• Kehysripustin tarralla
  • Sopii kehykselle, jonka leveys on vähintään 13 mm
5.0 1

3M Command Taulunkiinnityspalat, Kapeat, 4 x 2 kiinnityspalaa, Valkoiset

  • Kehysripustin tarralla
  • Sopii kehykselle, jonka leveys on vähintään 13 mm
11.90 €
(1 arvostelut)
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Maksimipaino
5,4 kg

Ripusta taulusi ja kehyksesi helpommin kuin koskaan! Nämä nerokkaat itsekiinnittyvät tarrat kiinnittyvät helposti taulusi takaosaan, ja siihen seinään johon taulu ripustetaan. Tämä tuote on täydellinen jos et halua jättää rumia porajälkiä tai merkkejä seinään!

Ohjeet: Aloita puhdistamalla seinän pinnan, ja anna kuivua (seinä ei saa olla tapetoitu tai vaurioittunut). Sitten paritat tarrat yhteen, ja vedät liimaisen osan suojamuovin pois toiselta puolelta. Aseta liimaisen puolen taulun takaosaan, ja paina. Kun kaikki tarrat ovat paikoillaan, poista toisen puolen suojamuovin, ja paina taulu seinää vasten. Kun tarrat ovat paikoillaan seinällä, vedä varovasti pois taulu seinästä ja paina seinätarroja noin 30 sekuntia. Jotta liima ehtii vaikuttaa kunnolla, odota 60 minuuttia ennen kuin painat taulun kiinni uudelleen.

3 M Command Taulunkiinnityspalat, Kapeat - 4-paria on pakkaus joka sisältää 4 paria valkoista kapeaa tarrapalaa jotka kestää taulun joka painaa enintään 5,4 kg. Mitta: noin 1,3x7,3 cm (LxK).

Sku: 51013804

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.

0
0

Arvostelut

Piia

Vielä ei näitä olla kokeiltu, mutta vastaavia kyllä ja hyvin pysyi canvastaulu seinällä.

2018-08-18

Kirjoita tuotearvostelu