Yöpöytä

Yöpöytä sängyn vieressä ei toimi pelkästään tarpeellisena säilytystilana: se luo myös kodikkaan ja miellyttävän tunnelman makuuhuoneeseen. Yöpöytä tai kaksi kehystävät kauniisti sänkysi ja osallistuvat huoneen sisustustyylin linjaamiseen. Tervetuloa tutustumaan yöpöytävalikoimaamme!

Näytä suodattimet
  Filters
  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  Yöpöydällä viihtyisyyttä ja toimivuutta makuuhuoneeseen

  Mitä tulee suunnitteluun ja sisustusvalintoihin makuuhuone on yksi kodin tärkeimmistä huoneista. Rauhallisten ja rentouttavien värien lisäksi on vähintään yhtä tärkeää, että huonekalut ovat toimivia ja mukavia. Eikä se koske ainoastaan sänkyä, vaan myös muiden makkarin huonekalujen on oltava sataprosenttisen täydelliset. Yöpöytä on yksi näistä elementeistä, jonka on sovittava saumattomasti kokonaisuuteen. Siksi neuvomme valitsemaan vaihtoehdon, joka puhuttelee sinua sekä toimivuutensa, että ulkonäkönsä suhteen.

  Yöpöytä – laatikolla vai ilman?

  Käyttötarve sanelee tarvitsetko yöpöydän laatikolla vai ilman, joskin tietysti myös pöydän ulkonäöllä on suuri merkitys. Saattaa olla niin, että sinulla ei ole tarvetta kahdelle laatikolle, mutta suosikkipöydälläsi onkin juuri kaksi laatikkoa. Päinvastaisesti saatat valita yöpöydän, jossa on vähemmän säilytystilaa ihan vain sen takia, ettet voinut vastustaa sen muotoilua.

  Makuuhuoneen uusi ilme

  Välistä ei tarvitse muuta kuin tuoda makuuhuoneeseen uudet yöpöydät ja huoneesta tulee kuin uusi. Malleja on niin monta, että se on varmasti helpoin huonekalu, jolla täydentää muuta sisustusta. Jos olet juuri muuttanut ja olet jo iskenyt silmäsi ihanaan yöpöytään, ehdit vielä sisustaa koko makuuhuonetta sen mukaan. Monta kertaa juuri yksi tietty huonekalu, tapetti tai pieni yksityiskohta saattaa toimia huoneen koko sisustusilmeen lähtökohtana. Eikä sinun tarvitse hankkia kaikki yhden ainoan värin tai tyylin perusteella. Voit yhtä hyvin yhdistellä keskenään erilaisia elementtejä kuten tyylikkään raskaat samettiverhot ilmaviin pitsisiin tai puuvillaisiin valoverhoihin. Sama pätee huonekaluihin: raikkaan vaaleasävyinen yöpöytä saattaa sopia täydellisesti yhteen aistillisen tummanvärisen sängyn viereen.

  Trendikäs ja piristävä yöpöytä

  Siinä, missä yksi trendikäs yöpöytä piristää makuuhuoneesi ilmettä, kaksi saavat sen heräämään uuteen päivään! Jos kaipaat tavallisesta poikkeavan yöpöydän valikoimassamme on suuri joukko jännittäviä vaihtoehtoja, joten käy tutustumassa tarjontaamme! Mikäli olet taloudellinen sisustaja, jonka mielestä uusien trendien perässä juokseminen on rahan tuhlausta muista, että mikäli joskus sattuisit kyllästymään juuri hankkimaasi trendikkääseen huonekaluusi, voit aina maalata sen uudella värillä tai myydä se eteenpäin. Kierrätys ja käytettyjen huonekalujen markkinat ovat suuressa suosiossa ja kaikelle löytyy ostajia.

  Yöpöytä – sisustuksen sankari

  Hyvä yöpöytä on varsinainen makuuhuoneen sankari. Paitsi hyvännäköinen huonekalu se on oiva laskualusta kaikennäköisille pienille esineille, joita haluamme pitää käden ulottuvilla yön aikana. Kirja, puhelin, vesilasi… yöpöydälle tuppaa kasaantua yhtä sun toista, joten yöpöydän koko kannattaa valita sen mukaan, mitä sinulla on tapana tarvita sängyn viereen. Jos et taas kaipaa mitään sen kummempaa, pienikin yöpöytä täyttää tehtävänsä mainiosti. Mieti siis tarkoin kuinka suuren pöydän tarvitset ja mikäli siinä on hyvä olla myös hylly ja laatikko tai pari.

  Sointuvaa vaiko tyylien sekoitusta

  Ikuisuuskysymys: sisustanko niin, että kaikki sointuu yhteen vai onko kivempaa sekoitella erilaisia värejä ja tyylejä? Siinä missä toiset suosivat harmonisempaa sisustusta, toiset rakastavat kitschia ja dynamiikkaa. Mihin kategoriaan itse kuulut? Pidätkö siitä, että sisustuksessa on paljon meneillään vai suositko riisutumman tyylin? Makuja on monia ja jos et ole ihan varma voit aina testata ja kokeilla erilaisia yhdistelmiä kunnes löydät sopivan.

  Korkea vai matala yöpöytä?

  Tyyli ja ulkonäkö eivät yksin tee yöpöydästä juuri sinulle täydellisen. Myös pöydän korkeus sänkyyn nähden on tärkeä valintaperuste. Sopiva korkeus tekee yöpöydästä käytännöllisen laskualustan ja siksi se on valittava suhteessa sänkysi korkeuteen. Yhtä oikeaa ja väärää vastausta ei ole tässäkään asiassa, mutta muista ottaa huomioon myös tämä kriteeri kun valitset uuden ihanan yöpöytäsi.