Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Kultakehykset

Kuka sanoi, että kulta sopii vain linnoihin ja kartanoihin? Anna kuville kirjaimellisesti loistetta kehystämällä ne kultaisilla kehyksillä. Kultaiset kehykset tuovat arkeen ylellistä tunnetta.

Meillä on paljon erikokoisia ja erityylisiä kultaisia kehyksiä.

844 Tuotetta
Nytt 1 - 60 / 844 tuotetta

Tyylikäs kultakehys ylelliseen sisustukseen

Elegantit kultakehykset sopivat lähes kaikille kuva-aiheille, olivatpa ne sitten julisteita tai omia kuviaPiristä kotiasi tyylikkäillä, erikokoisilla kultakehyksillä! Tähän olemme koonneet kaikki kullanväriset kehyksemme, joista kukin tuo ylellisen säväyksen kuviisi. Erityisen suosittuja ne ovat esimerkiksi hääkuvissa, valmistujaiskuvissa tai julisteissa, joissa on kullanvärinen aihe. Valitse alumiininen, lasinen, komposiittinen, metallinen tai puinen materiaali.

Etsitkö yksinkertaisia ja sileitä kultakehyksiä tyylikkääseen sisustukseen, isoja ja kuviollisia huoneessa huomiota herättämään tai klassisia kehyksiä, jotka toimivat kaikissa paikoissa? Koska meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, voit olla varma, että löydät täydellisesti kotiisi sopivat koot ja mallit.

Onko sinulla jotain kysyttävää? Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme! Meille on tärkeää, että sinua asiakkaana palvellaan henkilökohtaisesti ja olet erittäin tyytyväinen ostokseesi.

Hohtavilla kultaisilla sisustusyksityiskohdilla luot helposti tavallisesta poikkeavan ilmapiirin. Mukava valokuva tai moderni aihe saa helposti ansaitsemansa huomion, kun laitat se kultakehykseen. Mutta mitä pitää ajatella, että kultaiset kehykset sulautuisivat hienosti muuhun sisustukseen? Tämä on tietenkin makuasia ja on olemassa runsaasti tyylikkäitä yhdistelmiä. On kuitenkin joitakin asioita, jotka toimivat aina:

Hillittyä mustalla, valkoisella ja kullalla: Jos haluat panostaa varmaan, etkä halua sekoittaa liian monia sävyjä sisustuksessa, on helppoa valita valkoiset seinät, mustavalkoiset kuviot kankaisiin ja mattoihin sekä kullanväriset kehykset symmetrisiksi kokoonpanoiksi. Tyylikkyyttä saat lisää kehystämällä mustavalkoisia valokuvia tai julisteita.

Hunajan makeutta kullalla ja pastellilla: Nykyään on hyvin muodikasta yhdistää herkkiä pastellivärejä kultaisiin yksityiskohtiin. Seinille voit esimerkiksi sovittaa yhteen kullanvärisen kartan ja pinkkejä, turkooseja tai mintunvihreitä graafisia kuvioita sileissä kultakehyksissä. Muuhun osaan huonetta sopii superhienosti pastellinväriset tekstiilit ja joitakin esineitä kuten kynttilänjalkoja, purkkeja ja kultaiset vetimet.

Metallista oikein runsaasti: Sinä, joka et pelkää sisustaa rohkeasti, saat todella ihania ja jännittäviä yhdistelmiä sekoittamalla kultaa, hopeaa ja kuparia yhteen. Sijoita kehykset, kynttilänjalat ja tyynyt kolmen ryhmiin, joissa hohtavat sävyt täydentävät toisiaan. Miksi et menisi vielä pidemmälle hankkimalla viehättävän samantyylisen kattokruunun?