Sohvapöytä

Sohvapöytä on paljon enemmän kuin vain pinta, johon laskea teemukisi ja jossa pitää kaukosäätimet ja lehdet. Tarkoin valittu kaunis sohvapöytä voi määrätä koko olohuoneesi tyylin. Kyse on vain mieltymyksistä: pieni, suuri, nelikulmainen vaiko pyöreä? Puu- vaiko kivimateriaali? Lasia vaiko metallia? Muodosta ja tyylistä riippumatta meiltä löydät pöydän olohuoneeseesi – tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

Näytä suodattimet
  Filters
  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  Sohvapöydän monet ilmeet

  Sopiva sohvapöytä luo viihtyisän tunnelman huoneeseen. Valitse sohvapöytä huolella, sillä se vie aika paljon tilaa ja määrää huoneen tyylin. Onneksi sohvapöytien joukossa on paljon valinnan varaa, mikä helpottaa oikean vaihtoehdon löytämisen.

  Lisää viihtyisyyttä sohvapöydällä

  Voiko sohvapöydällä luoda viihtyisyyttä? Tietysti voi! Useimmiten viihtyisyyttä yhdistetään esimerkiksi tekstiilivalintoihin, pieniin sisustusesineisiin ja huonekasveihin, mutta sohvapöydälläkin on merkitystä. Sohvapöydän voi tietysti peittää liinalla, mutta useimmiten sen pinta saa olla paljaana. Vaihtelu koristeellisen pöytäliinan ja minimalistisen riisutun vaihtoehdon välillä on kuitenkin piristävän hauskaa.

  Mikä on tyylisi?

  Etsitkö modernia sohvapöytää? Viimeisintä trendiä? Klassisen pöydän? Mahdollisesti kaipaat romanttisempaa tyyliä? Huolimatta etsimästäsi voit olla varmaa, että löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon, sillä sohvapöytiä on jokaiseen makuun. Mikset myös kokeilisi jotain tavallisuudesta poikkeavaa, jolla kohentaa muutoin hillittyä sisustusta? Tai päinvastoin: valitse minimalistinen pöytä, jolla tasapainotat runsaan koreilevaa kotiasi. Löydätkö omasi? Käy tutustumassa valikoimaamme avoimella mielellä niin saat uusia ideoita!

  Suuri vai pieni sohvapöytä?

  Kaipaatko suurta vaiko pientä sohvapöytää? Tai jotain siltä väliltä? Koosta riippumatta voit sijoittaa sohvapöydän yhtä hyvin sohvan eteen kuin muuhunkin sopivaan paikkaan. Se on ihan sinusta kiinni ja siitä, miten aiot sohvapöydän käyttää. Tavallisesti sohvapöydät sijoitetaan sohvan eteen olohuoneeseen, mutta ne voi yhtä hyvin sijoittaa vaikkapa nojatuolin viereen. Nimestään huolimatta sohvapöydän voi käyttää muissakin tiloissa. Vaikkapa huonekasvitasona ikkunan alla tai laskualustana sängyn päätyyn!

  Materiaalin valinta

  Onko sinulla jokin lempimateriaali vai suositko jotain tiettyä pintaa? Pidätkö kiillosta ja teräksestä vai suositko puuta? Kenties yhdistelmä terästä ja puuta on ihanteellinen ratkaisu kotisi sisustuksessa. Päätös on sinun! Tarjolla on monta erilaista puulajia ja muitakin materiaaleja, joista voit valita mieleisesi.

  Sohvapöytä tunnelman luojana

  Ennen kun alat sisustaa kotiasi selvitä minkälaisen tunnelman haluat luoda. On turhauttavaa hankkia joukko kauniita huonekaluja huomataksesi vasta jälkeenpäin, että ne eivät kuitenkaan vastaa odotuksiasi toivotun kokonaisuuden saavuttamiseksi. Jokaisella yksityiskohdalla on merkitystä lopputuloksen suhteen ja niin sohvapöytä, tekstiilit kuin taulut on valittava ajatuksella. Mikäli epäilet vaikkapa juuri sohvapöydän kohdalla anna ajatusten hautua vielä hetken, kunnes löydät juuri oikean vaihtoehdon. Ja muista aina panostaa laatuun mieluummin kuin määrään.

  Sohvan kaunis täydennys

  Sopivalla sohvapöydällä kohennat sekä itse pöydän, että sohvan, jonka eteen olet sen sijoittanut. Oikealla muotoilulla molemmat huonekalut pääsevät oikeuksiinsa. Valikoimassamme on paljon vaihtoehtoja, josta valita juuri kotiisi sopivan. Jos sohvasi tyyli on hillitty ja suoraviivainen voi sohvapöytä olla pehmeämmän sulavalinjainen siinä, missä pehmeän pöyheä sohva voi saada seuraksi minimalistisen sohvapöydän. Jos et taas halua sekoittaa eri tyylejä keskenään, panosta kokonaan pehmeään ilmeeseen tai linjakkaan pelkistettyyn ilmeeseen.

  Kulmikas vaiko pyöreä sohvapöytä?

  Mistä pidät itse eniten? Ovatko pyöristetyt muodot mieleesi vai tuntuuko suorakulmainen sohvapöytä paremmalta vaihtoehdolta? Makuja on monia ja kannattaa aina valita oman mielen mukaan. Valikoimamme on niin suuri, että löydät varmasti oman suosikkisi!