• Poistaa 99% heijastuksista
  • Heijastamaton lasi 70% UV-suojalla
  • Sopii kaikille 50x70 cm kehyksille
4.3 3

Heijastamaton lasi 50x70 cm (UltraVue UV70)

  • Poistaa 99% heijastuksista
  • Heijastamaton lasi 70% UV-suojalla
  • Sopii kaikille 50x70 cm kehyksille
89.90 €
(3 arvostelut)
Valitse vaihtoehto:
Varastossa  Toimitusaika: 4-7 työpäivää

Kuvakoko 
50x70 cm
Materiaali
Lasi
Lasityyppi
Heijastamaton lasi

Ultra Vue® UV70:lla Tru Vuelta saat lasin, joka on melkein täysin näkymätön, sillä heijastusaste on vain 1%. Lisäksi lasi on naarmuuntumaton ja suojaa haitalliselta UV-valolta ja poistaa 70% UV-säteistä. Täydellinen, kun et halua kuvallesi häiritseviä valoja lampuilta tai ikkunoilta.

Täältä tilaat pelkästään lasin. Kehykset ostetaan erikseen.

Huomaa, että joissakin kulmissa syntyy pieniä heijastuksia, jotka saattavat näyttää vihreiltä/violeteilta. Näitä voidaan usein välttää vaihtamalla taulun paikkaa, tai vaihtamalla valaistusta.

Sku: 51023772

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.

0
0

Arvostelut

Sebastian

Käytän vain heijastamatonta lasia kehyksissäni, enkä keksisi mitään muuta tilalle. Toivon, että olisi mahdollisuus saada heijastamaton versio kaikkiin kehyksiin. Joten sinun ei tarvitse vaihtaa lasia itse ja että tuntuu tarpeettomalta, että minun on nyt heitettävä tavallinen lasi pois. Tuote oli erittäin hyvin pakattu ja toimitus oli nopea!

2021-01-28
Herman

Aivan upea! Juliste sai aivan uuden ilmeen, sillä aiemmin heijastuksien takia kadonneet yksityiskohdat tulivat taas esiin.

2020-04-02
Johan

Odotin vielä vähemmän heijastuksia. Lasi poistaa tarpeettoman heijastuksen, mutta sen sijaan vahvat valonlähteet ovat selkeämpiä. Minun piti asettaa taulu eri paikkaan kuin olin ajatellut. Lasi tekee tehtävänsä. Mutta se ei eroa paljoa tavallisesta lasista, jonka mukana tulee halvempi taulu. Joten melkein 1000 kruunun hintaan tämä ei ollut mitenkään ihmeellinen hankinta. Pidä mielessä myös se, että kyse ei ole vain lasinvaihdosta, jos valonlähteiden heijastukset ovat liian voimakkaita. Lasi ei poista heijastuksia noin vain, joten kannattaa miettiä tarkasti mihin taulun asettaa, valonlähteet mielessä pitäen.

2021-02-22

Kirjoita tuotearvostelu