Lastentekstiilit

Sisusta lastenhuone upeilla lastenhuoneen tekstiileillä ja luo persoonallinen, leikkisän viihtyisä tunnelma. Tässä huoneessa vietetään monen monta tuntia leikin ja kepposten merkeissä, nukuttamisen parissa ja ties missä muussakin vielä. Siksikin on tärkeää, että lastenhuone on rattoisa ja kotoisa paikka, jossa kaikki viihtyvät. Valitse petaukseen kauniit sänkysetit ja sopivat pinnasängyn suojat. Rakenna maja upealla sänkykatoksella ja muista ripustaa pienet kylpytakit kylppäriin lasten ulottuville. Etsitkö ihastuttavia lastenhuoneen tekstiilejä? Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme lastenhuoneen tekstiilejä ja inspiroitumaan!

Väri
Värisävyt
Koko
Materiaali
Leveys
Pituus
Korkeus
Luokka
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Värisävyt
  • Koko
  • Materiaali
  • Leveys
  • Pituus
  • Korkeus
  • Luokka
  • Hinta
  Näyttää 37 tuotteet
  Näyttää 37 tuotteet

  KAUNIIT LASTENHUONEEN TEKSTIILIT KODIN TÄRKEIMPÄÄN HUONEESEEN

  Kun sinulla on lapsia voi lastenhuone tuntua kodin tärkeimmältä huoneelta. Lastenhuoneessa vietetään monen monta tuntia, milloin leikin ja harrastusten, milloin satuhetkien ja nukuttamisen merkeissä. Lastenhuoneen on oltava viihtyisä ja samalla leikkisä tila. Sisustamalla lastenhuonetta kauniisti ja tarkoituksenmukaisesti siitä voi tulla maailman paras leikkipaikka. Tekstiilit ovat varma tapa luoda onnistunut lastenhuoneen sisustus. Sisustamalla erikuvioisilla ja -värisillä lastentekstiileillä voit saada aikaan persoonallisen tyylin ja luoda huone, jossa lapsesi viihtyy. Valitsetpa yhtenäistä väriteemaa tai mahdollisimman värikkäitä ja eläväisiä tekstiilejä, valikoimastamme löydät taatusti kaiken tarvitsemasi upean lastenhuoneen sisustamiseen.

  Lastenhuoneen tekstiilit täyttävät monta eri tehtävää ja ovat välttämätön osa lastenhuoneen sisustusta. Lisäksi ne viimeistelevät huoneen muuta sisustusta ja liittävät yhteen kaikki sen osat viihtyisän kauniiksi kokonaisuudeksi. Lastentekstiilejä on monta eri tyyppiä aina pussilakanoista sängyn katoksiin ja kylpytakkeihin vain muutamia mainitaksemme.

  VUODEVAATTEET LEVOLLISEMPAAN UNEEN

  Pienissä jaloissa on energiaa moneen juoksuun ja ponkaisuun, mutta aivan kuten aikuiset lapsetkin tarvitsevat palautumista. Hyvän yön unet ovat tärkeät, jotta päivällä jaksaa taas leikkiä ja liikkua. Lastentekstiilien joukosta voit valita vaikkapa pinnasängyn reunapehmusteita, sängyn katoksia ja kauniita pussilakanasettejä, joilla voit luoda viihtyisän uninurkkauksen, jossa lapsesi voi nukkua rauhassa tarvitsemansa unet. Hauskan näköisillä pussilakanaseteillä luot kivan petauksen, johon on hauskaa kömpiä ja joka on samalla mukava. Kauniit ja houkuttelevat vuodevaatteet luovat lisäksi eloisuutta huoneeseen. Valikoimastamme löydät pinnasänkyyn sopivat vuodevaatesetit koossa 100x130 cm sekä kätevät reunapehmusteet, joilla varmistat, että lapsi ei lyö itsensä pinnoihin tai jää niiden väliin. Hyvän yön unet ovat tärkeät sekä lapsellesi, että itsellesi. Kun tiedät, että lapsesi nukkuu turvallisesti voit rentoutua itsekin. Jos vauva-ajan alussa pinnasängyn paikka on vanhempien makuuhuoneessa meiltä löydät tietysti sävy sävyyn sopivat aikuisten pussilakanasetitkin. Lasten uninurkkaukseen löytyy muitakin mukavia ja pörröisiä tekstiilejä, kuten pehmoisia ja pöyheitä torkkupeittoja, jotka lämmittävät ja lohduttavat tai pieniä huopia, jotka sopivat täydellisesti lastenvaunuihin kylminä päivinä.

  SÄNGYN KATOS – NIIN SÄNGYLLE KUIN LEIKKINURKKAAN

  Sänkykatokset ovat nykyisin todella suosittuja lastenhuoneen sisustuselementtejä. Eikä ihme! Sänkykatoksen ihanasti laskeutuva, upea kangas sopii täydellisesti niin pinnasängyn suojaksi kuin leikkinurkan teltaksi. Katos tekee sängystä erityisen lokoisan ja kotoisan ja sillä on samalla hämärtävä vaikutus, jolloin sinun ei tarvitse pimentää huonetta kokonaan muuten. Katoksella voit luoda mukavan ja rentouttavan tunnelman, joka edesauttaa lepoa tai tuudittaa uneen. Katos on siitäkin erityisen hauska varuste, että sillä voi luoda myös leikkinurkkauksen, josta tulee maaginen ja satumainen paikka. Täydellinen taianomainen teltta, jossa on tilaa mielikuvitukselle. Katoksella luot paitsi turvallisen tuntuisen nurkkauksen, myös paikan, jossa lapsi saa vähän yksityisyyttä. Katos on kuin maja omassa huoneessa. Sen alle voi sijoittaa pehmeän maton ja monta eriväristä pöyheää tyynyä sekä lämpimän torkkupeiton, joilla luot lokoisan ja täydellisen paikan satutuokioille! Sänkykatosta voit käyttää monella eri tavoin ja halusitpa hempeän vaaleanpunaisen tai tyylikkään harmaan version, BGAlta löydät etsimääsi.

  PEHMEÄT KYLPYTAKIT JA KYLPYPONCHOT

  Lastentekstiilivalikoimastamme löydät myös kylpytakit ja kylpyponchot, joita tavallisesti ripustetaan mieluiten kylpyhuoneeseen. Oma kylpytakki ripustettuna lapsesi kylpytakin viereen korostaa yhtenäisyyden tunnetta sisustuksessa. Kylpytakki kuivattaa, lämmittää ja suojaa lastasi ja siihen on ihana kietoutua saunan jälkeen. Tosin voit myös ottaa sen mukaan rannalle tai uimahallillekin.

  LUO KAUNIS KYLPYHUONE ELOISILLA TEKSTIILEILLÄ

  Lastenhuoneessa kaiken on sovelluttava lapsen tarpeisiin ja mieltymyksiin. Lastenhuoneen sisustus voi poiketa kodin muusta sisustuksesta ja saa olla leikkisä ja luova. Kun sisustat lastenhuonetta voit valita vallitsevan pohjasävyn, johon voit sitten yhdistää muita sopivia värejä eloisan ja viihtyisän tunnelman luomiseksi. Älä pelkää erilaisten kuvioiden yhdistämistä ja sekoittamista. Tietyt kuviot ja värit toistuvat eri tekstiileissä ja voit yhdistää ne keskenään kauniiksi kokonaisuuksiksi.

  Tietysti mitä enemmän lapsesi kasvaa sitä tietoisemmaksi hän tulee ympäristöstään ja omankin huoneen yksityiskohdat muuttuvat aina tärkeämmiksi. Lapsesi haluaa ehkä osallistua huoneensa värien ja sisustuselementtien valintaan. Kun sisustatte yhdessä ja lapsi saa osallistua huoneensa koskeviin päätöksiin lastenhuone tuntuu persoonallisemmalta ja turvallisemmalta.

  Mitä tulee lastenhuoneeseen jokaisella on tietysti oma maku ja omat mieltymykset. Siinä, missä yhdelle värit ovat tärkein valintakriteeri, toiselle tärkeintä ovat fiksut säilytysratkaisut. Loppujen lopuksi yhdestä asiasta voimme kaikki olla yhtä mieltä: lastenhuoneen on tarkoitus olla mahdollisimman mukava ja viihtyisä ja lastentekstiileillä voit tehdä paljon sen saavuttamiseksi.