Vuodekatokset lapsille

Ripusta ihana sänkykatos laskeutumaan pehmeästi lapsen sängyn reunoille tai kulmaan teltaksi, jonka suojaan voi mennä leikkimään. Sänkykatokset toimvat mainiosti niin pinnasängyn kuin lastensängyn päälle ja luovat huoneeseen turvallisen ja mukavan tunnelman. Tervetuloa hakemaan inspiraatiota valikoimastamme kauniita ja satumaisia sänkykatoksia lastenhuoneeseen ja lastensänkyyn!

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  KAUNIS VUODEKATOS LASTENHUONEESEEN

  Lastenhuoneen vuodekatoksista on tullut suuri trendi, eikä ihme. Kaunis vuodekatos luo lastenhuoneeseen todella taianomaisen ja samalla kotoisan tunnelman, joka lisää huoneen viihtyisyyttä. Vuodekatoksen voi ripustaa joko niin, että sen kauniisti laskeutuva kangas reunustaa lapsesi sänkyä tai sopivaan paikkaan niin, että se muuttuu jännittäväksi leikkinurkaksi.

  Lastenhuoneen on oltava turvallinen ja samalla leikkisä tila, jossa on mukava ja iloinen tunnelma. Kysehän on huoneesta, jossa lapsesi saa kasvaa ja kehittyä. Vuodekatoksella voit luoda huoneeseen satumaisen tunnelman, joka tekee niin siellä oleskelusta kuin leikeistä ihanan mukavat.

  Vuodekatos on eri-ikäisten lasten suosikki. Isompikin lapsi viihtyy sen alla ja nukkuu suojaisat yöunet ja pienempien mielestä katos on taianomainen leikkipaikka. Sitä paitsi se toimii yhtä hyvin pinnasängyn kuin lastensängynkin satumaisena kehyksenä.

  Lastenhuoneen sisustaminen tekstiileillä on järkevää senkin tähden, että tekstiilit vaimentavat ääniä ja suojaavat valolta. Vuodekatos muuttaa sängyn pieneksi omaksi pesäksi, jota ympäröi pehmeä ja ihana kangas. Paikasta tulee levollinen tila, joka kankaan ansiosta muuttuu hiukan hiljaisemmaksi ja hämärämmäksi. Siitä voi olla apua lapsille, joille nukahtaminen saattaa välillä tuntua hankalalta. Vuodekatos tekee unikulmasta hämyisän ja huoneesta tulee sen ansiosta myös erityisen sievä.

  KUINKA VUODEKATOS RIPUSTETAAN?

  Tavallisesti vuodekatokset ripustetaan kattokoukkuun ripustuslenkistä. Ennen kun ripustat vudoekatosta kannattaa ottaa tarkat mitat ja miettiä kuinka kaukana seinästä haluat sen riippuvan. Onko tarkoitus, että katoksen reunat ulottuvat lattiaan vai haluatko, ettei sen reuna kosketa lattiaa lainkaan? Muista myös, että ripustuslenkki ja kattokoukku lisäävät vuodekatoksen kokonaispituutta.

  Vuodekatoksia voi myös kiinnittää käytännöllisellä jalustalla. Jalustan tukeva rakenne nojaa lattiaan ja se asennetaan sängynpäätyyn. Sänkykatoksen jalusta sopii useimpiin pinnasänkyihin ja kehtoihin, joissa ei ole umpinaiset päädyt.

  Voit ripustaa vuodekatoksen joko sängyn päätyyn tai sen sivulaitaan. Huone saa erilaisen ilmeen riippuen vuodekatoksen sijainnista. Kun vuodekatos riippuu sängyn pitkällä laidalla se kehystää ja suojaa sänkyä paljon enemmän kuin jos se ripustetaan sen päätyyn. Kattoripustuksella vuodekatoksen kauniisti laskeutuva kangas luo joka tapauksessa upean katossängyn.

  HUOM! Tarkista vuodekatoksen kiinnitykset säännöllisesti. Vuodekatos on kiinnitettävä oikein eikä se saa pudota lapsen päälle aiheuttaen vaaratilanteita. Älä käytä vuodekatosta mikäli et ole varma sen turvallisuudesta.

  VUODEKATOS VAIKO TAIVASTELTTA

  Vuodekatosta voi käyttää lastenhuoneessa lapsen vauvaiästä muutamaan ikävuoteen asti. Vuodeverho näyttää upean kauniilta niin pinnasängyn kuin lastensängynkin suojana, mutta sen voi käyttää myös muilla tavoin. Voit muuttaa sen vaikkapa lastenhuoneen taianomaiseksi taivasteltaksi ja luoda leikkinurkkaus, jossa lapsen mielikuvitus saa lentää vapaasti. Voit myös ripustaa sen huoneen nurkkaan ja sisustaa sen muodostamaa tilaa pörröisellä matolla ja muutamalla pöyheällä tyynyllä ja tehdä siitä näin ylellisen lukupesän. Vuodekatos voi muuttua satumaiseksi linnaksi, seikkailumajaksi tai se voi reunustaa pallomeren. Mielikuvituksella ei ole rajoja, kun alat suunnittelemaan vuodekatoksen lukemattomia käyttömahdollisuuksia. Vuodekatoksella luot lapsellesi tavallisuudesta poikkeavan leikkipaikan!

  MIKÄ VUODEKATOKSEN VÄRIKSI?

  Vuodekatoksen värin valinnalla on suuri merkitys huoneen ilmeelle ja tunnelmalle. Värivaihtoehtoja on monta ja meiltä löydät muun muassa satumaisen vihreitä, sinisiä tai vaaleanpunaisia katoksia. Valinnan runsaus antaa sinulle mahdollisuuden luoda erilaisia kokonaisuuksia huoneen väriteeman mukaisesti ja auttaa sinua luomaan toivomaasi pehmeän ja kodikkaan tunnelman. Valikoimamme kaikkiin vuodekatoksiin löytyy lisäksi sopivanväriset vuodevaatteet ja pinnasängyn reunapehmusteet viimeisteltyyn lopputulokseen. Sinun on myös mahdollista valita eri materiaalien välillä. Vuodekatoksia löytyy niin 100% ekologisesta puuvillasta kuin rustiikista pellavastakin, joka takaa hyvän ilmankierron.

  Voit myös koristaa vuodekatosta erilaisilla somisteilla, jotka tekevät siitä todella persoonallisen. Ripusta siihen vaikkapa värikkään viehättävän viirinauhan tai vaihtoehtoisesti valosarjan, joka luo ympärilleen tunnelmallisen valaistuksen. Vuodekatoksen sommittelu erilaisilla koristeilla voi luoda huoneeseen aivan erilaisen tunnelman ja saa sen näyttämään viimeistellyltä ja siistiltä samalla kun lapsellasi on entistäkin hauskempaa.

  YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISET VUODEKATOKSET 100% PUUVILLASTA TAI PELLAVASTA

  Kun kyse on lastentekstiileistä niiden laadulla on suuri merkitys. Valikoimastamme löydät STANDARD 100 by OEKO-TEX -sertifioituja vuodekatoksia, jolloin voit olla varma, että ne täyttävät vaatimukset haitta-aineettomuudesta terveydelle tai ympäristölle. Ilmastoystävällinen valinta!

  Sinun on myös mahdollista valita 100% ekologisesta puuvillasta valmistettuja vuodekatoksia. Puuvillan ekologisuus alkaa jo puuvillakasvista. Puuvillan tuotannossa ei käytetä kemiallisia torjunta-aineita, keinolannoitteita eikä geenimanipuloituja siemeniä. Tuotantoprosessissa ei käytetä ympäristölle haitallisia tuotteita. 100% ekologisesta puuvillasta tai pellavasta valmistetut vuodekatoksemme ovat parempi vaihtoehto niin ympäristölle kuin lapsellesikin!