitettu sivupöytä on kuin piste i:n päälle.