• Meikkipeili, jossa sisäänrakennettu LED-valo
  • Säädettävissä oleva valonvoimakkuus ja värilämpötila
  • Asennetaan seinälle tai jalustalle

KAILA Meikkipeili Base Vertical LED Valkoinen 80x60 cm

  • Meikkipeili, jossa sisäänrakennettu LED-valo
  • Säädettävissä oleva valonvoimakkuus ja värilämpötila
  • Asennetaan seinälle tai jalustalle
259.00 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Syvyys
13 cm
Väri
Valkoinen
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3500K-6500K
Valonlähde
LED
Peilin pinta-ala
80x60 cm
Ulkomitat
80x63 cm
Paino
6000 g

Tämä meikkipeili on täydellinen yhdistelmä minimalismia ja trendikkyyttä. Peilissä on klassinen muoto ja moderni LED-valo, joka kehystää 80x60 cm kokoista peilipintaa. Peilissä on jalusta, jonka voi myös irrottaa, joten voit valita haluatko laittaa peilin pystyyn pöydän päälle vai seinälle roikkumaan. Peili asennetaan pystyasentoon.

Peilin alareunassa on kolme kosketusnäppäintä – yksi, josta valaistus sytytetään ja sammutetaan ja kaksi nappia, joista säädetään valoasetuksia. “M”-nappi säätää valon värilämpötilaa 3500K-6500K:n välillä ja “P”-nappi himmentää valaistusta. Voit toisin sanoen säätää valaistuksen täydelliseksi jokaiseen tilanteeseen.

Peili liitetään pistorasiaan.

Tämä peili tulee ruotsalaiselta KAILA-tuotemerkiltä. KAILA edustaa klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille on ominaista minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella. KAILA tarjoaa kauniita sisustusyksityiskohtia moderniin kotiin.

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku:
51056997

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.