Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 79 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

20% alennusta kaikista valokuva-albumeista koodilla 'ALBUM20'

Kehys - 40x50 cm

Täältä löydät hienot kehyksemme jotka sopii kuville koossa 40x50 cm. Löydä suosikkisi tänään!

224 Tuotetta
Nytt 1 - 60 / 224 tuotetta
 

Kehykset ja taulukehykset koossa 40 * 50 cm

Kehys 40x50 cmEtsitkö keskikokoista suorakulmaista kehystä häävalokuvalle tai muille hienoille kuville, jotka haluat ripustaa seinälle? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme koonneet kaikki kehykset, jotka on suunniteltu kuville koossa 40x50 cm. Nämä valokuvakehykset ovat kuvasuhteessa 4:5 ja niitä voidaan käyttää sekä pysty- että vaakasuorassa. Lisäksi monet niistä voi sijoittaa sekä seinälle että laittaa seisomaan tukea vasten, koska ne ovat varustettu sekä seinäkiinnikkeellä että jalkatuella.

Valokuvakehyksen koko 50x40 cm sopii niille, jotka haluavat keskikokoisen kehyksen. Ne eivät ole liian suuria eivätkä liian pieniä, vaan juuri sopivia. Tämäntyyppinen on täydellinen kehys suosikkikuvallesi, joka halutaan esille hieman suuremmassa koossa. Valikoimastamme löytyy paljon erilaisia tyylejä, mikä helpottaa suosikkisi löytämistä!

Uusia kehyksiä hankkiessa on koko usein tärkeä lähtökohta. Meiltä löydät onneksi paljon erilaisia kehyksiä monessa eri koossa. Valikoimasta löydät esimerkiksi 40x50 cm kokoisen kehyksen, joka on oikein hyvä kehyksen koko. Laajasta valikoimasta löydät tietenkin paljon erilaisia vaihtoehtoja.

Mikään ei ole parempaa kuin löytää kehys, joka sopii täydellisesti sille tarkoitetulle kuvalle, tai päinvastoin! Riippumatta siitä, onko kyseessä seinälle kiinnitettävä kehys tai pystykehys, lopputulos on aina yhtä hieno. Monessa tapauksessa kehyksen kanssa voi itse valita, kuinka sen haluaa asettaa, joko seinälle tai seisomaan. Tämän tyyppiset kehykset tarjoavat vaihtelua sisustukseen, ja mikä parasta – voit muuttaa kehyksen paikkaa helposti ja nopeasti.

Monta eri tyyliä saman katon alla

Meiltä löydät kehyksiä monessa eri tyylissä, mikä tarkoittaa, että sinä voit valita juuri haluamasi laajasta ja monipuolisesta valikoimastamme. Ehkä haluat monta 40x50 cm kokoista kehystä? Tutustu valikoimaan ja tilaa kotiin omat suosikkisi. Lupaamme, että meiltä löydät monia upeita kehyksiä, jotka sopivat huoneeseen kuin huoneeseen. Osta yhtä kehyskokoa tai sekoita erilaisia tyylejä, päätös on sinun.

Monta eri tyyliä saman katon alla koskee tietenkin myös asiakkaitamme, josta kaikilla on erilainen tyyli. Onneksi ei ole olemassa lakia siitä, että pitäisi olla vain yhteensopivia kehyksiä, joten voit huoletta sekoittaa tyylejä ja kokoja vaikka samalla seinällä! Luo esimerkiksi upea kuvaseinä yhdistämällä kuvia ja kehyksiä.

Kehysvinkkejä

On olemassa paljon asioita, joita voi tehdä kodin sisustuksen viimeistelemiseksi, emmekä silloin tarkoita vain kehyksiä. Esimerkiksi sängynpeiton, tyynyjen tai ruukkukasvien vaihtamisella saa hetkessä täysin uuden ilmeen ilman, että muutos vaatii suurempaa remonttia.

Mitä tulee valokuvakehyksiin, voi olla, että kehyksissä oleva kuva tarvitsee päivitystä. Vaihtamalla kehyksissä olevia kuvia saat myös uutta ilmettä kotiin ja pidät tärkeitä kuvia kotona esillä. Voit myös vaihtaa kuvia ja kehyksiä keskenään, jolloin näet, kuinka kuvat saavat uuden ilmeen uudessa kehyksessä!