• Coffee Table Photo Album - Musta kangas
  • Ruotsalaiselta KAILA:lta
  • MAU KI'I – kuvia havaijin kielellä
5.0 3

KAILA MAU KI'I - Coffee Table Photo Album (60 Mustaa sivua / 30 lehteä)

  • Coffee Table Photo Album - Musta kangas
  • Ruotsalaiselta KAILA:lta
  • MAU KI'I – kuvia havaijin kielellä
29.90 € 36.90 €
Säästösi 7.00 € (-19%)

(3 arvostelut)
Valitse vaihtoehto:
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Albumiväri
Musta
Sivumäärä
60
Sisäsivujen väri
Musta
Suojaavat glassiinipaperiset välilehdet
Ei
Albumisivun koko (LeveysxKorkeus)
21x28 cm
Happovapaa paperi
Kyllä
Albumityyppi
Kiinnitettävä itse
Ulkomitat (Leveys x Korkeus x Syvyys)
26x31,6x4,6 cm

Merkki: KAILA

Tämä moderni Coffee Table Photo Albumi ei vain ole kätevä ja helppo tapa säilyttää sinun kuviasi, vaan siitä tulee myös hieno sisustusyksityiskohta!

Valokuva-albumin kansi on päällystetty mustalla kankaalla ja sen etusivulle ja selkään on painettu sana ”kuvat” – MAU KI'I – havaijin kielellä. Tämä on oikein hillitty albumi jolla on hieman ylellinen yksityiskohta - se on nimittäin rasian muotoinen. Kun avaat valokuva-albumin niin kohtaat kauniin painon kannen sisäpuolella, sekä kierrekansion jossa on 30 mustaa lehteä (60 sivua lempikuvillesi.

Tämä trendikäs valokuva-albumi tulee KAILA:lta, uusi ruotsalainen tavaramerkki jonka fookuksessa on ruotsalainen muotoilu ja laatu. Heidän konseptinsa perustuu ruotsalaiseen klassiseen muotoilutyyliin, johon kuuluu minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus - mutta modernilla twistillä. KAILA tarjoaa upeita sisustusyksityiskohtia kohtuulliseen hintaan moderniin kotiin.

KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka keskittyy puhdaslinjaiseen ruotsalaiseen muotoiluun ja korkeaan laatuun. KAILAn konsepti perustuu klassiseen muotoilutyyliin, jonka tunnusmerkkeinä ovat minimalismi, eleganssi ja toimivuus – modernilla otteella. KAILA tarjoaa kauniita sisustuselementtejä moderniin kotiin edulliseen hintaan.

Sku: 51040537
 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.

0
0

Arvostelut

Linda

Superkaunis valokuva-albumi! Kaunis sisustuselementti. Albumi on iso ja tukeva, laatu on hyvä. Arvostan sitä, että se on esillä ja valokuvia voi katsoa toisin kuin puhelimesta. Vastaa täysin kuvia ja tuotekuvausta.

2021-01-27
Hanna

Tyylikäs, tästä tulee upea sisustuselementti, josta saamme samalla mukavan kokoelman muistoja

2021-01-26
Linnea

Hyvä laatu, helppo lisätä uusia sivuja ja tosi kaunis design! On älyttömän vaikeaa löytää kaunista valokuva-albumia, tämä oli kuitenkin 10/10.

2021-02-03

Kirjoita tuotearvostelu