Yritysasiakas


Oletko ostamassa yrityksen laskuun? Meillä on pitkä kokemus yritys- ja viranomaisiasiakaspalvelusta ja autamme mielellämme viihtyisien toimistotilojen, kokoushuoneiden, myymälöiden, hotellien ja muiden tilojen suunnittelussa.

Yli 6 500 taulun- ja valokuvakehyksen valikoimastamme löytyy jotain jokaiseen tilaan ja aiheeseen. Alan asiantuntijoina meillä on tietysti oma kehystämö, jossa valmistamme taulunkehyksiä mittojen mukaan, leikkaamme tarvittavat aukkopahvit ja sopivanmuotoiset peilit – kaikki toiveidenne mukaan. Näin voimme taata, että asiakkaana saat aina sen, minkä tarvitset.

Laajan kehysvalikoiman lisäksi tarjoamme myös erisävyisiä aukkopahveja, kauniita painotuotteita, klassisia ja perinteisiä peilejä, sekä persoonalliset valokuva-albumit.

BGA.FI:n yritysasiakas

Mukavaa, että haluat tehdä tilauksesi BGA:lta! Yritysasiakkaana sinun ei tarvitse hankkia erillistä yritystiliä. Seuraa vain alla olevat ohjeet.

Kuinka tilata BGA.FI:stä yrityksen laskuun:

  1. Klikkaa haluamasi tuotteet tuotekoriisi.
  2. Kun olet valmis, klikkaa tuotekoria, jonka löydät sivun oikeassa ylälaidassa. Täältä löytyvät kaikki valitsemasi tuotteet.
  3. Mikäli nimike ”yritysasiakas” ei ole aktivoitu kassan yläosassa klikkaa ruutua ”Yritysasiakas”.
  4. Täytä kaikki tarvittavat yritystiedot.
  5. Valitse toimitustapa. Toimitustapa saattaa vaihdella toimitusosoitteesta ja valituista tuotteista riippuen.
  6. Kun olet valinnut toimitustavan voit siirtyä valitsemaan maksutapaa.
  7. Kun olet täyttänyt kaikki tarvittavat tiedot ja tarkistanut tuotekoriasi klikkaa ruudusta ”OSTA NYT” tilauksen loppuunsaattamiseksi.
  8. Tilausvahvistus lähetetään sähköpostiisi heti ostoksen suoritettuasi. Kun tilaus on lähtenyt varastosta, lähetämme kuitin, jossa eritellään ostoksen arvonlisävero sekä tarkemmat toimitustiedot.

Älä epäröi ottamaan meihin yhteyttä, mikäli tarvitset apua tilauksesi kanssa.

Tarjouspyyntö ja suuremman tilauksen tekeminen

Mikäli suunnitelmissa on suurempi tilaus voit pyytää meiltä tarjouksen. Mikäli haluat tilata saatavuutta ylittävän määrän tuotteita, autamme sinua mielellämme tekemään tarpeen mukaisen tilauksen. Mikäli tuotetta ei ole varastossa on tilausaika keskimäärin noin viikon pidempi kuin tavallinen toimitusaika.

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa yritys@bga.fi niin autamme sinua. Yksilöi tarvitsemasi tuotteet ja ilmoita meille koska toivot toimituksen olevan perillä.

Ota meihin yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä chatin kautta, sähköpostitse tai puhelimella.

Nopein vastaus -Chat
Kun otat meihin yhteyttä live-chatin kautta voimme auttaa sinua saman tien.
Klikkaa vihreästä chattiruudusta oikeassa alareunassa.

Olemme tavoitettavissa chatin kautta seuraavasti:

maanantaista torstaihin klo 09:30 – 24:00 (suljettu 20:00 – 20:30 välisenä aikana)
perjantaisin klo 09:00 – 19:00
sunnuntaisin klo 15:30 – 24:00 (suljettu klo 20:00 – 20:30 välisenä aikana)

Sähköposti
Lähetä sähköposti osoitteeseen yritys@bga.fi. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Puhelin
Kun asiasi koskee yritysostoja soita numeroon 075 325 11 78. Aukioloaikamme ovat maanantaista perjantaihin klo 09:00 – 19:00