• Meikkipeili, jossa himmennettävä LED-valo
  • Sisäänrakennettu Bluetooth-kaiutin
  • 10x suurentava ominaisuus

KAILA Meikkipeili LED Strip Bluetooth-kaiuttimella Valkoinen 18x30 cm

  • Meikkipeili, jossa himmennettävä LED-valo
  • Sisäänrakennettu Bluetooth-kaiutin
  • 10x suurentava ominaisuus
67.95 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
11,5 cm
Väri 
Valkoinen
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
6000K
Valonlähde
LED
Lumen
1920
Materiaali 
Komposiitti
Peilin pinta-ala
16,5x25 cm
Koko
20x30 cm
Seinäkiinnitys 
Ei
Watt
16
Ulkomitat 
18x29 cm
Paino 
550 g

Tämä on peili sinulle, joka haluat meikata samalla kun kuuntelet musiikkia. Tässä meikkipeilissä on nimittäin sisäänrakennettu Bluetooth-kaiutin, jonka voi yhdistää helposti älypuhelimeen Bluetoothin kautta. Peilin takapuolella on napit, joista voit säätää volyymiä, vaihtaa kappaletta, pausettaa musiikin tai vastata puheluihin.

Peilillä on tyylipuhdas ulkomuoto, neutraalin valkoinen väri ja LED-valo, joka kehystää 16,5x25 cm kokoista peilipintaa. Voit himmentää valaistusta pitämällä peilin kosketusnäppäintä pohjassa muutaman sekunnin ajan. Näin saat valonvoimakkuudesta sinulle parhaiten sopivan. Peilissä on älykäs muotoilu, jonka avulla voit käännellä peilipintaa mielesi mukaan ja peilin kevyen painon ansiosta on sitä helppo siirtää paikasta toiseen. Mukana tulee pienempi 10-kertaisesti suurentava peili. Täydellistä kun haluat peilata kasvojasi yksityiskohtaisesti. Peili toimii sisäänrakennetulla akulla, joka ladataan mukana tuleva latauskaapelilla.

Tämä peili tulee ruotsalaiselta KAILA-tuotemerkiltä. KAILA edustaa klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille on ominaista minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella. KAILA tarjoaa kauniita sisustusyksityiskohtia moderniin kotiin.

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku:
51056985

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.