Lamput

Täältä löydät tarvitsemasi valonlähteet eli lamput. Valaistus on kodin sisustuksen tärkeimpiä osa-alueita. Hyvä ja tarkoituksenmukainen valonlähde kirjoituspöydällä auttaa sinua keskittymään paremmin, kun taas olohuoneen himmennettävät lamput luovat lämpimän kotoisan tunnelman.

Etsitkö LED-lamppuja? Kaipaatko himmennettäviä valonlähteitä? Tutustu valikoimaamme, jossa on erikantaisia lamppuja ja josta voit valita eri värilämpötilojen välillä.

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Hinta
  Näyttää 10 tuotteet
  Näyttää 10 tuotteet

  VALONLÄHTEET – KODIN VÄLTTÄMÄTTÖMYYS

  Oletko löytänyt täydellisen valaisimen ja tarvitset siihen sopivan lampun? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan! Valaistus on joka kodin itsestäänselvyys, jonka tärkeys korostuu entisestään vuorokauden pimeimpinä tunteina. Valaistuksella voit lisäksi luoda viihtyisän ja kotoisan tunnelman. Sopivaan ja tarkoituksenmukaiseen valaistukseen suositellaan noin seitsemän valonlähteen sijoittamista huoneeseen. Sijoittamalla valonlähteet oikein saat huoneeseen paitsi tarvitsemasi valon, myös viihtyisän tunnelman. Valikoimastamme löydät useita eri valonlähteitä joka tarpeeseen!

  SISUSTA VALAISTUKSELLA

  Valaistuksen ensisijainen sijoituskriteeri on tietysti valon tarve. Kattovalaisin, ikkunavalaisin ja sängyn lukulamput tuntuvat aika itsestään selviltä ja riittäviltä valinnoilta. Tosiasia on kuitenkin se, että valaistusta voi sijoittaa sitäkin useampaan paikkaan. Jalkalamppu sohvan viereen toimii mainiona lukulamppuna. Pienen ikkunavalaisimen sijoittaminen huoneen pimeään nurkkaan tekee huoneesta suuremman. Lamppu kirjahyllyssä tai pöytävalaisimen sijoittaminen odottamattomaan paikkaan luo tunnelmaa ja tilan tuntua ja muutama seinälamppu muuten tyhjällä seinällä elävöittävät huoneen. Television taaksekin voi asettaa pehmeästi valaisevan valonlähteen, jotta silmät rasittuvat vähemmän.

  VALAISTUKSEN MYÖNTEINEN VAIKUTUS HYVINVOINTIIMME

  Hyvällä valaistuksella on merkittävä vaikutus hyvinvoinnillemme. Siinä missä monet meistä kokevat auringonpaisteen myönteisesti, saman voi sanoa pätevän myös hyvin suunniteltuun kodin valaistukseen. Sopiva valaistus luo turvallisuutta, auttaa keskittymään paremmin ja tietysti luo viihtyisyyttä ja auttaa rentoutumaan. Toisin sanoen kotiin tarvitaan niin toiminnallista, että tunnelmallista valaistusta. Paras ratkaisu on sopiva yhdistelmä pehmeää yleisvalaistusta ja tarkempaa kohdevalaistusta, jota käyttää aina tarpeen mukaan.

  LED VALONLÄHTEENÄ

  Valikoimastamme löydät useita LED-lamppuja, jotka koostuvat valoa säteilevistä diodeista. LEDin etuihin voi laskea niiden voimakasta valoa sekä sen kestävyyttä. Valonlähteenä LED-lamput kuluttavat vähän energiaa ja niillä on pitkä käyttöikä, mikä tekee niistä ympäristöystävällisiä. Lamppujemme värilämpötila vastaa 2 700 K, mikä luo ympäristöön lämpimänvalkoisen hohteen. K, eli Kelvinin asteskaala, sjoittuu 1 000 ja 10 000 Kelvin-asteen väliin, josta alin asteluku vastaa erittäin lämmintä värilämpötilaa kun taas korkeimmat asteluvut vastaavat kylmänväristä valoa. 2 500 ja 3 500 K välillä valon väri on siis lämpimän keltasävyinen ja muistuttaa vanhojen hehku- ja halogeenilamppujen valoa. Valikoimasta voit löytää myös useita himmennettäviä LED-lamppuja. Kun valitset himmennettäviä LED-lamppuja varmista, että valaisimesi on varustettu LED-lampuille sopivalla himmentimellä, jotta sen himmennystoiminto varmasti toimii kyseisen lampun kanssa. Enemmän tietoa jokaisesta lampusta ja valonlähteestä löydät klikkaamalla kyseistä tuotetta.