Käsipyyhkeet

Pyyhe on itsestäänselvä osa kylpyhuoneen sisustusta. Eikä pelkästään siksi, että käsipyyhkeitä tarvitaan käsien tai kasvojen kuivaamiseen. Pyyhe on koristeellinen osa kylpyhuonetta ja sillä on suuri merkitys sen ilmeeseen. Kun haluat luoda yhdenmukaisen kokonaisuuden voit yksinkertaisesti valita toisiinsa sointuvat yksiväriset kylpypyyhkeet, tai pyyhkeet, joissa on kaunis pintakuvio. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme tyylikkäitä froteepyyhkeitä!

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  Pyyhkeet – toimivuuden ja ulkomuodon yhdistelmä

  Kylpyhuoneen kauniit pyyhkeet korostavat tilan vaikutelmaa. Pyyhkeitä ei ehkä äkkiseltään pidetä erityisen tärkeänä sisustuselementtinä, mutta niillä on yllättävän suuri vaikutus kylpyhuoneen tunnelmaan. Aivan kuten esimerkiksi verhot, torkkupeitot, koristetyynyt ja muut kodin pienet yksityiskohdat, pyyhkeillä voi nopeasti ja yksinkertaisella tavalla kohottaa kylpyhuoneen ulkonäköä.

  Sekoita useita eri värejä!

  Jos sinulla on valkoiseksi kaakeloitu kylpyhuone, eikä kokovalkoinen ole tietoinen ja ennaltamäärätty valinta, eriväriset pyyhkeet ovat hauska keino piristää tilaa. Kun valitset saman sarjan pyyhkeet materiaalin pintarakenne pysyy samana koko setin läpi. Näin luot kauniin raikkaan yhtäläisen ilmeen kylpyhuoneeseen silloinkin, kun pyyhkeiden värit ovat erilaiset keskenään. Valitse myös yhteensopivat kylpy- ja käsipyyhkeet ja sekoita värejä luovasti!

  Hauska ja dynaaminen sisustus!

  Mikäli kaipaat lisää rohkeutta kotisi sisustamiseen, kylpyhuoneesta on hyvä aloittaa. Valitsemalla sopivan näköiset kylpypyyhkeet ja käsipyyhkeet ja lisäämällä muita pieniä ja hauskoja yksityiskohtia kylpyhuoneestasi tulee enemmän kuin pelkkä kylpyhuone. On helppo unohtaa, että kylpyhuonettakin on hauska sisustaa. Paitsi pyyhkeisiin voit panostaa myös tyylikkäisiin hyllyihin, viehättäviin kylpyhuoneen mattoihin, sopiviin saippuapulloihin ja paljon muuhunkin. Kylpyhuonetta voi piristää edullisesti ilman, että se vaatisi mahdottoman paljon aikaa ja työtä. Yksinkertaisen hauska projekti!

  Yhteensopivat setit – kylpyhuoneen voittava ratkaisu!

  Valikoimassamme on useita yhteensopivia settejä isoja kylpypyyhkeitä ja käsipyyhkeitä, joista on helppo valita sopiva väri – tai sopivat värit – kylpyhuoneeseesi. Voit sekoittaa vihreää ja harmaa, luonnonvalkoista ja sinistä, keltaista ja vaaleanpunaista. Mahdollisuuksia on monta ja oma makusi ratkaisee! Jos et usko, että pyyhkeillä voi vaikuttaa sisustukseen niinkin merkittävästi niin kokeile! Lupaamme, että yllätyt iloisesti.

  Pintarakenne luo ylellisyyttä

  Pyyhkeet, joissa on pintarakenne luovat erityisen ylellisen tunteen ja joskus kaunis pintakuvio voi olla väriäkin tärkeämpi. Meiltä löydät moderneja, kauniita ja tyylikkäitä pintakuvioisia pyyhkeitä, joista voit vapaasti valita mieleisesi.

  Sopiva koko niin suurille kuin pienillekin käsille

  Pyyhkeidemme joukosta löydät kauniita vaihtoehtoja niin aikuisille kuin lapsillekin. Lasten mielestä on varmasti hauskaa valita omien pyyhkeiden väri, joten anna heidän olla mukana valitsemassa kun teet tilauksesi. Kun jokaiselle perheenjäsenelle valitaan omat käsi- ja kylpypyyhkeet ne voi valita värin mukaan tai kylpyhuoneeseen voi jokaiselle järjestää omat ripustuskoukut. On tärkeää, että lapset oppivat pesemään kätensä kunnolla, siksi kaikki temput ovat sallittuja, jotta toimituksesta tulee mahdollisimman hauska. Yksi näistä on antaa heidän valita omien pyyhkeiden väri.

  Pyyhkeet hapsuilla vai ilman?

  Se on tietysti makuasia, mutta kummatkin vaihtoehdot ovat kauniita ja monella onkin kotona sekä hapsullisia, että hapsuttomia pyyhkeitä. Yleensä kuitenkin sama tyyli koko setin läpi antaa siistimmän ja harkitun vaikutelman, ja siksi kannattaa valita joko tai aina pyyhkeiden vaihdon yhteydessä.

  Vaihda pyyhkeet usein

  Pese ja vaihda pyyhkeesi usein. Muista eritoten pestä ne korkeassa lämpötilassa niin, että niistä tulee todella puhtaat. Parasta on runsas pyyhevarasto, josta voit aina ottaa esille puhtaita ja raikkaita pyyhkeitä tarpeen mukaan. Tärkeää on myös uudistaa pyyhevarastoa ja ostaa vanhojen tilalle uusia. Vanhoja ei tarvitse heittää vaan voit tehdä niistä pesulappuja, käyttää ne siivouksessa tai keksiä muita käytännöllisiä tapoja hyödyntää ne. Laita luovuutesi töihin!