Kodintekstiilit

Uudista kotisi pienin, helpoin keinoin. Tekstiileillä lisäät elämään väriä ja muotoa, samalla kun luot kodikkaan, viihtyisän ja kutsuvan tunnelman kotiisi. Leiki pintamateriaaleilla, kuvioilla ja väreillä. Sekoita ja yhdistä. Uusilla tyynynpäällisillä ja huovilla piristät kotisi muutamassa sekunnissa, ja voit mainiosti sisustaa vuodenaikojen mukaan. Tervetuloa ihanan tekstiilivalikomamme pariin!

Luokka
Väri
Materiaali
Koko
Värisävyt
Pituus
Muoto
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Luokka
  • Väri
  • Materiaali
  • Koko
  • Värisävyt
  • Pituus
  • Muoto
  • Hinta
  Näyttää 22 tuotteet
  Näyttää 22 tuotteet

  Tekstiilit – rakastettava sisustuselementti

  Käykö mielessä kodin piristys? Harkitsetko jonkun huoneen tyylin muuttamista? Haluatko päivittää makuuhuoneesi tai ehkäpä koko kodin ilmettä, menemättä konkurssiin? Ratkaisu voi olla eri väriset ja -muotoiset torkkupeitot ja tyynynpäälliset!

  Jos olet juuri muuttanut, tunnet ehkä tarvetta hankkia jotain uutta ja tehdä uudesta kodistasi ihastuttavan trendikkään ja tyylikkään. Olet mahdollisesti saanut paljon inspiraatiota ja nyt haluat tehdä unelmistasi totta ja sisustaa uudella tavalla. Siinä tapauksessa sinun ei tarvitse muuta kuin tutustua lumoavaan valikoimaamme, josta voit valita omat suosikkisi!

  Jännittäviä pintoja ja muodikkaita kuoseja

  Makuja on monenlaisia ja se tietysti heijastuu myös tekstiilivalikoimassamme. Tuotteillamme voit piristää niin sohvan, sängyn, nojatuolin kuin lattiankin. Valikoimamme on tarkoin harkittu ja inspiroiva.

  Tarjontaamme päivitetään jatkuvasti, joten voit löytää joka kerta jotain uutta. Jos pidät skandinaavisesta muotoilusta, olet oikeassa paikassa! Meiltä tulet löytämään omat suosikkisi oikean tyylin ja sopivan trendin luomiseen kotiisi.

  Paljon tyynyjä – tyylikästä, mukavaa ja kaunista!

  Kaikista vallallaan olevista sisustustrendeistä monet meistä ovat ihastuneet tyynyihin ja ihaniin tyynynpäällisiin. Sen takia olemme panostaneet juuri näihin tuotteisiin, ja meiltä voitkin ostaa sekä tyynynpäälliset, että niihin sopivankokoiset sisätyynyt. Voit suosia ylellistä ja eksklusiivista tai hillitympää ja luonnonläheisempää – vaihtoehtoja on monta. Valitse juuri sinulle sopivat!

  Pohjoismaista designia parhaimmillaan!

  Monet tekstiileistämme on valittu niin, että ne on helppo yhdistellä. Se helpottaa valintaasi, kun haluat liittää erilaisia sävyjä yhteen ja luoda tilaan kuin tilaan juuri toivomasi tunnelman.

  Lukemattomia vietteleviä värejä!

  Oikean värin löytäminen sisustukseen ei ole aina niin helppoa. Jos etsit jotain tiettyä väriä tai harvinaisempaa sävyä, tai olet hankkinut kauniita, toisiinsa sopivia koriste-esineitä, viimeinen elementti, jolla sitoa koko sommittelu yhteen saattaa vielä puuttua. Käy tutustumassa sisustusvalikoimaamme – tarjolla on lukemattoman paljon tekstiilejä eri värissä ja sävyssä, joko yksivärisinä tai kuviollisina tuotteina.

  Värileikkiä

  Tietyn värin poiminen jostain kodintekstiilistä voi luoda kauniin lopputuloksen. Sinun ei välttämättä tarvitse valita esimerkiksi kokosinistä tai – harmaa torkkupeittoa. Joskus riittää, että etsimäsi väri toistuu hillitystikin jossain kuosissa. Käy siis valikoimamme tarkoin läpi, sillä saatat löytää juuri etsimääsi ilman, että edes tiesit mitä olit etsimässäkään.

  Uskalla sekoittaa!

  Tuntuuko värien ja tyylien sekoittaminen hankalalta? Heittäydy ja sekoita rohkeasti. Kotisi kauneus ja tyylikkyys tuskin kärsii siitä, että haluat koristaa sen monella eri värillä – päinvastoin! Se tekee huoneen sisustuksesta eläväisen ja dynaamisen. Sitä paitsi, kun et ole sidottu yhteen ja ainoaan värikarttaan, erilaisten sisustusesineiden etsimisestä tulee vielä hauskempaa!

  Aloita pienestä yksityiskohdasta

  Joskus sitä rakastuu niin silmittömästi johonkin pieneen esineeseen, että sen haluaa käyttää suuremman kokonaisuuden sommittelun lähtökohtana. Se voi olla juuri oikean sävyinen, pikkuinen, mutta sinulle tärkeä taideteos tai muistoesine, jonka perusteella haluat valita seinään uuden värin tai tapetin, hankkia siihen sopivan huonekalun tai hyllyn ja tuoda näin esille rakkaan esineesi. Kun sisustat voit aloittaa mistä päästä tahansa. Ei tarvitse aina aloittaa suurista linjoista. Usein pieni yksityiskohta voi olla paras alku suuremman viihtyvyyden lisäämiseksi.

  Luota itseesi!

  Sisustuslehtiä selatessaan voi välillä ihmetellä, josko mitään oikeastaan sopii omaan kotiin. Moni tuntee niin. Vaikka joku tyyli lehden sivuilla näyttäisikin todella upealta, ei ole sanottu, että se toimisi omassa arjessa. Silloin voikin tehdä niin, että muuttaa sisustusta vähän kerrallaan. Koko sisustuksen muuttaminen on tarpeetonta, sillä se on sekä kallista, että aikaa vievää. Voit sen sijaan tuoda siihen uutuuksia vähän kerrallaan ja luoda nopeasti jotain uutta tekemättä siitä suurta projektia.