Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimasta

  • Heksagonin muotoiset peilit 5 kpl - pakkauksessa
  • Tumman pronssin sävyiset peililasit
  • KAILA - ruotsalainen muotoilu

KAILA Peili Hexagon Dark Bronze 18x21 cm - 5-pakkaus

  • Heksagonin muotoiset peilit 5 kpl - pakkauksessa
  • Tumman pronssin sävyiset peililasit
  • KAILA - ruotsalainen muotoilu
29.90 € 44.90 €
Säästösi 15.00 € (-33%)

Väri
Pronssi
Peililasin väri 
Pronssi
Peilityyppi
Seinäpeilit
Peilin pinta-ala
18x21 cm
Paino
350 g

Merkki: KAILA

Ole luova ja tee oma seinäkoristeesi! Nämä modernit heksagonin muotoiset peilit myydään 5 kpl-pakkauksessa ja toimitetaan kaksipuolisella teipillä, joten voit helposti sijoittaa ne seinällesi. Peililasilla on hillitty tumman pronssin väriseksi sävytetty peililasi, joka tekee seinäkoristeestasi vielä enemmän vaikuttavan ja trendikkään!

Sijoita peilit niin kuin itse haluat; yhdessä ryhmään, vierekkäin riviin - tai miten vain haluat. Jokaisen peilin mitta on 18x21 cm ja jos myöhemmin haluat suurentaa seinäkoristetta, niin voit mainiosti täydentää sitä lisäämällä 5-kpl-pakkauksia. Näitä kuusikulmaisia sävypeilejä löydät monessa eri värissä, kuten esimerkiksi roséekultaisena tai kirkkaana. Yhdistämällä eri sävyjä luot ihanan eläväisen peilisisustuksen!

Tämä peili tulee KAILA:lta - uusi ruotsalainen tavaramerkki jonka fookuksessa on ruotsalainen muotoilu ja laatu. Heidän konseptinsa perustuu ruotsalaiseen klassiseen muotoilutyyliin, johon kuuluu minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus - mutta modernilla twistillä. KAILA tarjoaa upeita sisustusyksityiskohtia kohtuulliseen hintaan moderniin kotiin.

Sku: 51044596
 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.

0
0

Arvostelut

Kirjoita tuotearvostelu