Kehys - 21x29,7 cm (A4)

Täältä löydät kaikki kehykset jotka sopivat kuville koossa A4 (21x29,7 cm).

Väri
Materiaali
Lasityyppi
Kehyksen kiiltävyys
Tukijalka sisältyy
Puulaji
Värisävyt
Ripustus
Aukkopahvi sisältyy
Float-lasi
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Lasityyppi
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Tukijalka sisältyy
  • Listan leveys
   [mm]
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Puulaji
  • Värisävyt
  • Ripustus
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Float-lasi
  • Huullos (Sisäprofiilin syvyys)
   [mm]
  • Hinta
  Näyttää 1 - 100 / 204 tuotteet
  Näyttää 1 - 100 / 204 tuotteet

  Kehykset koossa 21 * 29,7 cm (A4)

  Tyylikäs tauluseinä kullanvärisillä kehyksillä useassa eri koossa, esimerkiksi A4-koossa.Jos puhutaan hyvin tutuista mitoista, joita usein käytetään kehyksissä ja julisteissa, on 21x29,7 cm (A4) klassinen koko, jota näkee usein. A4 on standardikoko, jota käytetään myös muistivihkoissa, paperitulosteissa ja monessa, monessa muussa tilanteessa. Kun mietit ajassa taaksepäin, muistat varmasti paljon erilaisia asioita, jotka olivat juuri 21x29,7 cm (A4) kokoisia.

  Etenkin juuri 21x29,7 cm kokoiset kehykset ovat täydellisen kokoisia, koska silloin niihin saa laitettua esimerkiksi diplomin, todistuksen tai muun tärkeän dokumentin. On myös paljon kuvia tai julisteita, jotka tulevat juuri tämän kokoisena, joten tulet varmasti löytämään kehykselle sisältöä!

  Tästä kategoriasta löydät täydelliset valokuvakehykset koossa 21x29,7 cm, eli A4-koossa. Nämä sopivat loistavasti silloin, kun haluat kehystää diplomin tai todistuksen. Voit luonnollisesti käyttää niissä myös eri muotoisia kuvia. Valikoimastamme löydät laajan valikoiman erityylisiä kehyksiä, mikä toivottavasti helpottaa itsellesi täydellisen kehyksen löytämistä.

  Suorakulmaisia kehyksiä koossa 29,7x21 cm voidaan käyttää sekä pysty- että vaakatasossa. Lisäetuna tämän kategorian kehyksissä on, että monet niistä sisältävät myös jalat ja seinäkiinnikkeen. Lisätietoja tietystä kehyksestä saat klikkaamalla sitä. Ota aikasi selata valikoimaamme ja vertailla eri kehyksiä ja huomaat, että pian löydät suosikkisi meiltä!

  Kehys kuvan mukaan

  Monet haluavat mielellään kehystää suosikkivalokuvia ja -julisteita, jotta ne olisivat kauniisti esillä ja niitä voisi ihailla koko ajan. Kehyksiä on saatavana monessa eri tyylissä, eri kokoisina ja eri värisinä, joten löydät varmasti sinun kuviisi sopivat kehykset. Kehykset suojaavat myös kuvia auringolta, pölyltä ja muulta.

  Jos sinulla on kotona tärkeä kuva, on tietenkin hyvä ajatus saada kuva esille. Tämä onnistuu parhaiten valitsemalla kuvaan sopivan kehyksen, jotta voit asettaa sen esimerkiksi ikkunalaudalle tai kiinnittää seinälle. Meiltä löydät varmasti etsimäsi, riippumatta siitä, onko hakusessa on 21x29,7 cm (A4) kokoinen kehys tai jokin aivan eri kokoinen.

  A4 on myös suosittu kehyskoko diplomien kehystämiseen, koska lähes kaikki diplomit toimitetaan A4-koossa. Diplomin kehystämiseen suosittelemme klassista mustaa tai tyylikästä kullanväristä kehystä.

  Kaunista tyyliä kotiin

  Kehykset ja kuvat tekevät kodista tyylikkäästi viimeistellyn ja kauniin. Kuvat ja kehykset ovat melko yksinkertainen tapa piristää huonetta kuin huonetta. Päästä mielikuvitus valloilleen ja tuo kotiin uutta ilmettä kauniilla kehyksillä, joita voit käyttää monella eri tavalla. Kehyksiä voi kiinnittää seinille tai niitä voi asettaa esimerkiksi kirjahyllyyn. Seinä on paljon muuta kuin vain tyhjä tila, siihen voi myös luoda esimerkiksi tauluseinän!

  Sisustamista ei kannata pelätä, vaan siinä pitää luottaa omaan vaistoon ja hankkia kotiin omaa silmää miellyttävää sisustusta. On helppoa vertailla omaa kotia sisustuslehtiin, mutta niistä kannattaa hakea inspiraatiota, ei vertauskuvia. Monet pitävät tärkeiden perhekuvien ja muiden muistojen käyttämisestä sisustuksessa, mikä on tietenkin osa omaa tyyliä!

  Yhdistele klassista ja modernia

  Tyyli, joka toimii aina, on klassisen ja vanhan yhdistäminen modernin ja uuden kanssa. Kokeile esimerkiksi tyylikkään retro-kehyksen yhdistämistä modernin kehyksen kanssa – lupaamme, että tulet rakastamaan lopputulosta! Kaksi erityylistä kehystä, jotka tuovat esiin toistensa parhaat ominaisuudet sekä tyylikkään sisustuselementin kotiin