• 9x12 cm kuvalle
  • Valmistettu Suomessa
  • Tukijalka & seinäkiinnitys (Vaaka- ja pystytasossa)
5.0 4

Eiri Mozart Ovaali Musta 9x12 cm

  • 9x12 cm kuvalle
  • Valmistettu Suomessa
  • Tukijalka & seinäkiinnitys (Vaaka- ja pystytasossa)
14.90 €
Tilaustuote, lähetetään meiltä noin: 15-30 työpäivää
Löydät vastaavia tuotteita alta
(4 arvostelut)
Valitse vaihtoehto:

Kuvakoko 
9x12 cm
Väri
Musta
Värisävyt
Kultainen
Aukkopahvi sisältyy
Ei
Materiaali
Komposiitti
Paikka
1 kuva
Kehyksen kiiltävyys 
Tyhjät
Tukijalka sisältyy
Kyllä
Lasityyppi
Tavallinen lasi
Paino (gramma)
129
Seinäkiinnitys
Kyllä
Listan leveys 
35 mm
Listan syvyys 
15 mm

Merkki: Estancia

Eiri Mozart on hieno musta ovaalinmuotoinen valokuvakehys, joka on valmistettu Suomessa. Tämä on tae korkeasta laadusta. Kehyksessä on lisäksi kaunis kultareunus sisäpuolella, mikä luo mukavasti kontrastia kokomustaan kehykseen.

Hyvä tietää

Sku: 2219

Muista myös

  • Sinetöintiteippi

    18.90 €

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.

0
0

Arvostelut

Rosa

2016-12-12
Isabell

Erittäin hieno musta kehys, jossa on kaunis kultainen reuna, joka tekee kuvasta erityisen huomiota herättävän. Mummilla ja ukilla on useita eri kokoja x ja ne sopivat hyvin yhteen ja näyttävät hyvältä eri erikokoisten yhdistelminä. Helppo laittaa seinälle tai seisomaan pöydälle. Myös tosi helppo laitta kuva sisään takapuolelta. Tuli nopeasti! Hyvä tuote, jota ostamme lisää.

2020-12-26
Tina

Perheellä on perinne, että yhtenä iltana joulukuussa katsotaan kaikki tanskalaisen aikuisille tarkoitetun Joulukalenteri-ohjelman jaksot. Nauramme aina katketaksemme päähenkilöiden seinällä roikkuville perhevalokuville. Niissä on kaksi älyttömän totista ihmistä, jotka esittävät vaimon vanhempia. Vanhempi pariskunta, molemmat omassa vanhanaikaisessa soikeassa kehyksessään, niin kuin ennen vanhaan. Kohtauksesta jossa zoomataan kuviin, sain idean. Myöhemmin etsin jakson kohtauksen, otin valokuvat vanhasta miehestä ja naisesta, latasin ne tietokoneelle ja tulostin. Sitten piti vielä päästä käsiksi kahteen mustaan vanhanajan kehykseen, mikä ei ollut ihan helppoa, mutta teiltä hän kehykset onnistuivat. Veljeni nauroi makeasti ja yllättyi iloisesti avattuaan pakettinsa jouluaattona. Raamit oli pakko saada juuri oikeanlaisina, joten kiitos paljon ja hyvää uutta vuotta! Terveisin Tina Svensson

2018-01-01
Seija

2017-03-24

Kirjoita tuotearvostelu