• Coffee Table Photo Album - Oranssi kangas
  • Ruotsalaiselta KAILA:lta
  • MO'OLELO – kertomuksia havaijin kielellä
5.0 4

KAILA MO'OLELO - Coffee Table Photo Album (60 Mustaa sivua / 30 lehteä)

  • Coffee Table Photo Album - Oranssi kangas
  • Ruotsalaiselta KAILA:lta
  • MO'OLELO – kertomuksia havaijin kielellä
36.90 €
(4 arvostelut)
Valitse vaihtoehto:
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Albumiväri
Oranssi
Sivumäärä
60
Sisäsivujen väri
Musta
Suojaavat glassiinipaperiset välilehdet
Ei
Albumisivun koko (LeveysxKorkeus)
21x28 cm
Happovapaa paperi
Kyllä
Albumityyppi
Kiinnitettävä itse
Ulkomitat (Leveys x Korkeus x Syvyys)
26x31,6x4,6 cm

Merkki: KAILA

Tällä tyylikkäällä Coffee Table Photo Albumilla voit laittaa esille sinun kuvakertomuksesi! Albumin nimi MO'OLELO ja tarkoittaa havaijin kielellä juuri sanaa: kertomuksia.

Valokuva-albumilla on moderni muotoilu ja sillä on tyylikkään oranssin värinen kankainen kansi. Albumi on rasian muotoinen, mikä antaa sille ylellisen tunteen sen avatessa. Rasian sisällä sinua kohtaa kaunis paino ja kierrekansio jossa on 30 mustaa lehteä (60 sivua) mihin voit laittaa valokuvakertomuksesi.

Tämä trendikäs valokuva-albumi tulee KAILA:lta, uusi ruotsalainen tavaramerkki jonka fookuksessa on ruotsalainen muotoilu ja laatu. Heidän konseptinsa perustuu ruotsalaiseen klassiseen muotoilutyyliin, johon kuuluu minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus - mutta modernilla twistillä. KAILA tarjoaa upeita sisustusyksityiskohtia kohtuulliseen hintaan moderniin kotiin.

Sku: 51040539
 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.

0
0

Arvostelut

Matilda

Erittäin mukava ja kiva valokuvakirja, joka pitää sisällään parhaatkin muistot, mutta toimii myös tyylikkäästi sisustuksen yksityiskohtana!

2021-02-03
Anna

Tulee olemaan hieno pitää esillä ja mukava päästä selailemaan lahjakkaan puolisoni upeita valokuvia :). Kiva väri! Ostin oranssin, joka oli sävyltään hennompi, aprikoosimaisempi, miellyttää silmää.

2021-01-26
Linnea

Hyvä laatu, helppo lisätä uusia sivuja ja tosi kaunis design! On älyttömän vaikeaa löytää kaunista valokuva-albumia, tämä oli kuitenkin 10/10. Suunnittelen koko sarjan ostamista!

2021-02-03
Emelie

Tyylipuhdas valokuva-albumi, josta tulee täydellinen yksityiskohta huoneeseen. Värit ovat maagisia ja laatu tuntuu erittäin ylelliseltä, mitä tulee sekä albumiin että sivuihin.

2020-11-03

Kirjoita tuotearvostelu