• Suorakulmainen kylpyhuoneen peili huurretulla reunalla
  • Lämpimänvalkoinen LED-valaistus 3000K
  • Eleganttia ruotsalaista muotoilua KAILA:lta

KAILA Peili Frost LED 50x70 cm

  • Suorakulmainen kylpyhuoneen peili huurretulla reunalla
  • Lämpimänvalkoinen LED-valaistus 3000K
  • Eleganttia ruotsalaista muotoilua KAILA:lta
199.00 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Syvyys
3 cm
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3000K
Valonlähde
LED
Lumen
2021
Peilin pinta-ala
50x70 cm
Koko
50x70 cm
Ripustus 
Pystysuoraan & Vaakasuoraan
Seinäkiinnitys 
Kyllä
Ulkomitat 
50x70 cm
Hyväksytty kylpyhuonekäyttöön
Kyllä
Paino 
6140 g

Skandinaavista muotoilua KAILAlta. Tämän suorakulmaisen peilin reunat ovat huurrettua lasia. Reunan takaosaan on integroitu LED-valaistus, joka luo peilin ympärille kauniin 3000 kelvinasteen lämpimän valkoisen valon. Valon voi himmentää koskettamalla muutaman sekunnin ajan vesitiiviin näytön kosketusnäppäintä. Meikkipeilissä on muistitoiminto, joka automaattisesti tallentaa viimeisimmän valosäädön. LED on energiaa säästävä valolähde, joka luo tasaisen luonnollisen valon.

Elegantin kylpyhuoneen peilin syvyys on ainoastaan 3 cm ja sen mitat ovat 50x70 cm. Peili on hyväksytty kylpyhuonekäyttöön ja sen tyylikäs muotoilu tuo ylellisen tunnelman kotiisi. Peili on tarkoitettu kiinteään sähköverkkoasennukseen ja liitettäväksi valokatkaisimeen. Jotta peili toimisi oikein, tulee se yhdistää tavalliseen sähkökatkaisijaan, ei himmentimeen. 

Peili kuuluu KAILA-tuotemerkkiperheeseen. KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka keskittyy laatuun ja pelkistettyyn muotoiluun. Heidän konseptinsa perustuu klassiseen skandinaaviseen tyyliin, jonka ominaispiirteinä ovat minimalismi, eleganssi ja toimivuus – modernilla otteella. KAILA tarjoaa kauniita sisustuselementtejä moderniin kotiin kohtuulliseen hintaan.

Peilin valaistus muodostuu niin kutsutuista hohtodiodeista tai ledeistä. Lamppuja ei voi vaihtaa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän noin 50% alkuperäisestä voimakkuudesta. Peili on tarkoitettu kiinteään seinäasennukseen.

Sku:
51044784

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.