Pöytä

Pöytä on todella monipuolinen sisustuselementti, jolla on monta käyttötarkoitusta kodin eri tiloissa. Usein pöytä saattaa toimia säilytystilana, sillä voi luoda kodikkaan tunnelman tai se voi linjata kotisi tyylin. Meidän monipuolisesta valikoimastamme voit löytää yöpöytiä, sivupöytiä ja sohvapöytiä monessa muodossa, värissä ja materiaalissa. Tervetuloa!

Väri
Materiaali
Pituus
Leveys
Korkeus
Värisävyt
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Pituus
  • Leveys
  • Korkeus
  • Värisävyt
  • Hinta
  Näyttää 6 tuotteet
  Näyttää 6 tuotteet

  Pöytiä jokaiseen makuun

  Jos on olemassa yksi huonekalu, jota löytyy jokaiseen makuun niin se on pöytä. Oman suosikin löytäminen kodin eri huoneisiin on taattua, joskaan se ei välttämättä tapahdu kerralla. Kun sopiva keittiönpöytä on löytynyt, onkin sitten vuorossa sohvapöydän, yöpöydän ja sivupöydän metsästys. Vaikka täydellisen pöydän löytäminen ei onnistu ensiyrittämällä, kannattaa ottaa kärsivällisesti. Oikea vaihtoehto sattuu varmasti kohdalle ilman tarpeetonta stressaamista.

  Joka pöydälle löytyy oma paikka

  Pöytämalleja on loputtomiin ja niitä löytyy jokaiseen tarkoitukseen. Huolimatta siitä etsitkö pientä kulmapöytää vai tarvitsetko suuren, huomiota herättävän ruokapöydän, jokaiselle löytyy taatusti oma vaihtoehto. Valikoimastamme löydät muun muassa yöpöytiä, sivupöytiä ja sohvapöytiä. Ne edustavat trendikästä pohjoismaista suunnittelua ja vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun. Toiset pöydistämme ovat todellisia katseenvangitsijoita verrattuna tavallisimpiin malleihin, joten jos kaipaat vaikuttavan huonekalun kotiisi, olet tullut oikeaan paikkaan. Tosin hillitympääkin muotoilua löytyy, joten tutustu rauhassa monipuoliseen tarjontaamme.

  Loputtomia mahdollisuuksia

  Pöytä on monipuolinen huonekalu, joka tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia sisustuksessa. Kuvauksessa saattaa lukea yöpöytä, mutta älä anna sen rajoittaa pöydän mahdollisuuksia ja ole luova. Voit yhtä hyvin sijoittaa pöydän toiseen huoneeseen, jossa se tulee täyttämään tarkoituksenmukaisemman tehtävän. Mitä tulee väriin ja muotoon vaihtoehdot eivät lopu ikinä. Värikäs, pyöreä, musta, kuviollinen, puupöytä, lasipöytä… lista on loputon. Ennen kun päätät, tutustu valikoimaamme kunnolla. Voi hyvinkin käydä niin, että suunnittelemasi valkoinen pyöreä pöytä muuttuukin selailun jälkeen suorakulmaiseksi lasipöydäksi, jossa on jännittävä puinen alusta.

  Moderni muotoilukieli luo uniikin tunnelman

  Pöytiemme joukosta tulet löytämään monta klassista mallia, mutta seassa on useita trendikkäitä vaihtoehtoja, joissa moderni muotoilukieli puhuttelee. Kyse on lähinnä siitä, minkälaista tyyliä etsit: viimeisintä muotia vaiko raikkaan klassinen pohjoismainen muotoilu, joka sopii skandinaaviseen kotiin? Tutustu tarjontaamme ja anna tilaa luovuudelle.

  Löydä oikea koko

  Pöydän on oltava oikean kokoinen riippuen tietysti käyttötarkoituksesta sekä mihin se halutaan sijoittaa. Maulla on väliä tässäkin tapauksessa: toiset pitävät pienistä ja siroista, toiset suurista ja tukevista huonekaluista. Valikoimastamme löydät monen kokoista pöytää, joten oikean vaihtoehdon löytäminen, oli kyse sohvapöydästä tai ruokapöydästä, ei tule olemaan ongelma.

  Edullista ja käytännöllistä

  Yhtä tärkeää kuin löytää kauniisti suunnitellun pöydän, joka sopii oman kodin sisustukseen, olennaista on myös se, että pöytä on edullinen ja tarkoituksenmukainen. Siinä, missä toiset pöydät voittavat ulkonäössä toiset loistavat lähinnä eniten käytännöllisyydellään. Tietysti ihanteellista olisi löytää ratkaisu, jossa molemmat elementit yhdistyvät. Onko siis vaikeaa löytää pöytä, joka täyttää kaikki toiveet? Onneksi vastaus kysymykseen on ei!

  Kaunis sisustuselementti

  Jos sinulla on ylimääräistä tilaa ja haluat panostaa pöytään pelkästään sen ulkonäön perusteella niin älä epäröi vaan anna palaa! Ihastuttavia ja edullisia pöytiä löytyy joka lähtöön ja niillä sisustaminen on todella helppoa. Vaikka monet pöydät ovat kauniita sellaisenaan, kokonaisuutta voi silti täydentää pienillä yksityiskohdilla. Voit esimerkiksi sijoittaa pöydälle kauniin maljakon, johon olet tehnyt trendikkään leikkokukka-asetelman. Vaihtoehtoisesti voit pinota sille kahvipöytäkirjoja tai muuta kivaa. Anna mielikuvituksen lentää!

  Ajatonta pohjoismaista tyyliä

  Kun ajaton pohjoismainen design on lähinnä sydäntäsi olet tullut oikeaan paikkaan. Valikoimastamme löytyy suuri kokoelma pöytiä, jotka täyttävät juuri nämä kriteerit. Meillä on muun muassa mustia pöytiä, lasipöytiä, puupöytiä ja marmorijäljitelmää. Valitse pyöreän ja neliön välillä, tai suorakulmainen pöytä. Meiltä löytyy kaikkea!