Kartat & kaupungit - Julisteet vaeltajalle

(119)

Julisteet, joissa komeilevat kartat ja kaupunkikartat, ovat aina hauska vaihtoehto, koska voit valita itsellesi niistä parhaiten sopivan. Miten olisi vaikkapa klassisen tyylikäs maailmankartta? Tai pienemmän ruotsalaiskaupungin, kuten Karlstadin tai Borlängen, kartta? Entä muutaman lempikaupunkisi kartat? Pariisi? New York? Vai molemmat? Sinä teet päätöksen.

Aihe
Väri
Suunta
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Aihe
  • Väri
  • Suunta
  • Hinta
  Näyttää 1 - 100 / 119 tuotteet
  Näyttää 1 - 100 / 119 tuotteet

  Tyylikkäitä kaupunkikarttoja ja kaupunkikuvia

  Me rakastamme erilaisia julisteita ja tauluja, se ei ole varmasti mikään yllätys. Kodin laittaminen ja sisustaminen ovat myös monen muun lempiasioita, joten siksi olemme varmistaneet laajan ja monipuolisen valikoiman sisustustavaroita, joista jokainen löytää jotain omaan kotiinsa. Yksi kategoria valikoimassamme on tyylikkäät kaupunkikartat ja kaupunkikuvat, joten tutustu ja ihastu!

  Kodin uudistaminen ei aina vaadi paljon suuria muutoksia, vaan suuren eron saa jo pienillä yksityiskohdilla, kuten julisteilla ja tauluilla. Meiltä löydät paljon erilaista kodin piensisustusta, kuten julisteita ja kuvia, maailmankarttoja ja kaupunkikarttoja, joita voit käyttää osana sisustusta. Omaan tyyliin sopivien kuvien löytäminen ei ole aina helppoa, mutta meiltä löydät erilaisia sisustusideoita jokaiseen kotiin!

  Uskalla sisustaa

  Mitä tulee kodin sisustukseen, on kaikilla oma tyylinsä ja jotkut ovat sisustamisessa rohkeampia kuin toiset. Sisustuksessa ei ole oikeaa ja väärää vastausta ja kukin tekee tyylillään, oli se tyyli sitten klassinen ja varma tai leikkisä ja villi. Kodin sisustusta on helppo muuttaa pienillä teoilla, jos haluaakin kokeilla täysin toista tyyliä.

  Jos haluat kokeilla uutta ja tuoda kotiin uutta tyyliä, on meillä siihen täydellisiä vaihtoehtoja! Meillä on nimittäin julisteita jokaiseen makuun riippumatta siitä, mikä sisustustyylisi on! Julisteet ja kuvat maailmankartoista ja kaupunkikartoista ovat erittäin tyylikkäitä sisustuksessa ja tuovat jännittävää särmää!

  Kun oikea juliste löytyy oikealle seinälle!

  Kun oikeat sisustusyksityiskohdat, jotka tuovat kotiin uutta ilmettä, löytyvät, on se aina yhtä hauska saavutus. Joskus sopivat sisustustavarat löytyvät pitkän etsinnän jälkeen, joskus taas aivan sattumalta. Parasta on kuitenkin löytää sisustustavaroita, jotka ovat edullisia ja tekevän suuren eron! Näitä ovat esimerkiksi julisteet, taulut, kehykset, ruukut, kasvit jne. Se saattaa kuulostaa pieneltä, mutta nämä pienet yksityiskohdat tekevät lopulta suuren eron kodin ilmeessä.

  Me tiedämme, että pienet yksityiskohdat tekevät suurimman eron kotona, koska näemme sitä päivittäin. Tutustu inspiraatiokuviin, jotka löytyvät jokaisen julisteen, maailmankartan, kaupunkikartan ja muiden alla, niin voit inspiroitua kuvien käyttömahdollisuuksista. Painat vain haluamaasi julistetta ja saat vinkkejä siitä, kuinka sen voi asettaa.

  Eri tyylejä eri huoneissa

  Jos kotona on useampi huone, voi olla hauskaa kokeilla erilaisia tyylejä eri huoneissa. Näin pääset kokeilemaan monia erilaisia sisustustyylejä sekä luot kotiin ihanan kutsuvaa tunnelmaa, jossa jokainen huone on yllätys, etenkin jos tyylisi on vaihteleva ja pidät monesta erilaisesta sisustustyylistä. Jos makuuhuone on esimerkiksi hyvin romanttinen ja herkkä, voi sen tyyliä rikkoa hieman villimmällä julisteella tai taululla, joka tuo huoneeseen asennetta.

  Jotkut sisustusideat pysyvät ajatuksen tasolla, kun taas toiset ovat niitä, joita haluamme toteuttaa. Koti on paikka, jossa tulee olla tilaa unelmille ja mikä sen parempi tapaa aloittaa kuin julisteet ja kuvat maailmankartoista? Tämä on täydellinen tapa unelmoida maailman eri maista ja niihin matkustamisesta!

  Jos satut ihastumaan johonkin julisteeseen, jonka haluat kotiin, mutta se on tyyliltään hieman erilainen kuin kotona oleva sisustustyyli, niin anna mennä! Unohda tyylien yhteensopivuus ja hanki kotiin juuri niitä julisteita ja tauluja, joista itse pidät, sillä takaamme, että ne tulevat sopimaan kotona olevaan sisustukseen. Tyylien yhdisteleminen on itsessään myös hyvin tyylikästä, joten tällä ei voi mennä pieleen!

  Hauska tapa luoda kutsuvaa tunnelmaa

  Me rakastamme etenkin näitä kaupunkikartta- ja maailmankarttajulisteita. Karttajulisteella voi olla monta tarkoitusta. Se voi olla kartta maasta, josta on kotoisin tai vaihtoehtoisesti kartta siitä maasta, jossa asuu nyt. Karttajulisteet ovat paljon muuta kuin vain koristeita, anna niiden myös kertoa tarina!

  Monet muuttavat kotimaastaan tai kotikaupungistaan täysin uuteen paikkaan monesta eri syystä. Siksi on mukavaa, että kotona on juliste, joka muistuttaa alkuperäisestä kodista ja siitä paikasta, mistä on kotoisin. Hanki oma suosikkijuliste ja löydä sille kotona täydellinen paikka, jotta se muistuttaa sinua siitä, mistä olet kotoisin. Lupaamme, että nämä kaupunki- ja maailmankarttajulisteet ovat myös erinomaisia piristämään mieltä, kun koti-ikävä iskee.

  Nämä julisteet ovat luonnollisesti myös erittäin tyylikkäitä ja sopivat sisustukseen hienosti, tyylistä riippumatta!

  Kehyksiä vai ei kehyksiä?

  Entäpä mitä mieltä olemme kehyksistä? Ovatko kehykset jotain, mitä pitää hankkia samanaikaisesti julisteiden kanssa? Tarvitaanko niitä lainkaan? Kehykset ovat makukysymys, mutta tekevät tyylistä viimeistellyn ja siistin, mikä ei tietenkään ole koskaan huono idea. Kehykset myös korostavat julisteita kauniisti!

  Yksi tapa selvittää kysymys on tietenkin kokeilla kuvia kehyksillä ja ilman kehyksiä. Jotkut julisteet vain näyttävät paremmilta kehysten kanssa, kun taas toiset ovat hyviä ilman. Tässä pitää vain löytää taulujen tasapaino ja valita juuri niitä, mistä itse pitää.

  Tyylikäs kaupunkikartta, jossa näkyy New York?

  Taulu, jossa on aiheena kartta, pitää aina pintansa eikä ole koskaan vanhanaikainen. Se on usein helppo sijoittaa sopimaan yhteen muun kodinsisustuksen kanssa. Seinien koristaminen tauluilla tai kaupunkikuvilla inspiroi näkemään maailman ja tuntemaan kuin olisi matkalla johonkin. Meiltä löytyy useita malleja maailmankartoista, esimerkkinä puhutteleva sitaatit, kuten ”We are the world” tai ”You are my whole world”. Meillä on myös puhtaasti maailmankarttoja ilman sitaatteja, mikäli mieluimmin haluat sellaisen, ja voit myös valita eriväristen joukosta. Millaiselta kuulostaisi musta, vaaleanpunainen, vihreä, kullanvärinen tai harmaa maailmankartta? Haluatko modernimman näköisen kartan? Meiltä löytyy jännittäviä maailmankarttoja, joissa maat ovat rakennetut maan nimen mukaisilla teksteillä. Maailmankarttojen valikoimassa vaihtoehdot eivät lopu koskaan. Meiltä löytyy myös julistekarttoja, joissa on eri kaupunkeja.

  Oletko jäänyt koukkuun johonkin erityiseen suurkaupunkiin? Onko New York suursuosikkisi? Tai ehkä Pariisi, Tukholma, Lontoo, Rooma tai Kööpenhamina? Täältä löydät karttajulisteita, joissa on maailman suosituimpia suurkaupunkeja. Julisteet ovat todella koristeellisia seinällä tai hyllyn päällä, mutta niiden avulla voi tulla kunnon ammattilaiseksi opettelemalla kadun nimiä ennen seuraavaa kaupunki vierailua varten!