• Coffee Table Photo Album - Harmaa kangas
  • Ruotsalaiselta KAILA:lta
  • ’OHANA – perhe havaijin kielellä
5.0 4

KAILA 'OHANA - Coffee Table Photo Album (60 Mustaa sivua / 30 lehteä)

  • Coffee Table Photo Album - Harmaa kangas
  • Ruotsalaiselta KAILA:lta
  • ’OHANA – perhe havaijin kielellä
36.90 €
(4 arvostelut)
Valitse vaihtoehto:
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Albumiväri
Harmaa
Sivumäärä
60
Sisäsivujen väri
Musta
Suojaavat glassiinipaperiset välilehdet
Ei
Albumisivun koko (LeveysxKorkeus)
21x28 cm
Happovapaa paperi
Kyllä
Albumityyppi
Kiinnitettävä itse
Ulkomitat (Leveys x Korkeus x Syvyys)
26x31,6x4,6 cm

Merkki: KAILA

Tämän tyylikkään Coffee Table Photo Albumin nimi on 'OHANA, joka merkitsee sanaa ”perhe” havaijin kielellä. Miten sanaa ”perhe” määritellään on hyvin yksilöllistä ja tällä valokuva-albumilla sinulla on mahdollisuus todellakin näyttää sinun lähimmäisillesi mitä he merkitsevät sinulle.

Valokuva-albumin muotoilu on pelkistetty ja tyylikäs. Sen kansi on päällystetty hillityn harmaan värisellä kankaalla . Albumi on myös rasian muotoinen, mikä antaa sille ylellisen tunteen. Sen sisäpuolella sinua kohtaa kaunis paino ja kierrekansio jossa on 30 lehteä (60 sivua) minne voit laittaa rakkaimmat valokuvamuistosi.

Tämä trendikäs valokuva-albumi tulee KAILA:lta, uusi ruotsalainen tavaramerkki jonka fookuksessa on ruotsalainen muotoilu ja laatu. Heidän konseptinsa perustuu ruotsalaiseen klassiseen muotoilutyyliin, johon kuuluu minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus - mutta modernilla twistillä. KAILA tarjoaa upeita sisustusyksityiskohtia kohtuulliseen hintaan moderniin kotiin.

KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka keskittyy puhdaslinjaiseen ruotsalaiseen muotoiluun ja korkeaan laatuun. KAILAn konsepti perustuu klassiseen muotoilutyyliin, jonka tunnusmerkkeinä ovat minimalismi, eleganssi ja toimivuus – modernilla otteella. KAILA tarjoaa kauniita sisustuselementtejä moderniin kotiin edulliseen hintaan.

Sku: 51040535
 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.

0
0

Arvostelut

Elin

Erittäin hieno valokuva-albumi, joka on täydellinen myös sisustuksen yksityiskohtana. Hyvä laatu.

2020-12-23
Caroline

Erittäin hyvä laatu, teimme muistoalbumin lasten kanssa heidän isästään, joka menehtyi toukokuussa. Lapsista oli mukavaa liimata kuvia itse. Arvostan paksuja sivuja, koska ei tarvitse hermoilla, että sivut menevät pilalle jos käyttää paljon liimaa. Ohana on perheemme motto. Heidän isänsä sanoi aina lapsille. "Ohana on perhe ja perhe on ketään ei jätetä yksin"

2020-11-22
Malin

Erittäin kaunis valokuva-albumi, joka sopii myös mukavaksi sisustuselementiksi. Wow

2020-12-06
Linda

Annoin tämän lahjaksi, mitä arvostettiin kovasti, mutta oli myös vaikea luopua siitä, sillä halusin pitää sen itse. Mukava sisustusyksityiskohta ja valokuva-albumi samanaikaisesti. Niin kiva muistojen säilyttämiseen toisella tavalla kuin puhelin.

2021-01-27

Kirjoita tuotearvostelu