Kultakehykset

(1750)

Kuka sanoi, että kulta sopii vain linnoihin ja kartanoihin? Anna kuville kirjaimellisesti loistetta kehystämällä ne kultaisilla kehyksillä. Kultaiset kehykset tuovat arkeen ylellistä tunnetta.

Meillä on paljon erikokoisia ja erityylisiä kultaisia kehyksiä.

Kuvakoko
Materiaali
Väri
Värisävyt
Kehyksen kiiltävyys
Puulaji
Lasityyppi
Tukijalka sisältyy
Aukkopahvi sisältyy
Paikka
Float-lasi
Ripustus
Kehys paspartuurilla
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Kuvakoko
  • Materiaali
  • Väri
  • Värisävyt
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Listan leveys
   [mm]
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Puulaji
  • Lasityyppi
  • Tukijalka sisältyy
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Paikka
  • Float-lasi
  • Ripustus
  • Kehys paspartuurilla
  • Hinta
  Näyttää 1 - 100 / 1750 tuotteet

  Kehys Smith Kullanvärinen-Hopeanvärinen

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51025798 in admin

  Profiloitu taulunkehys tyylikkään kullan- ja hopeanvärisenä

  Alkaen 39.95 €
  Maksimimitta: 60x80 cm

  Kehys Sigtuna Vihreä

  Manufacturer: Ramverkstad 60x90 Ombud
  Open 51036948 in admin

  Alkaen 39.95 €
  Maksimimitta: 124x200 cm

  Kehys Edsbyn Kullanvärinen

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51036846 in admin

  Alkaen 39.95 €
  Maksimimitta: 40x60 cm

  Kehys Egypt Ornament Gold

  Manufacturer: Ramverkstad 60x90 Ombud
  Open 51045939 in admin

  Alkaen 39.95 €
  Maksimimitta: 124x160 cm

  Kehys Drottningholm Kullanvärinen

  Manufacturer: Ramverkstad 60x90 Ombud
  Open 51023830 in admin

  Vankka puutaulunkehys klassiseen tyyliin. Leveys 68 mm / syvyys 30 mm

  Alkaen 39.95 €
  Maksimimitta: 100x160 cm
  Näyttää 1 - 100 / 1750 tuotteet

  Tyylikäs kultakehys ylelliseen sisustukseen

  Elegantit kultakehykset sopivat lähes kaikille kuva-aiheille, olivatpa ne sitten julisteita tai omia kuviaPiristä kotiasi tyylikkäillä, erikokoisilla kultakehyksillä! Tähän olemme koonneet kaikki kullanväriset kehyksemme, joista kukin tuo ylellisen säväyksen kuviisi. Erityisen suosittuja ne ovat esimerkiksi hääkuvissa, valmistujaiskuvissa tai julisteissa, joissa on kullanvärinen aihe. Valitse alumiininen, lasinen, komposiittinen, metallinen tai puinen materiaali.

  Etsitkö yksinkertaisia ja sileitä kultakehyksiä tyylikkääseen sisustukseen, isoja ja kuviollisia huoneessa huomiota herättämään tai klassisia kehyksiä, jotka toimivat kaikissa paikoissa? Koska meillä on Pohjoismaiden laajin valikoima, voit olla varma, että löydät täydellisesti kotiisi sopivat koot ja mallit.

  Onko sinulla jotain kysyttävää? Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme! Meille on tärkeää, että sinua asiakkaana palvellaan henkilökohtaisesti ja olet erittäin tyytyväinen ostokseesi.

  Hohtavilla kultaisilla sisustusyksityiskohdilla luot helposti tavallisesta poikkeavan ilmapiirin. Mukava valokuva tai moderni aihe saa helposti ansaitsemansa huomion, kun laitat se kultakehykseen. Mutta mitä pitää ajatella, että kultaiset kehykset sulautuisivat hienosti muuhun sisustukseen? Tämä on tietenkin makuasia ja on olemassa runsaasti tyylikkäitä yhdistelmiä. On kuitenkin joitakin asioita, jotka toimivat aina:

  Hillittyä mustalla, valkoisella ja kullalla: Jos haluat panostaa varmaan, etkä halua sekoittaa liian monia sävyjä sisustuksessa, on helppoa valita valkoiset seinät, mustavalkoiset kuviot kankaisiin ja mattoihin sekä kullanväriset kehykset symmetrisiksi kokoonpanoiksi. Tyylikkyyttä saat lisää kehystämällä mustavalkoisia valokuvia tai julisteita.

  Hunajan makeutta kullalla ja pastellilla: Nykyään on hyvin muodikasta yhdistää herkkiä pastellivärejä kultaisiin yksityiskohtiin. Seinille voit esimerkiksi sovittaa yhteen kullanvärisen kartan ja pinkkejä, turkooseja tai mintunvihreitä graafisia kuvioita sileissä kultakehyksissä. Muuhun osaan huonetta sopii superhienosti pastellinväriset tekstiilit ja joitakin esineitä kuten kynttilänjalkoja, purkkeja ja kultaiset vetimet.

  Metallista oikein runsaasti: Sinä, joka et pelkää sisustaa rohkeasti, saat todella ihania ja jännittäviä yhdistelmiä sekoittamalla kultaa, hopeaa ja kuparia yhteen. Sijoita kehykset, kynttilänjalat ja tyynyt kolmen ryhmiin, joissa hohtavat sävyt täydentävät toisiaan. Miksi et menisi vielä pidemmälle hankkimalla viehättävän samantyylisen kattokruunun?