• Coffee Table Photo Album - Vaaleanharmaa kangas
  • Ruotsalaiselta KAILA:lta
  • HAU'OLI – onni havaijin kielellä
5.0 3

KAILA HAU'OLI - Coffee Table Photo Album (60 Mustaa sivua / 30 lehteä)

  • Coffee Table Photo Album - Vaaleanharmaa kangas
  • Ruotsalaiselta KAILA:lta
  • HAU'OLI – onni havaijin kielellä
36.90 €
(3 arvostelut)
Valitse vaihtoehto:
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Albumiväri
Harmaa
Sivumäärä
60
Sisäsivujen väri
Musta
Suojaavat glassiinipaperiset välilehdet
Ei
Albumisivun koko (LeveysxKorkeus)
21x28 cm
Happovapaa paperi
Kyllä
Albumityyppi
Kiinnitettävä itse
Ulkomitat (Leveys x Korkeus x Syvyys)
26x31,6x4,6 cm

HAU'OLI tarkoittaa ”onni” havaijin kielellä ja tämä Coffee Table Photo Album sopii siksi mainiosti sinun kaikista iloisimmille muistoillesi!

Albumi on rasian muotoinen, mikä antaa sille hieman ylellisyyden tunnetta. Tyylikäs vaaleanharmaa kankainen päällys lisää vielä sen ainutlaatuisuutta. Kun avaat albumin niin kohtaat kauniin ja hillityn painon kannen sisäpuolella, sekä kierrekansion jossa on 30 lehteä (60 sivua) jotka voit täyttää kaikista rakkaimmilla muistoillasi.

Tämä trendikäs valokuva-albumi tulee KAILA:lta, uusi ruotsalainen tavaramerkki jonka fookuksessa on ruotsalainen muotoilu ja laatu. Heidän konseptinsa perustuu ruotsalaiseen klassiseen muotoilutyyliin, johon kuuluu minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus - mutta modernilla twistillä. KAILA tarjoaa upeita sisustusyksityiskohtia kohtuulliseen hintaan moderniin kotiin.

KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka keskittyy puhdaslinjaiseen ruotsalaiseen muotoiluun ja korkeaan laatuun. KAILAn konsepti perustuu klassiseen muotoilutyyliin, jonka tunnusmerkkeinä ovat minimalismi, eleganssi ja toimivuus – modernilla otteella. KAILA tarjoaa kauniita sisustuselementtejä moderniin kotiin edulliseen hintaan.

Sku: 51040534
 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.

0
0

Arvostelut

Elise

Omistan 3 valokuva-albumia ja rakastan niitä kaikkia, ne näyttävät tosi tyylikkäiltä ja näteiltä kirjahyllyssä, laatu tuntuu. Jatkan edelleen valokuva-albumien ostamista kun olen kuvannut lisää!

2021-01-25
Leah

Olet halunnut tätä kirjaa jo pitkään ja olen tyytyväinen siitä, millainen se on! Ostaa lisää jaettavaksi sisustukseen - ja osittain kootakseni lisää valokuva-albumeja. Niin kivaa, että niistä löytyy erillaisia tekstejä, joihin sisällön voi mukauttaa.

2021-01-28
Ingrid

Kaunis valokuva-albumi, joka antaa tilaa mielikuvitukselle valokuvien leikkaamiseen ja liimaamiseen. Albumi on moderni ja voi olla esillä, sillä se koristaa ympäristöä.

2021-02-24

Kirjoita tuotearvostelu