• Coffee Table Photo Album - Harmaa kangas
  • Ruotsalaiselta KAILA:lta
  • ’OHANA - perhe havaijin kielellä
5.0 4

KAILA 'OHANA - Coffee Table Photo Album (60 Mustaa sivua / 30 lehteä)

  • Coffee Table Photo Album - Harmaa kangas
  • Ruotsalaiselta KAILA:lta
  • ’OHANA - perhe havaijin kielellä
36.95 €
Valitse vaihtoehto:
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Albumiväri
Harmaa
Sivumäärä
60
Sisäsivujen väri
Musta
Sidontamateriaali
Tekstiili
Suojaavat glassiinipaperiset välilehdet
Ei
Albumisivun koko (LeveysxKorkeus)
21x28 cm
Happovapaa paperi
Kyllä
Albumityyppi
Kiinnitettävä itse
Ulkomitat (Leveys x Korkeus x Syvyys)
26x31,6x4,6 cm

Tämän tyylikkään Coffee Table Photo Albumin nimi on 'OHANA, joka merkitsee sanaa ”perhe” havaijin kielellä. Miten sanaa ”perhe” määritellään on hyvin yksilöllistä ja tällä valokuva-albumilla sinulla on mahdollisuus todellakin näyttää sinun lähimmäisillesi mitä he merkitsevät sinulle.

Valokuva-albumin muotoilu on pelkistetty ja tyylikäs. Sen kansi on päällystetty hillityn harmaan värisellä kankaalla . Albumi on myös rasian muotoinen, mikä antaa sille ylellisen tunteen. Sen sisäpuolella sinua kohtaa kaunis paino ja kierrekansio jossa on 30 lehteä (60 sivua) minne voit laittaa rakkaimmat valokuvamuistosi.

Tämä trendikäs valokuva-albumi tulee KAILA:lta, uusi ruotsalainen tavaramerkki jonka fookuksessa on ruotsalainen muotoilu ja laatu. Heidän konseptinsa perustuu ruotsalaiseen klassiseen muotoilutyyliin, johon kuuluu minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus - mutta modernilla twistillä. KAILA tarjoaa upeita sisustusyksityiskohtia kohtuulliseen hintaan moderniin kotiin.

KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka keskittyy puhdaslinjaiseen ruotsalaiseen muotoiluun ja korkeaan laatuun. KAILAn konsepti perustuu klassiseen muotoilutyyliin, jonka tunnusmerkkeinä ovat minimalismi, eleganssi ja toimivuus – modernilla otteella. KAILA tarjoaa kauniita sisustuselementtejä moderniin kotiin edulliseen hintaan.

Sku:
51040535

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.