• Kehysripustin tarralla
  • Sopii kehykselle, jonka leveys on vähintään 20 mm
3 M Command Taulunkiinnityspalat, M-koko - 5,4 kg

">

3 M Command Taulunkiinnityspalat, M-koko - 5,4 kg

  • Kehysripustin tarralla
  • Sopii kehykselle, jonka leveys on vähintään 20 mm
9.90 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Määrittely

Määrä
4 kpl
Väri
Musta
Maksimipaino
5,4 kg

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.

Asenna maalauksesi ja valokuvakehyksesi helpommin kuin koskaan ennen, tarranauhalla! Nämä älykkäät, itseliimautuvat tarranauhat kiinnitetään helposti taulun takaosaan sekä seinälle, jossa kehyksen tulisi istua. Menetelmä on täydellinen niille, jotka eivät halua jättää rumia reikiä seinään! Kiinnittyy kaikenlaisiin seiniin. Muista, että tapetti voi vaurioitua poiston aikana.

Ohjeet: Aloita puhdistamalla seinän pinta ja anna kuivua (seinällä ei saa olla vaurioita). Yhdistä sitten tarranauha toisiinsa ja poista suojamuovi, joka on kiinnitetty liimaan. Aseta tarrapuoli kuvakehyksen takaosaa vasten ja paina. Kun kaikki parit ovat paikoillaan, poista suojamuovi, joka osoittaa ulospäin, ja paina kehyksesi seinään. Kun tarranauhat ovat paikoillaan seinällä, vedä maalaus varovasti poispäin ja paina seinänauhoja noin 30 sekunnin ajan. Jotta liima toimisi, odota 60 minuuttia, ennen kuin lopulta painat levyä uudelleen. Katso ohjevideo alla.

Muista, että rungon on oltava vähintään 20 mm leveä, jotta tarrakiinnitys sopisi. Kaikkia neljää tarranauhaa käytettäessä enimmäispaino on 5,4 kg, mikä vastaa 70x100 cm: n kehystä.Sku: 51013801
0
0

Arvostelut

Kirjoita tuotearvostelu