House Doctor

House Doctor on tanskalainen tuotemerkki, joka keskittyy vahvasti moderniin muotoiluun. Tuotemerkin estetiikan juuret ovat skandinaavisesssa muotoiluperinteessä höystettynä teollisella tunnelmalla ja ripauksella ympäri maailmaa kerätystä inspiraatiosta. Tervetuloa inspiroitumaan innovatiivisista muotoilutuotteista, jotka sopivat kaikkiin koteihin!

House Doctor - tanskalainen tuotemerkki tarkkaan valituilla tuotteilla

House Doctorin perustivat kolme sisarusta Rikke, Gitte ja Klaus 2001. Luovat sisarukset jakavat kaikki vahvan intohimon sisustukseen ja uskon siihen, että tyylikäs sisustus luo suuremman intohimon elämään. House Doctorin toive on inspiroida ja auttaa ihmmisiä luomaan oma uniikki tilansa yhdistämällä kodissaan tasapaino, yksinkertaisuus ja aitous. Tänään House Doctor on yksi Tanskan suosituimmista sisustustuotteiden valmistajista. Heidän visionsa on auttaa ihmisiä luomaan helpolla tavalla viihtyisiä ja persoonallisia koteja. Tuotemerkin estetiikka on syvällä skandinaavisesssa muotoiluperinteessä ja heidän muotokielessään on teollinen henki ja ripaus ympäri maailmaa kerättyä inspiraatiota. Tuotemerkin tuotekokoelmat ovat tarkkaan valittuja ja koostuvat uniikeista esineistä, jotka tekevät henkilökohtaisen ja persoonallisen tyylin luomisesta sinulle helppoa.

House Doctor suunnittelee suurimman osan tuotteistaan itse ja valmistajat valitaan hyvin huolellisesti. Näin voidaan taata tuotteiden korkea laatu. Jotkin tuotteista ovat lisäksi käsintehtyjä. Käsintehtyjen tuotteiden valmistaminen vie usein enemmän aikaa ja vaatii enemmän viimeistelyä, mikä takaa tuotteelle paremman laadun. Kaikilla luomisen osa-alueilla on mukana visio siitä, että yksityiskohdilla on merkitystä ja että jokaisella kodin tuotteella täytyy myös olla merkitys. House Doctorin tuotteet ovat enemmän kuin vain kaunis yksityiskohta - ne auttavat luomaan tunnelmaa kotiisi.

Osa Society of Lifestylea

Yritys on ehtinyt kehittyä paljon vuosien aikana. Vuonna 2019 House Doctorista tuli osa Society of Lifestylea ja siitä tuli yksi heidän neljästä tuotemerkistään Nicolas Vahén, Merakin ja Monographin kanssa. Kaikilla neljällä tuotemerkillä on oma valikoimansa, mutta ne täydentävät toisiaan inspiroivalla tavalla ja jatkavat alituisesti kehittymistä.

Kestäviä tuotteita innovatiivisella muotoilulla

On positiivinen asia, että teet kestävän valinnan ostaessasi tuotteen House Doctorilta. Society of Lifestyle työskentelee paljon kestävyyskysymysten kanssa ja heille on tärkeää tukea erilaisia ympäristöhankkeita. He työskentelevät esimerkiksi ""Grow for it"" -organisaation kanssa, joka työskentee ilmaston lämpenemisen torjumiseksi istuttamalla puita, ja he tukevat ""Kenya Book Box"" -projektia, joka tukee Kenian lapsia heidän koulunkäyntinsä aikana kirjoilla ja koulutarvikkeilla.

House Doctorin suunnittelijoilla on luova ajattelutapa, jossa inspiraatiota haetaan sekä arjesta että ihmisistä, keitä he tapaavat, sekä matkoista ja eri kulttuureista, jotka osallistuvat heidän suunnitteluunsa. Inspiraatio haetaan kaikesta, mitä on heidän ympärillään. House Doctoria ohjaa halu olla sisustussuunnittelun eturintamassa, ja heiltä löytyy melkein aina jotakin uutta löydettävää.

Modernit ja ikoniset peilit

House Doctor on muun muassa tunnettu ikonisista peileistään. Kenties etsit pyöreää peiliä antiikkisella messinginvärisellä kehyksellä? Tai pitkulaista peiliä, joka on valmistettu kierrätetystä puusta? Kenties teollista peiliä mustilla reunoilla tai klassista ovaalia peiliä? Meiltä löydät useita House Doctorin suosittuja ja moderneja peilejä. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja inspiroitumaan trendikkäistä kokoelmistamme, jotka peilaavat sisustustyyliäsi!